WhiteAway

Alle anmeldelser

WhiteAway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

WhiteAway

Er du på jakt etter nye hvitevarer? Visste du at du nå kan handle alle hvitevarer på nett? Dette kan ofte være rimeligere og enklere enn i butikk. Men når det kommer til denne type produkt er kvalitet og sikkerhet det aller viktigste. Det finnes mange merker og forhandlere for hvitevarer, som for eksempel WhiteAway, men for at du skal være sikker på at du velger riktig produkt og nettbutikk er viktig å gjøre litt research. Her hjelper vi deg med det! Les om andres erfaringer og opplevelser med WhiteAway for å finne ut om dette er riktig nettbutikk for deg når du skal handle hvitevarer.

Om WhiteAway
WhiteAway ble opprinnelig etablert i Danmark i 2003 under navnet Ahvidevarer.dk. Det hele startet opprinnelig som et hobbyprosjekt av danskene Johannes Gadsbøll, Esben Gadsbøll og Jesper Bang, som alle kommer fra Jylland i Danmark. Selskapet vokste fra å være et hobbyprosjekt til å ble en av de ledende forhandlerene for hvitevarer i Danmark. De byttet navn til WhiteAway og i 2010 ekspanderte de til Sverige, før de i 2011 også kom inn på det norske markedet som WhiteAway.no. I 2011 ble selskapet også kåret til årets Gazellevinder av avisen Børsen, for regionen midtjylland og i Danmark. I dag er selskapet en av de store forhandlerene for hvitevarer på det Skandinaviske markedet.

Produkter og tjenester av WhiteAway
Nettbutikken fører et sortiment som inneholder alt av hvitevarer. Du finner ulike typer kjøleskap, frysere, vaskemaskiner, tørketromler, komfyrer og mer, fra alle de store merkene som for eksempel Siemens, Samsung, LG, Bosch og Whirlpool. Selv om selskapet hovedsakelig fokuserer på hvitevarer selger de også en rekke kjøkkenutstyr som kaffetraktere, isbitmaskiner, foodprosessorer, i tillegg til personlige pleieprodukter og annet til hus og rengjøring. Du finner omtrent det meste av elektriske produkter til huset. Når man handler hvitevarer er det ikke bare snakk om å klikke hjem et produkt og hente det på posten. Her er levering og innstallering like viktig. Hvitevarer er ofte tunge og vanskelige å flytte. WhiteAway tilbyr gratis frakt til fortauskant i hele Norge. Det vil si at varen vil bli levert utenfor huset ditt, men du kan også kjøpe innbæring og montering. Prisen for kun innbæring er 495kr per produkt, mens prisen for innbæring og montering ligger på 695kr per produkt. Varer av denne type har automatisk 2 års reklamasjonsrett, men kan også ha en garanti som går utover reklamasjonsretten. Dette kommer ann på produsenten og produktet. WhiteAway tilbyr 365 dagers åpent kjøp for ubrukte varer som fortsatt er i originalemballasjen, og 14 dagers angrerett. De har også en prismatch som vil si at selskapet lover å matche samme pris dersom du finner samme produkt billigere hos en annen forhandler. 

Komplimenter, klager og tips om WhiteAway
Har du handlet hvitevarer eller andre produkter fra WhiteAway? Dersom du har benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene av dette selskapet vil vi gjerne høre fra deg! Del din erfaring ved å legge igjen en anmeldelse slik at andre kan finne ut om dette er en pålitelig og trygg nettbutikk. Fortell gjerne litt om produkt og kvalitet, leveringstid, service mm.