Bonprix Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bonprix

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Ryder
Jeg har nylig kjøpt klær og sko til hele familien på nett hos Bonprix, og jeg er svært fornøyd med både utvalget og prisene. Det var enkelt å finne frem til det vi trengte, og nettsiden var oversik...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv kundeanmeldelse for Bonprix

  Jeg har nylig kjøpt klær og sko til hele familien på nett hos Bonprix, og jeg er svært fornøyd med både utvalget og prisene. Det var enkelt å finne frem til det vi trengte, og nettsiden var oversiktlig og brukervennlig. Jeg setter pris på at de har et stort utvalg av klær i ulike størrelser, også for barn. Prisene er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre butikker på nettet. Leveringstiden var også rimelig rask, selv om noen av produktene måtte sendes fra Tyskland. Alle produktene kom godt pakket inn og i god stand. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse når jeg handlet hos Bonprix, og vil helt sikkert handle der igjen ved neste anledning.


Andre så også på