TBdress.com Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TBdress.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nicolas
Jeg har nylig handlet på TBdress.com og jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til gode priser. Jeg kjøpte en brudekjole som var av god kvalit...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service fra TBdress.com

  Jeg har nylig handlet på TBdress.com og jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. De hadde et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til gode priser. Jeg kjøpte en brudekjole som var av god kvalitet og akkurat slik den ble beskrevet på nettsiden deres. Leveringstiden var også raskere enn forventet, noe som gjorde meg mer fornøyd med bedriften deres. Kundeservicen deres var utmerket - de svarte umiddelbart på spørsmålene mine og hjalp meg når jeg trengte det. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale TBdress.com til alle som er ute etter å handle klær eller annet mote-relatert tilbehør. Deres store utvalg, konkurransedyktige priser og god kundestøtte gjorde at min erfaring hos dem var fantastisk.


Andre så også på