Dogman

Alle anmeldelser

Dogman

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Dogman

Alle vet at hunder er menneskets beste venn! Ser du etter en nettbutikk som tilbyr de beste produktene for dine kjæledyr? Dogman er en nettbutikk som selger produkter for hunder, katter og andre kjæledyr, men når det kommer til kjæledyrene våre er det viktig at vi kan være sikre på at produktene er av høyeste kvalitet. Her på denne siden finner du all informasjonen du trenger om Dogman, du kan også lese anmeldelser om andres erfaringer og opplevelser med dette selskapet slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg og dine kjæledyr!

Om Dogman
Dogman startet som en fysisk butikk i Sverige allerede i 1965 av Hans Jerenäs. Det norske firmaet Dogman AS ble til i 2004, to år før Jerenäs solgte selskapet til BrA Invest AB. Samme år ble også Dogman Aps registrert i Danmark. BrA Invest AB er eid av brødrene Stefan, Kenneth og Christer Andersson, og er fortsatt eiere av Dogman i dag. I følge selskapet selv er de Nordens største dyrebutikk på nett med mål om å tilby rimelige produkter og det største utvalget. Selskapets visjon er å skape en mer gledefull tilværelse for deg og dine kjæledyr. 

produkter og tjenester av Dogman
Dogman selger en rekke ulike produkter og tilbehør til kjæledyr. Varesortimentet deres er delt inn i følgende kategorier: hund, katt, fugl & smådyr. akvaristikk dam & krypdyr og hest & rytter. Selskapet selger alt fra mat og vitaminer til leker og bur. Noen av de mest populære produktene deres er tyggeben for hund, reisebur og vannfontene for hund. Når du handler fra Dogman tilbyr de gratis frakt på alle bestillinger som har en totalsum på, eller over, 799kr. Du kan også bli medlem i Club Dogman noe som vil gi deg fordeler som klubbpris og nyhetsbrev med tips og tilbud. Nettsiden har også en egen kampanjeside med alle produktene som er nedsatt i pris. Som klubbmedlem har du også 100 dagers åpent kjøp på ordrene dine noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. På nettsiden har de også en egen blogg med tips og råd til alt som gjelder kjæledyr og også hvilke produkter som anbefales og hvordan de brukes. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Dogman
Har du handlet hundemat, leker eller andre produkter fra Dogman? Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har erfaringer med dette selskapet og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om leveringstiden, produktene, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tror kan være verdifull for andre for å bestemme seg for om de ønsker å handle fra denne netthandelen. Hjelp oss å gjøre det enkelt for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene!