Passionfruit Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Passionfruit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nikita
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Passionfruit. Deres utvalg av sexleketøy, undertøy og glidemiddel er utrolig bredt og mangfoldig, og jeg fant alt jeg trengte for å virkelig krydre ting på so...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk utsøkt produktutvalg hos PassionFruit

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Passionfruit. Deres utvalg av sexleketøy, undertøy og glidemiddel er utrolig bredt og mangfoldig, og jeg fant alt jeg trengte for å virkelig krydre ting på soverommet. Samtidig var jeg imponert over deres anonyme levering som kom raskt og diskret rett hjem til meg. Produktene var alle av høy kvalitet, og det var tydelig at de tar omsorg i å tilby bare det beste for sine kunder. Jeg vil absolutt anbefale Passionfruit til alle som leter etter et sted å kjøpe sexleketøy eller andre intime produkter. Det er ingen grunn til å være flau når du kan handle trygt fra dette fantastiske selskapet!


Andre så også på