Lampegiganten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lampegiganten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Colin
Jeg har nylig handlet på Lampegiganten.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg søkte etter nye lamper til mitt hjem, og fant utvalget av taklamper, vegglamper og andre for...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lys opp ditt hjem IvakidsetIda

  Jeg har nylig handlet på Lampegiganten.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg søkte etter nye lamper til mitt hjem, og fant utvalget av taklamper, vegglamper og andre former for belysning til å være imponerende. Bestillingen min ble enkelt lagt inn på nettsiden deres og leveringen kom til døren min raskt. Ved å åpne pakken så jeg straks hvor nøye produktene var pakket sammen - alt var trygt pakket slik at det ankom i perfekt stand. Det beste med å handle fra Lampegiganten er utvilsomt de storslåtte lampene som nå pryder mitt hjem! De lyser opp rommet akkurat slik jeg hadde håpet på, men samtidig gir de også et elegant preg. Alt i alt har dette vært en meget positiv kjøpsopplevelse som kan absolutt anbefales.


Andre så også på