Eleven Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Eleven

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Neha
Jeg har nylig tatt i bruk nettbutikken eleven.no for mine skjønnhetsbehov og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det første som imponerte meg var utvalget av produkter - det er virkelig et br...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Skjem deg bort på eleven.no

  Jeg har nylig tatt i bruk nettbutikken eleven.no for mine skjønnhetsbehov og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det første som imponerte meg var utvalget av produkter - det er virkelig et bredt sortiment å velge mellom! Fra sminke til hudpleie til hårpleie, eleven har alt du trenger for å føle deg vakker og trygg. Ikke bare var utvalget overbevisende, men servicen deres var også eksepsjonell. Jeg hadde noen spørsmål om enkelte produkter og kundeservicerepresentanten jeg snakket med tok seg tid til å gi meg grundige svar slik at jeg kunne ta den beste avgjørelsen for mine behov. Bestillingen min kom raskt og problemfritt, og produktene var godt pakket inn uten noe form for skade. Eleven tilbyr også gratis frakt når bestillingsbeløpet overstiger 249 kr, noe som gjør handelen enda mer overkommelig. Som autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter representerer eleven en trygg kilde når man handler online. Alt i alt kan jeg si at ni av ti poeng går fortjent til Eleven. Bredt utvalg av gode kvalitetsprodukter samt god service som ledet meg igjennom hele kjøpsprosessen gjort dette stedet nøyaktig hva man vil ha fra en online butikk hvor målet ditt er å være vakker.


Andre så også på