72 selskaper

Mote

ReviewsBird

Mote

Jakker, kjoler, gensere, jeans, sko, briller, undertøy eller kanskje et par tøfler? Enten du foretrekker noe fra Alexander Mcqueen, Jean Paul Gaultier eller noe billig, men unikt og brukt, vil du kunne finne en nettbutikk som passer deg. Er du på jakt etter dame- eller herreklær på nett, kan du finne en nettbutikk i ulike stiler og tilpasset ulike kroppstyper.

Detaljhandel

Netthandel gir visse fordeler og fordeler, men det vil aldri erstatte opplevelsen av å handle i en butikk. En kunde som vet nøyaktig hva han eller hun vil ha, kan slå det opp på nettet, lese og sammenligne informasjonen og kjøpe fra siden som tilbyr den beste prisen eller tjenesten. En shopper som er usikker på hva de skal se etter, eller som bare liker å bla gjennom varer som vises, vil foretrekke en butikk hvor varen kan sees, håndteres og prøves. Innredningen, musikken og arrangementet av varer i en butikk skaper et flerdimensjonalt shoppingmiljø som ikke kan dupliseres på nettet. For mange mennesker er shopping i et kjøpesenter, varehus eller marked en form for underholdning og en sosial opplevelse.

Mange mennesker som for øyeblikket ikke er kjent med datamaskiner og ikke føler seg komfortable med å bruke internett for å handle, vil neppe endre vanene sine. Nettbutikker skal beskrive produkter for salg med tekst, bilder og multimediefiler, mens selve produktet og produsentens emballasje i en butikk er tilgjengelig for direkte inspeksjon, som kan innebære prøvekjøring, montering eller andre eksperimenter. I en konvensjonell butikk er funksjonærer vanligvis tilgjengelige for å svare på spørsmål. Noen ting, som klær og sko, må kanskje prøves før kunden kan være sikker på at de har riktig størrelse. Nettbutikksider tilbyr størrelsesdiagrammer, diagrammer og flersidevisninger for å hjelpe kunden med å ta et valg. De fleste tilbyr generøse returregler for å oppmuntre kunder til å legge inn en bestilling.