Shark Gaming

Alle anmeldelser

Shark Gaming

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Soundstore Xl
Soundstore Xl

Folk har ulike hobbyer og interesser, noen liker hester, mens andre liker lyd. Du ville blitt overrasket over hvor mye penger folk bruker på ...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no

Livet handler om mye forskjellig, det er minnene vi skaper sammen med menneskene vi er glade i, og som vi lever våre liv sammen. Det er derfo...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

Shark Gaming

Er du på jakt etter en ny gaming-PC? For gamingentusiaster en ofte en gaming-PC mer enn bare en PC med gode spesifikasjoner. Det kan ofte være overveldende å skulle kjøpe produkter innen dette segmentet hvis du ikke allerede er ekspert. Dette gjør det svært viktig å velge riktig butikk slik at de kan hjelpe deg med å velge det beste oppsettet for deg. Shark Gaming er en nettbutikk som selger varer innen denne produktkategorien og her på ReviewsBird kan du lese om andre kunder sine erfaringer med selskapet for å finne ut om dette kan være et godt alternativ for deg.

Om Shark Gaming
Shark Gaming er en forhandler av datamaskiner og tilbehør på nett. Selskapet ble opprinnelig opprettet i Danmark i 2009 av Daniel Gerhardt. I dag har selskapet mer enn 25 ansatte og hevder selv å ha solgt over 25,000 PCer. Shark Gaming sin visjon er å være førstevalget når det kommer til din foretrukne gamingforhandler og mener å selge produkter av høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av Shark Gaming
Shark Gaming sitt sortiment består først og fremst ac PCer og tilbehør til gaming. Varene er delt inn i hovedkategoriene stasjonære, bæbare, gear og maskinvare. Du kan også sortere produktene etter nyheter, tilbud og kampanjer. Hos Shark Gaming kan du kjøpe fullstendige oppsett av stasjonære gaming-PCer som er tilpasset dine behov. Du finner også alt du trenger av tilbehør som for eksempel datamus, tastatur, headset og annet. Når du handler hos Shark Gaming vil leveringstiden variere fra produkt til produkt, men forventet sendetid fremgår i produktbeskrivelsen. Du har automatisk 14 dager angrerett på alle kjøp fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Før du handler fra Shark Gaming kan det også være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. For mer informasjon om produkter, tilbud eller kampanjer så kan du føle selskapet på sosiale medier som Facebook og Instagram eller melde deg på nyhetsbrevet deres. Nyhetsbrevet vil sørge for at du vil motta jevnlige oppdateringer om dette og mer på e-post. Nettbutikken er Trygg E-handel sertifisert som vil si at de har godtatt å følge gitte retningslinjer for trygg og sikker varehandel på nett. På nettsiden finner du en egen side som kalles Sharkpedia der du finner artikler og informasjon om en rekke ulike tema innen gaming.

Komplimenter, klager og tips om Shark Gaming
Har du handlet PC eller gamingutstyr fra Shark Gaming? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og mest troverdige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell oss gjerne litt om kvaliteten på produktet du mottok, leveringstiden, kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.