Dogman Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dogman

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Madilyn Emard
Jeg har nylig benyttet meg av Dogman sin nettbutikk, og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med andre. Denne dyrebutikken har virkelig imponert meg på flere måter. Først og fremst må jeg tr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv Opplevelse Med Dyrebutikk På Nett - Sterkt Anbefalt Til Alle Dyreeiere/elskere!

  Jeg har nylig benyttet meg av Dogman sin nettbutikk, og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med andre. Denne dyrebutikken har virkelig imponert meg på flere måter. Først og fremst må jeg trekke fram deres utmerkede kundeservice. Personalet var svært vennlige og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål angående produktene de tilbyr. Leveransen av varene mine var også raskere enn forventet, noe som gjorde det enda bedre. Når det kommer til selve produktene fra Dogman, så ble jeg positivt overrasket over deres kvalitet. Alt jeg kjøpte var i god stand og holdbarhet. Det er tydelig at denne butikken innehar mye erfaring når det kommer til dyrehold, ettersom de gir gode råd om stell-og pleieprodukter både online via nettsiden (hvis du ikke kan besøke en fysisk butikk) eller ansikt-til-ansikt i sine fysiske butikker - noe som er fantastisk hvis du trenger litt ekstra veiledning! Summa summarum: Jeg anbefaler på det sterkeste å handle hos Dogman! Deres brede utvalg av produkter sammen med den utrolige kundestøtten gjør dem definitivt til mitt beste valg når det kommer til å ta vare på min furry firbeinte bestevenn.


Andre så også på