Bole Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bole

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
O'Conner
Jeg har nylig handlet hos Bole og må si at jeg er imponert over sortimentet deres. Som en gårdbruker var det virkelig flott å finne alt jeg trengte på ett sted. Fra landbruksutstyr til hageredskape...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bole - Din Gårdsliv Enklere Med Landbruksutstyr!

  Jeg har nylig handlet hos Bole og må si at jeg er imponert over sortimentet deres. Som en gårdbruker var det virkelig flott å finne alt jeg trengte på ett sted. Fra landbruksutstyr til hageredskaper, kunne jeg finne alt her. Det som også fanget oppmerksomheten min, var den kunnskapsrike og hjelpsomme kundeservicen de hadde. De svarte raskt på mine spørsmål og ga gode råd om hvilket utstyr som ville fungere best for meg. Prisene deres er også rimelige sammenlignet med andre butikker i samme bransje. Jeg følte at jeg fikk god valuta for pengene mine. Samlet sett vil jeg definitivt anbefale Bole til alle gårdbrukere og dyreeiere der ute, samt hageentusiaster! Du vil ikke bli skuffet av utvalget, servicen eller prisene!


Andre så også på