112 selskaper

Mote

...

  Mote

  Jakker, kjoler, gensere, jeans, sko, briller, undertøy eller kanskje et par tøfler? Enten du foretrekker noe fra Alexander Mcqueen, Jean Paul Gaultier eller noe billig, men unikt og brukt, vil du kunne finne en nettbutikk som passer deg. Er du på jakt etter dame- eller herreklær på nett, kan du finne en nettbutikk i ulike stiler og tilpasset ulike kroppstyper.

  Detaljhandel

  Netthandel gir visse fordeler og fordeler, men det vil aldri erstatte opplevelsen av å handle i en butikk. En kunde som vet nøyaktig hva han eller hun vil ha, kan slå det opp på nettet, lese og sammenligne informasjonen og kjøpe fra siden som tilbyr den beste prisen eller tjenesten. En shopper som er usikker på hva de skal se etter, eller som bare liker å bla gjennom varer som vises, vil foretrekke en butikk hvor varen kan sees, håndteres og prøves. Innredningen, musikken og arrangementet av varer i en butikk skaper et flerdimensjonalt shoppingmiljø som ikke kan dupliseres på nettet. For mange mennesker er shopping i et kjøpesenter, varehus eller marked en form for underholdning og en sosial opplevelse.

  Mange mennesker som for øyeblikket ikke er kjent med datamaskiner og ikke føler seg komfortable med å bruke internett for å handle, vil neppe endre vanene sine. Nettbutikker skal beskrive produkter for salg med tekst, bilder og multimediefiler, mens selve produktet og produsentens emballasje i en butikk er tilgjengelig for direkte inspeksjon, som kan innebære prøvekjøring, montering eller andre eksperimenter. I en konvensjonell butikk er funksjonærer vanligvis tilgjengelige for å svare på spørsmål. Noen ting, som klær og sko, må kanskje prøves før kunden kan være sikker på at de har riktig størrelse. Nettbutikksider tilbyr størrelsesdiagrammer, diagrammer og flersidevisninger for å hjelpe kunden med å ta et valg. De fleste tilbyr generøse returregler for å oppmuntre kunder til å legge inn en bestilling.


  Mote

  Vil du fornye garderoben din og er på utkikk etter nye klær, sko eller tilbehør? Hva med en ny kjole for festen eller nye jeans for hverdagen? I dag finner du det meste på nett, og nettbutikker tilbyr ofte et større utvalg. I tillegg har du større sjanse til å finne størrelsen eller modellen du ønsker deg som er solgt i ditt nærmeste klesbutikk. 

  Men hvilken nettbutikk er best? Og er butikken virkelig best når det kommer til smykker, vesker eller annet motetilbehør? For å hjelpe deg med å finne ut av det har vi samlet en oversikt over alle nettbutikkene som selger sko, solbriller eller annet motetilbehør du måtte ønske deg. Les kundeanmeldelser, erfaringer og meninger slik at du enkelt kan avgjøre hva som er den beste nettbutikken.

  Fordeler med netthandel

  For oss som elsker å handle klær er nettbutikker en stor fordel da er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og mange forbrukere har internettilgang både på jobb og hjemme. Et besøk i en vanlig butikk krever reise og må skje i åpningstiden. I høytiden og i helgene må shoppere i klesbutikker slite med folkemengder og lange køer. Å søke eller bla gjennom en nettkatalog kan være raskere enn å bla gjennom gangene i en fysisk butikk, samt er det enklere å finne størrelser eller modeller som er utsolgte i din nærmeste butikk. En fordel med å handle på nett er å raskt kunne oppsøke og sammenligne priser

  Frakt

  I de fleste tilfeller må varer kjøpt på nett sendes til kunden. Dette introduserer en betydelig forsinkelse og potensiell usikkerhet om varen faktisk var på lager på kjøpstidspunktet. Mange forhandlere informerer kundene om hvor lenge de kan forvente å vente før de mottar en pakke, og oppgir et leveringssporingsnummer. Selv om et kjøp kan gjøres 24 timer i døgnet, må kunden ofte være hjemme i normal åpningstid for å ta imot levering. I tilfelle et problem med varen, kan det hende at kunden må kontakte forhandleren, besøke postkontoret og betale returfrakt og deretter vente på bytte eller refusjon.

  Fraktkostnader (hvis aktuelt) reduserer prisfordelen for nettvarer, men avhengig av jurisdiksjon kan manglende moms kompensere for dette. Nettforhandlere tjener noen ganger ved å belaste et standard fraktgebyr som overstiger den faktiske kostnaden for å sende varen.

  Kjøp-og-klikk-butikker tilbyr muligheten til å kjøpe en vare på nettet og hente den i en butikk i nærheten. Bestillinger fylles umiddelbart slik at de er klare før kunden rekker å ankomme butikken. Denne funksjonen gir forhandlere et konkurransefortrinn i forhold til andre nettforhandlere som kan tilby lavere priser, men som trenger å sende varer, og tilfredsstille kunder som vil ha varene deres med en gang. Det bringer også nettkunder inn i butikklokalene hvor de kan kjøpe tilleggsvarer eller søke hjelp med et produkt.