Bonprix

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Bonprix

I dag finner det et hav av nettbutikker som selger klær og det kan være vanskelig å navigere seg frem til det som passer til deg. For å finne de aller beste alternativene kan det være lurt å gjøre litt undersøkelser på forhånd. Selv om det i dag finnes en rekke sikkerhetstiltak for å gjøre netthandelen trygg for deg er det likevel viktig å sørge for at man benytter seg av gode og pålitelige nettbutikker. Bonprix er en nettbutikk innen denne kleskategorien, men hvordan kan du vite at dette er en god forhandler? Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Bonprix slik at du enkelt kan finne ut om dette er butikken for deg!

Om Bonprix

Bonprix ble etablert i Tyskland allerede i 1986 da de hadde sin første katalog for postordre. Siden har selskapet utviklet seg til å bli en stor aktør for varehandel på nett, kataloger og fysiske butikker. Siden Bonprix startet sin første nettbutikk i Tyskland i 1997 har selskapet fortsatt å vokse og er nå til stede i flere Europeiske land. I dag eies de av Otto Group, har nettbutikker i 30 forskjellige land, og de ble stiftet som et norskregistrert utenlandsk selskap i 2017.

Produkter og tjenester av Bonprix

Denne nettbutikken fører klær for både kvinner, menn og barn. Sortimentet består av bukser, gensere, kjoler, topper, shortser, treningsklær mm. Og de selger også produkter som vesker, sko, accessories, badetøy og undertøy. I tillegg har de også en kategori for hjemmet der du finner varer som gardiner, tekstiler og andre interiørartikler. Du kan handle fra Bonprix både via en nettleser og via en app på telefonen eller nettbrettet ditt. Når du handler fra dette selskapet ligger leveringstiden på rundt 5-7 virkedager og de har et minimums ordrebeløp på 200kr. Du må være fylt 18 for å kunne utføre et kjøp eller kunne vise til tillatelse fra dine foresatte. Momsavgiften på 25% inngår i alle prisene på nettsiden. Dersom utfører en ordre fra Bonprix men ikke henter pakken din når den ankommer vil du måtte betale en avgift på 149kr. Du har 14 dagers angrerett på kjøpet ditt og selskapet er også Trygg e-handel sertifisert. Trygg e-handels sertifisering går ut på å sørge for at netthandelen følger gitte regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en god måte. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det iogså være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag.

Kompimenter, klager og tips om Bonprix

Har du handlet varer fra denne forhandleren? Eller har du noen erfaring med tjenestene eller produktene til dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Si gjerne litt om leveringen, produktet, kvaliteten og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle hos Bonprix.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

R
Ryder 2 år siden
9
Jeg har nylig kjøpt klær og sko til hele familien på nett hos Bonprix, og jeg er svært fornøyd med både utvalget og prisene. Det var enkelt å finne frem til det vi trengte, og nettsiden var...

Alle anmeldelser ( 1 )

Positiv kundeanmeldelse for Bonprix

Jeg har nylig kjøpt klær og sko til hele familien på nett hos Bonprix, og jeg er svært fornøyd med både utvalget og prisene. Det var enkelt å finne frem til det vi trengte, og nettsiden var oversiktlig og brukervennlig. Jeg setter pris på at de har et stort utvalg av klær i ulike størrelser, også for barn. Prisene er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre butikker på nettet. Leveringstiden var også rimelig rask, selv om noen av produktene måtte sendes fra Tyskland. Alle produktene kom godt pakket inn og i god stand. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse når jeg handlet hos Bonprix, og vil helt sikkert handle der igjen ved neste anledning.

R
Ryder 2 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!