ExtraOptical

Alle anmeldelser

ExtraOptical

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

ExtraOptical

Er du på jakt etter nye briller men usikker på hvor du bør handle? Ofte er det både enklere og rimeligere å handle briller på nett. Men hvordan finner man egentlig den beste nettbutikken i et hav av forhandlere? På denne siden hjelper vi deg å finne frem til de beste alternativene ved å gi deg tilgang til anmeldelser fra andre brukere. Slik kan du enkelt finne den informasjonen du behøver for å velge riktig butikk for deg. Les anmeldelser om ExtraOptical for å se om dette er nettbutikken du burde kjøpe nye briller fra.

Om ExtraOptical
ExtraOptical ble etablert av Ole Langaunet og Øystein Sandø i 2012. Ideen oppstod under en reise til Mexico da førstnevnte mistet brillene sine. Da de kjøpte nye briller hos en optiker undret de begge seg over hvordan briller kunne lages og distribueres så mye billigere der enn i Norden. Dette la grunnlaget for selskapet. Begge hadde tidligere jobbet med netthandel der Langaunet jobbet med import og Sandø med nettbutikk, dette gjorde at de hadde et godt grunnlag for å starte en ehandel bedrift sammen. Selskapet som har hovedsete i Trondheim har nå ekspandert til flere andre land og er til stede i Norge, Sverige, Danmark, Spania, Tyskland og Storbritannia. 

Produkter og tjenester av ExtraOptical
Selskapet fører et sortiment av briller bestående av hverdagsbriller, lesebriller, solbriller og linser. Innenfor hver kategori finner du modeller tilpasset for kvinner, menn og barn. Du kan velge mellom mange ulike stiler og farger. For at du skal kunne finne de beste brillene for deg har nettsiden en funksjon som heter digitalt prøverom der du enten kan laste opp et bilde av deg selv, eller bruke en modell for å se hvordan hver modell ser ut på et menneske. I tillegg til disse brilletypene selger de også beskyttelsesbriller og sportsbriller som svømmebriller, ski/sykkelbriller, Alpint og briller for ballsport. Enkelt briller kan også bestilles som hjemlån, selskapet betaler frakt og retur og du kan velge opptil fire briller som du kan prøve ut hjemme i fire dager før de sendes i retur. Om du ønsker å bestille produkter fra nettbutikken bør du se etter en rabattkode som kan gi deg avslag på kjøpet ditt. Det finnes også spesielle studentrabatter du kan finne på nett. Du kan også få et avslag på 200kr dersom du verver en venn. På nettsiden finnes det kunnskapssenter med informasjon om de ulike brilletypene, her finner du forklaringer på polariserte glass, fotokromatiske glass, skjeve hornhinner og mye mer. 

Komplimenter, klager og tips om ExtraOptical
For at alle våre brukere skal kunne finne frem til de beste nettbutikkene på enklest mulig vis, vil vi gjerne høre om dine erfaringer dersom du har benyttet deg av produktene eller tjenestene til denne forhandleren. Hvis du har lyst til å fortelle oss om din opplevelse kan du legge igjen en anmeldelse på denne siden. Fortell gjerne litt om bestillingsprosessen, sidens brukervennlighet, leveringstid, service, kvalitet og annen relevant informasjon du sitter på som kan være nyttig for andre å vite før de handler hos denne nettbutikken.