Eleven

Alle anmeldelser

Eleven

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Eleven

Kosmetikk og skjønnhetsprodukter er noe vi bruker mye av som vi stadig trenger påfyll av. Er du lei av å måtte reise innom flere ulike butikker for å få tak favorittproduktene? I dag finnes det et hav av nettbutikker med stort utvalg innenfor dette området. Eleven er en forhandler med fokus på kosmetikk, og her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres erfaringer og opplevelser med dette selskapet. Ved å lese denne informasjon sørger du for at du har kontroll på om dette er en trygg og pålitelig forhandler slik at det er lett for deg å bestemme deg for om dette er en butikk for deg.

Om Eleven
Eleven er et opprinnelig Svensk selskap som ble etablert av Michael Gegerfeldt i 2004 i Sverige. Dette vil si at selskapet var en av de første digitale skjønnhetsfirmaene på nett lansert i Sverige. Målet til Eleven er å tilby fantastiske skjønnhetsprodukter til alle uansett hvor de bor. i 2007 vant selskapet prisen Cosmopolitan Beauty Award for Sveriges beste nettbutikk for skjønnhetsprodukter, og i 2018 vant de igjen en pris fra Pricerunners for årets butikk innen skjønnhet. 

Produkter og tjenester av Eleven
Hos Eleven finner du et stort varesortiment innen ulike produktkategorier for kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Hovedkategoriene er hudpleie, sminke, duft og hårpleie. Du kan forvente å finne produkter både fra mindre kjent, og svært kjente merkevarer som for eksempel Clarins, Dolce & Gabbana, Ariana Grande, Diesel og Escada. Du finner også en egen side for kampanjer der du finner de gjeldende tilbudene og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du ønsker å handle fra denne butikken, en slik kode kan du også motta dersom du melder deg på nyhetsbrevet deres og vil gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Når du handler fra Eleven tilbyr de gratis frakt på alle ordrer på 199kr og over, dersom beløpet er under 199kr vil det komme et frakttillegg på 19kr. Leveringstiden ligger på 2-5 virkedager og dersom du mottar en pakke uten å hente den vil selskapet kunne belaste deg 150kr. Alle prisene på nettsiden er inkludert merverdiavgiften og toll slik at det ikke vil komme noen ekstra tillegg for dette. Du har automatisk 30 dagerbytterett når du handler fra dette selskapet som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Eleven tilbyr alle de vanlige betalingsalternativene i tillegg til Klarna som også gir deg mulighet for faktura og delbetaling. 

Komplimenter, klager og tips om Eleven
Har du handlet varer fra Eleven? Eller har du andre erfaringer med denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om kvaliteten, leveringstiden, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet. Vi ønsker å gjøre det lett for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett!