9 selskaper

Multimedia & Aviser

ReviewsBird

Multimedia & Aviser

I dagens teknologi er det vanskelig å forestille seg et liv uten multimedia. Hver husholdning eier minst én flatskjerm-TV og projektorer er verken unike eller dyre lenger. I dag er det enkelt å finne nytt lydanlegg og alt du trenger for en kveld hjemme. Men hvor kan du kjøpe alt du trenger innen multimedia og abonnementer? Hvilken og hva er billigst? For å finne det billigste mobilabonnementet er det viktig at du sammenligner priser på nett og.

Mange vellykkede rent virtuelle selskaper arbeider med digitale produkter (inkludert informasjonslagring, gjenfinning og modifikasjon), musikk, filmer, kontorrekvisita, utdanning, kommunikasjon, programvare, fotografering og økonomiske transaksjoner. Andre vellykkede markedsførere bruker drop shipping eller tilknyttede markedsføringsteknikker for å lette transaksjoner med materielle varer uten å opprettholde en reell beholdning. Noen ikke-digitale produkter har vært mer vellykkede enn andre for nettbutikker. Lønnsomme varer har ofte et høyt verdi-til-vekt-forhold, de kan innebære pinlige kjøp, de kan vanligvis gå til folk på avsidesliggende steder, og de kan ha lukket seg som sine typiske kjøpere. Varer som får plass i en standard postkasse – som musikk-CDer, DVDer og bøker – er spesielt egnet for en virtuell markedsfører.

Produkter som reservedeler, både til forbruksvarer som vaskemaskiner og til industrielt utstyr som sentrifugalpumper, ser også ut til å være gode kandidater til å selge på nett. Forhandlere må ofte bestille reservedeler spesifikt, da de vanligvis ikke har dem på forbrukssteder – i slike tilfeller konkurrerer ikke e-handelsløsninger i reservedeler med detaljbutikker, kun med andre bestillingssystemer. En faktor for suksessen til denne nisjen kan være å gi kundene nøyaktig, pålitelig informasjon om hvilket varenummer deres spesielle versjon av et produkt trenger, for eksempel ved å gi reservedelslister angitt med serienummer. Produkter som er mindre egnet for e-handel inkluderer produkter som har et lavt verdi-til-vekt-forhold, produkter som har en lukt-, smaks- eller berøringskomponent, produkter som trenger prøvebeslag – spesielt klær – og produkter hvor fargeintegritet fremstår som viktig. Ikke desto mindre har noen nettsteder lykkes med å levere dagligvarer og klær som selges via internett er en stor bedrift i USA.