WhiteAway Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

WhiteAway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sedrick Berge
Jeg var på utkikk etter nye hvitevarer til mitt hjem og oppdaget WhiteAway. Jeg ble imponert over det store utvalget av produkter som er tilgjengelige på nettsiden deres. Det var enkelt å finne de ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel Bestillingsprosess & Fantastisk Kundeservice

  Jeg var på utkikk etter nye hvitevarer til mitt hjem og oppdaget WhiteAway. Jeg ble imponert over det store utvalget av produkter som er tilgjengelige på nettsiden deres. Det var enkelt å finne de produktene jeg trengte, og bestillingen gikk smertefritt. Det beste med WhiteAway er sin fantastiske kundeservice. Jeg opplevde at selgerne var svært hjelpsomme og kunnskapsrike da jeg kontaktet dem for å få råd om valg av produkter som passer mine behov og budsjett. De ga meg også nyttig informasjon om leveringsprosessen. Jeg satte stor pris på hvor enkel og bekvemt leveringstjenesten deres fungerer. Hvitevarene mine ble levert rett hjem til meg, uten ekstra kostnad for frakt eller bortkjørsel av gamle apparater. Det gjorde hele kjøpsprosessen mye mer praktisk enn enda flere turer innom fysiske butikker. Siden min erfaring med WhiteAway har vært så positiv, vil jeg definitivt fortsette å handle fra nettbutikken i fremtiden! Hvis du trenger nye hvitevarer anbefaler jeg deg sterkt å prøve denne butikken selv.


Andre så også på