Bonprix

Alle anmeldelser

Bonprix

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bonprix

I dag finner det et hav av nettbutikker som selger klær og det kan være vanskelig å navigere seg frem til det som passer til deg. For å finne de aller beste alternativene kan det være lurt å gjøre litt undersøkelser på forhånd. Selv om det i dag finnes en rekke sikkerhetstiltak for å gjøre netthandelen trygg for deg er det likevel viktig å sørge for at man benytter seg av gode og pålitelige nettbutikker. Bonprix er en nettbutikk innen denne kleskategorien, men hvordan kan du vite at dette er en god forhandler? Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Bonprix slik at du enkelt kan finne ut om dette er butikken for deg!

Om Bonprix
Bonprix ble etablert i Tyskland allerede i 1986 da de hadde sin første katalog for postordre. Siden har selskapet utviklet seg til å bli en stor aktør for varehandel på nett, kataloger og fysiske butikker. Siden Bonprix startet sin første nettbutikk i Tyskland i 1997 har selskapet fortsatt å vokse og er nå til stede i flere Europeiske land. I dag eies de av Otto Group, har nettbutikker i 30 forskjellige land, og de ble stiftet som et norskregistrert utenlandsk selskap i 2017

Produkter og tjenester av Bonprix
Denne nettbutikken fører klær for både kvinner, menn og barn. Sortimentet består av bukser, gensere, kjoler, topper, shortser, treningsklær mm. Og de selger også produkter som vesker, sko, accessories, badetøy og undertøy. I tillegg har de også en kategori for hjemmet der du finner varer som gardiner, tekstiler og andre interiørartikler. Du kan handle fra Bonprix både via en nettleser og via en app på telefonen eller nettbrettet ditt. Når du handler fra dette selskapet ligger leveringstiden på rundt 5-7 virkedager og de har et minimums ordrebeløp på 200kr. Du må være fylt 18 for å kunne utføre et kjøp eller kunne vise til tillatelse fra dine foresatte. Momsavgiften på 25% inngår i alle prisene på nettsiden. Dersom utfører en ordre fra Bonprix men ikke henter pakken din når den ankommer vil du måtte betale en avgift på 149kr. Du har 14 dagers angrerett på kjøpet ditt og selskapet er også Trygg e-handel sertifisert. Trygg e-handels sertifisering går ut på å sørge for at netthandelen følger gitte regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en god måte. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det iogså være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag. 

Kompimenter, klager og tips om Bonprix
Har du handlet varer fra denne forhandleren? Eller har du noen erfaring med tjenestene eller produktene til dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Si gjerne litt om leveringen, produktet, kvaliteten og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle hos Bonprix.