Made4men Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Made4men

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gabe
Jeg har nylig handlet hos Made4men, og jeg er strålende fornøyd med kjøpet mitt. De tilbyr et imponerende bredt utvalg av ulike pleieprodukter for menn, alt fra barbering-tilbehør til hårprodukter ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott handleopplevelse hos Made4Men

  Jeg har nylig handlet hos Made4men, og jeg er strålende fornøyd med kjøpet mitt. De tilbyr et imponerende bredt utvalg av ulike pleieprodukter for menn, alt fra barbering-tilbehør til hårprodukter og parfymer. Jeg fant det veldig nyttig at de hadde en herreblogg som gir tips om hvordan man kan ta vare på seg selv på best mulig måte. Bestillingen min ble levert raskt, og produktene var selvfølgelig i god stand ved ankomst. Kvaliteten på produktene lever opp til mine forventninger, noe som gjør meg sikker på at jeg vil handle her igjen i fremtiden. Det jeg setter pris på mest ved Made4men er deres fokus på kundeopplevelsen. Deres mer enn 200 000 fornøyde kunder understreker dette poenget.


Andre så også på