Om oss

Vi har som mål å være et ledende lys for forbrukeren i den moderne verden. Etterhvert som vår tid endrer seg, endres også levemåten og måten vi handler på. Vi eksisterer i en global landsby, men vi kjøper fra folk og bedrifter som vi ikke alltid kjenner til på forhånd. Det er der ReviewsBird kommer inn i bildet. ReviewsBird streber etter å være stedet som forbrukere kan henvende seg til. Vi har rekkevidden til å bringe det globale inn i stuen din. Vi har dybden av kunnskap på tvers av bransjer og sektorer for å kunne tilby noe ganske unikt i vår verden. Når du henvender deg til nettstedet vårt, kan vi garantere at du vil lese de nyeste og mest nøyaktige anmeldelsene fra hele verden. Dette er fordi vi, som et globalt selskap som fremstiller verdifulle anmeldelser, kan tilby deg den beste innsikten i produktene du ønsker å kjøpe. Du skjønner, når du bidrar til nettstedet vårt, hjelper du ikke bare oss, men du bidrar også til å gjøre nettet til et mer pålitelig sted å handle.

Hvordan vi samarbeider med bedrifter

Vi tror at vi kan være en integrert del av måten moderne bedrifter arbeider på. Dette er fordi en bedrift, nå til dags, ikke bare kan eksistere i en boble. En moderne virksomhet må tenke utenfor sine mursteins- og møtellokaler, da nettet utsetter dem for så mange flere øyne enn før. Slik er det også på lokalt nivå. Men av like avgjørende betydning som før, er muntlig tale avgjørende for at forretningene skal lykkes. Så, enten du er et multinasjonalt selskap, eller en liten operasjon som tilbyr en lokal tjeneste, er rekkevidden din på internett økt, og det samme er eksponeringen din. Vi har posisjonert oss som en virksomhet i feltet av netteksponering. Det er vårt mål å være den primære kilden til informasjon når en forbruker ønsker å forske på en tjeneste eller et produkt før de kjøper. På grunn av dette ønsker vi å samarbeide med bedrifter slik at de kan administrere kundeopplevelsen og bruke denne fantastiske kilden for tilbakemelding som en effektiv måte å endre virksomheten og produktene sine på, ved hjelp av en metode som er til fordel for dem og forbrukeren. Gjennom endringer som blir utført på grunn av kundeanmeldelser så kan en reell fordel oppnås for alle involverte, og produktet eller tjenesten kan skreddersys på en slik måte at den er en reell ressurs for både skaperen og forbrukeren. Hvis anmeldelser av produktet eller tjenesten din er inkludert på nettstedet vårt, vil vi at du skal være en del av denne samtalen, slik at du kan dra nytte av kunnskapen du vil få fra innsikten i forbrukerens tanker.

Hvordan vi samarbeider med forbrukere

Som selve kjernen av arbeidet vårt er forbrukerne livsviktige for oss, og vi verdsetter fremfor alt bidraget du gir til virksomheten vår. Kjernen vår bygger på et oppbevaringssted for informasjon på nett. Vi er en plattform med informasjon om produkter, merkevarer og tjenester. Kundeanmeldelser er grunnlaget for vår virksomhet. Alt vi gjør dreier seg om genereringen av anmeldelser som kan stoles på. Vi er vertskap for en plattform som er dedikert til å kun publisere de mest ærlige og pålitelige anmeldelsene om produkter og merkevarer. Du og kunden står sentralt i denne virksomheten. Vi stoler på at du kommer til oss med dine anmeldelser. Til gjengjeld kan vi tilby en verdifull ressurs som vil gjøre deg i stand til å ta bedre valg når du handler på nettet. Vi har som mål å være vertskap for disse anmeldelsene som en ressurs. Vi ønsker at disse anmeldelsene skal gi en nøyaktig fremstilling av produktet eller tjenesten de diskuterer. Som sådan spiller det ingen rolle om anmelderen hadde en positiv eller negativ erfaring med [produktet. Det som betyr noe, er påliteligheten av anmeldelsen.

Hvor vi gjør en forskjell

ReviewsBird har erfaring fra et bredt spekter av sektorer. Det være seg en lokal tjeneste, altmuligmannstjenester eller bilrengjøringstjenester, vi er der for deg. Lokale butikker og leveringstjenester utgjør alle en del av de sektorene vi dekker. Vi tar gjerne imot anmeldelser om alt som du kan kjøpe på nettet. På samme måte er vi like rustet til å gi deg verdifulle anmeldelser om store merker og kjente husstandsnavn og produkter. Du skjønner, ReviewsBird er din one-stop shop for den beste og mest pålitelige produkt- og tjenesteinformasjonen på nettet. Store og små, globale og lokale – vi har alt.

Vårt løfte til deg

Vi lover at vi vil forbli en nøytral observatør på den nettbaserte markedsplassen. Vår posisjon er som tjenesteleverandør selv, og vi verdsetter vår upartiske natur. Vi vil bare publisere fullt verifiserte og pålitelige anmeldelser, og vi forplikter oss til at vi kontinuerlig vil strebe etter å sikre påliteligheten av disse anmeldelsene. Denne forpliktelsen strekker seg til et program for kontinuerlig forbedring og utvidelse av vår virksomhet, for å sikre at du alltid kan stole på oss for ærlig og upartisk informasjon om ethvert produkt eller tjeneste som du vurderer å kjøpe. Alt vi ber om i retur er at når du bruker nettstedet vårt til å skrive en anmeldelse, at du gjør det med dine medforbrukere i tankene. Skriv ærlige og overbevisende anmeldelser som beskriver opplevelsen din, og vi forplikter oss til å publisere denne anmeldelsen og gi deg den stemmen du fortjener på dagens moderne marked. Ved å samarbeide kan vi sikre at du forblir fokuset i dagens kommersielle landskap. Vi kan sikre at produktskapere og tjenesteleverandører holdes ansvarlige for sine produkter og løftene de gir om dem. Et bedre marked, Når ReviewsBird samler produktskapere og forbrukere, blir markedsplassen et bedre sted for alle. Skaperne blir holdt ansvarlig og får tilbakemeldingene de trenger, og forbrukerne får den stemmen de fortjener. Ved å samarbeide kan vi sikre at dette skjer. Kom og vær en del av vår revolusjonerende visjon om å gjøre nettet til en bedre shoppingopplevelse.