P Lindberg Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

P Lindberg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mertz
Jeg har nylig kjøpt et produkt fra P Lindberg og jeg må si at min opplevelse har vært veldig positiv. Jeg ble imponert over det store utvalget av produkter som de tilbyr for landbruket så vel som p...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Førsteklasses Kundeservice Og Effektive Leveringsmetoder

  Jeg har nylig kjøpt et produkt fra P Lindberg og jeg må si at min opplevelse har vært veldig positiv. Jeg ble imponert over det store utvalget av produkter som de tilbyr for landbruket så vel som privatkunder på deres nettbutikk. Nettstedet er veldig brukervennlig, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat hva jeg trengte og bestille det med noen få klikk. Frakttjenesten var også ekstremt effektiv da den leverte alt rett hjem til døren min i løpet av kort tid. Det mest bemerkelsesverdige aspektet ved min erfaring hos P Lindberg var kundeservicen. De ansatte var svært hjelpsomme og kunnskapsrike om produktene sine, og ga meg råd om hvilket produkt som ville være best egnet for mine behov. Dette satte meg virkelig trygt når jeg skulle ta mitt endelige valg. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale P Lindberg til alle landbruks- eller privat kunder på jakt etter høy kvalitet utstyr og maskiner der du får god verdi for pengene dine sammen med god service fra personalet.


Andre så også på