Lampegiganten

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Lampegiganten

Er du på jakt etter belysning til hjemmet ditt? Eller kanskje en utelampe til hagen? I dag kan du finne alle produktene du ønsker på nett. Men i et hav av nettbutikker kan det være vanskelig å navigere seg frem til de beste alternativene. Lampegiganten er en nettbutikk som selger belysning , men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du bestemmer deg for om du vil handle hos de? Her på denne siden deler vi anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med denne nettbutikken slik at du enkelt kan finne ut om dette er en forhandler for deg!

Om Lampegiganten

Lampegiganten er et opprinnelig Tysk selskap som ble etablert allerede i 1999, av , Thomas Rebmann, under navnet Lampenwelt. i 2002 opprettet de sin egen internettplattform og i årene som fulgte fortsatte selskapet å vokse. Den Norske nettsiden ble lansert i 2013 og i året som fulgte kom selskapet med en oppdatering både i henhold til logoen og slagordet. I følge selskapet selv er de i dag Europas førende online-shop for lamper og belysning med over 30.000 produkter i nettbutikken. I tillegg til nettbutikken har Lampegiganten også fysiske butikker i Norge i blant annet Oslo, Haugesund, Bergen og Ålesund.

Produkter og tjenester av Lampegiganten

Hos Lampegiganter selger de belysning innenfor alle de vanlige produktkategoriene som Innebelysning, utebelysning, LED og lyspærer. Under innebelysning finner du alt fra bordlamper og taklamper til spotter og baderomslamper. De selger produkter både fra kjente merkevarer og billigere mindre kjente merker. Noen av de mest populære merkene du kan forvente å finne er blant annet Artemide, Philips, Tom Dixon og Swarovski. Når du handler hos Lampegiganten tilbyr de gratis frakt på alle ordrer over 2000kr. Dersom bestillingen er under 2000kr ligger frakten på 129kr, og under 200kr er den 229kr. Netthandelen er også Trygg e-handel sertifisert som vil si at den følger gitte regler og retningslinjer for varehandel på nett og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en ansvarlig måte. De tilbyr også 60 dagers åpent kjøp på alle varer som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varen i retur så lenge produktet fremstår som nytt og i originalemballasjen. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. En slik rabattkode kan du også få dersom du melder deg på nyhetsbrevet deres. Lampegiganten tilbyr alle de vanlige betalingsalternativene men også PayPal og Klarna, der sistnevnte gir deg mulighet til faktura- og delbetaling.

Komplimenter, klager og tips om Lampegiganten

Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring og opplevelse med Lampegiganten. Si gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten, servicen, bestillingsprosessen og annet tenker kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og alle våre lesere å finne de aller beste forhandlerne på nett!

Informasjon

Seelbüde 13
36110 Schlitz
Seelbüde 13
Tyskland
info@lampade.it
23960430

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Colin 1 år siden
8
Jeg har nylig handlet på Lampegiganten.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg søkte etter nye lamper til mitt hjem, og fant utvalget av taklamper, vegglamper og an...

Alle anmeldelser ( 1 )

Lys opp ditt hjem IvakidsetIda

Jeg har nylig handlet på Lampegiganten.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg søkte etter nye lamper til mitt hjem, og fant utvalget av taklamper, vegglamper og andre former for belysning til å være imponerende. Bestillingen min ble enkelt lagt inn på nettsiden deres og leveringen kom til døren min raskt. Ved å åpne pakken så jeg straks hvor nøye produktene var pakket sammen - alt var trygt pakket slik at det ankom i perfekt stand. Det beste med å handle fra Lampegiganten er utvilsomt de storslåtte lampene som nå pryder mitt hjem! De lyser opp rommet akkurat slik jeg hadde håpet på, men samtidig gir de også et elegant preg. Alt i alt har dette vært en meget positiv kjøpsopplevelse som kan absolutt anbefales.

C
Colin 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!