Pinkorblue Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pinkorblue

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Esta Fadel
Jeg har hatt en fantastisk opplvelse med å handle på Pinkorblue.no. De tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter som jeg ikke kunne finne andre steder. Det var virkelig en lettelse å få alt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Pinkorblue.no: En nettbutikk verdt å besøke

  Jeg har hatt en fantastisk opplvelse med å handle på Pinkorblue.no. De tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter som jeg ikke kunne finne andre steder. Det var virkelig en lettelse å få alt jeg trengte fra ett sted, i stedet for å hoppe rundt forskjellige nettsider. Prisene er konkurransedyktige, spesielt når man handler for 1000 kroner eller mer og får fri frakt! Jeg følte at jeg fikk mye valuta for pengene mine. Kundeservicen var også veldig imøtekommende og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktene før kjøpet mitt. Leveringen var også veldig rask og effektiv! Alt i alt vil jeg anbefale Pinkorblue til alle foreldre der ute som er på jakt etter kvalitetsprodukter til sine småbarn. Takk Pinkorblue!


Andre så også på