Passionfruit

Alle anmeldelser

Passionfruit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Sinful
Sinful

Man må leve livet litt, og man skal ha det bra med seg selv. Det er det flere måter å oppnå på, avhengig på hva...

Passionfruit

Noen av oss er mer lidenskapelige enn andre, har kanskje større lyster og har oftere behov for tilfredsstillelse. Det er naturlig og noe man bør omfavne. Det er definitivt ingenting som er flaut ved det, og det er jo en gurnn til at det finnes så mange erotiske butikker nå til dags. Det var helt klart ikke tilfellet for bare noen få år siden, så det har skjedd en forandring i samfunnet. Og det er det ingenting i veien med, for se bare på alt det Passionfruit selger, og som kan være av interesse. Uansett hvor mye erfaring du har er det alltids nye ting å finne ut om. Så les gjerne vår anmeldelse av denne butikken. Det er jo ganske fristende, eller hva?

Hva du bør vite om Passionfruit
Erotiske butikker er i stor grad det samme som vanlige butikker, bare at sortimentet er litt annerledes. Men ser man på bakgrunnen til slike butikker, så er det ofte de samme problemene og bekymringene. Passionfruit startet i 2008, og har tydeligvis gjort det veldig bra, men det har jo naturligvis ikke vært uten utfordringer. Så at de har kommet så langt betyr i stor grad at de gjør mye riktig. Både når det gjelder produktene de selger og påliteligehet til kvalitet, men også når man snakker om hvordan du som kunde blir behandlet. Varene blir sendt fra deres lager i Sandnes, og det er anonyme pakker som sendes, slik at du unngår potensielle pinlige situasjoner.

Så har du fordeler som for eksempel fri frakt på bestillinger over 600 kroner. Du har også åpent kjøp i 60 dager, og det er lett å returnere varen for pengene tilbake. Til slutt er det verdt å nevne at Passionfruit har prisløfte 60 dager etter kjøpet, så om du finner den samme dildoen billigere et annet sted, så matcher butikken prisen!

Hva du kan kjøpe
Vel, en av de aller mest populære produktene har vi allerede nevnt, men det er mye annet der, naturligvis. Du har produkter for kvinner, menn, par, fetisjer, womanizer og mye annet interessant. Det er på en måte vanskelig å virkelig snakke om alt som finnes der, for det handler i stor grad om dine egne interesser og hva du er ute etter rent spesifikt. Det er uansett greit å vite at det er bokstavelig talt tusenvis av forskjellige produkter, og i kategorier som du kanskje ikke en gang forventer.

Har du behov for litt ekstra piff i hverdagen, eller kanskje noe spennende sammen med din kjære, så bør du ta en titt på hva Passionfruit har å tilby. Det tror vi ikke at du kommer til å angre på.

Er du en av tusenvis av nordmenn som har kjøpt hos Passionfruit før? Da vil vi gjerne oppfordre deg til å skrive litt om det, anonymt om du vil, slik at våre lesere vet mer. Det er viktig for dem, og det er tross alt en stor del av grunnen til at vår side eksisterer!