Made4men

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Made4men

Made4men - Nordens største utvalg for menn

Made4men.no er Nordens største forhandler av hudpleieprodukter for menn. Med over 5000 forskjellige pleieprodukter og et utvalg som stadig vokser, er Made4men en komplett destinasjon for menn som ønsker å ta vare på seg selv. Fra barbering og skjeggpleie til hårprodukter og parfyme, kan menn finne alt de trenger på denne nettbutikken. Med rask levering, gratis frakt over 700 kr, og over 200.000 fornøyde kunder, er Made4men en pålitelig og populær destinasjon for menn.

Et utvalg som tilfredsstiller enhver manns behov

Made4men har nøye håndplukket et utvalg av produkter fra anerkjente merker som Biotherm Homme, Clinique, Clarins, Gillette, og mange flere. Enten du er på jakt etter en luksuriøs barberingsopplevelse, effektive skjeggpleieprodukter, eller hårprodukter som gir deg den perfekte stilen, har Made4men alt du trenger. Utvalget inkluderer også produkter for ansiktspleie, kropp, parfyme og livsstil, slik at du kan ta vare på deg selv fra topp til tå.

Som en dedikert nettbutikk for menn, har Made4men også valgt ut de beste hårpleieproduktene for menn. Fra hårvoks og sjampo til stylingprodukter, kan du finne produkter fra merker som Renati, ID Hair, American Crew, og mange flere. Det brede utvalget av hårprodukter sikrer at du kan finne det som passer best for din stil og behov.

En pålitelig og kompetent leverandør

Med over 200.000 fornøyde kunder og en rekke positive anmeldelser, er Made4men en pålitelig leverandør av menns pleieprodukter. Nettbutikken tilbyr rask levering på 2-6 dager, og gratis frakt for bestillinger over 700 kr. Kundeservicen er også veldig imøtekommende og hjelpsom, og er glade for å svare på spørsmål og gi råd.

Som en dedikert nettbutikk for menn, setter Made4men kundenes behov først og jobber hardt for å levere produkter av høy kvalitet og gode kundeopplevelser. Med et bredt utvalg av produkter, konkurransedyktige priser og pålitelig service, er Made4men et utmerket valg for menn som ønsker å ta vare på seg selv med stil.

"Menn trenger også å ta vare på seg selv. Made4men er en pålitelig nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av menns pleieprodukter. Det er ingen grunn til at menn ikke fortjener det beste." - Ukjent

Konklusjon

Med Nordens største utvalg av menns pleieprodukter, rask levering og gratis frakt over 700 kr, er Made4men den ultimate destinasjonen for menn som ønsker å ta vare på seg selv. Med et bredt utvalg av produkter, fra barbering og skjeggpleie til hårprodukter og parfyme, kan menn finne alt de trenger for å føle seg velstelte og selvsikre. Med sin pålitelige service og fokus på kundenes behov, er Made4men et utmerket valg for menn som ønsker å investere i seg selv og sin velvære.

Vi ber deg vennligst om å legge igjen din anmeldelse av Made4men og dele din opplevelse med oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene våre kunder gir oss, og dette hjelper oss med å forbedre våre tjenester og produkter.

Informasjon

Møgelhøj 8
8520 Lystrup
Møgelhøj 8
Danmark
customerservice@firtal.com
+4738994810

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

G
Gabe 2 år siden
8.5
Jeg har nylig handlet hos Made4men, og jeg er strålende fornøyd med kjøpet mitt. De tilbyr et imponerende bredt utvalg av ulike pleieprodukter for menn, alt fra barbering-tilbehør til hårpro...

Alle anmeldelser ( 1 )

En flott handleopplevelse hos Made4Men

Jeg har nylig handlet hos Made4men, og jeg er strålende fornøyd med kjøpet mitt. De tilbyr et imponerende bredt utvalg av ulike pleieprodukter for menn, alt fra barbering-tilbehør til hårprodukter og parfymer. Jeg fant det veldig nyttig at de hadde en herreblogg som gir tips om hvordan man kan ta vare på seg selv på best mulig måte. Bestillingen min ble levert raskt, og produktene var selvfølgelig i god stand ved ankomst. Kvaliteten på produktene lever opp til mine forventninger, noe som gjør meg sikker på at jeg vil handle her igjen i fremtiden. Det jeg setter pris på mest ved Made4men er deres fokus på kundeopplevelsen. Deres mer enn 200 000 fornøyde kunder understreker dette poenget.

G
Gabe 2 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!