Pinkorblue

Alle anmeldelser

Pinkorblue

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Pinkorblue

Alle som venter barn, eller har barn allerede, vet hvor mye ansvar og hvor vanskelig det kan være å forberede seg på det. Det er rett og slett veldig mye å tenke på, og som du må klart før barnet kommer. Ikke at alt er greit deretter, for når det er født så er det hele tiden slik at barnet trenger nye ting. Så det handler om å forberede seg, og da kan det være greit å ta en titt på Pinkorblue, en butikk som bør være av interesse for de fleste. Har du hørt om den før? Om ikke, les gjerne vår anmeldelse og se om du kan få litt mer erfaring på den måten. Det er noe du bør gi en sjanse i det minste!

Hva du bør vite om Pinkorblue
Dette er en butikk for baby og barn, og selv om det ikke er mangel på dem akkurat, så er det fortsatt greit å vite om alternativene man har. Selv om navnet i Norge er Pinkorblue, så er dette en tysk butikk, og navnet er Babymarkt. De selger i veldig mange land i Europa, og Kina i tillegg. Det viser at de har gjort mye riktig sånn sett, og det er jo den suksessen du som kunde i stor grad stoler på. Ellers er det vanskelig, for det er trygghet og sikkerhet man er ute etter når man kjøper noe for barn, og spesielt når det gjelder spedbarn.

Når du handler hos Pinkorblue så kan du forvente å bli behandlet godt. Det innebærer for eksempel at du har gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner, du har åpent kjøp i 100 dager, og at du generelt har de samme gode vilkårene som du er vant med når det gjelder handel i Norge. Og det er vel det man er ute etter.

Hva du kan kjøpe
Med tanke på hva slags butikk dette er så er det ikke akkurat overraskende at du kan kjøpe produkter til barn, baby og mor. Det er der hovedfokuset ligger, og da snakker vi om seng, klær, leketøy, bilstol, barnevogn og mye mer. Det er en ekstremt god variasjon i sortimentet deres, og det er også kjente varemerker de selger. Akkurat det gjør det litt enklere å kjøpe. Prisene på produktene er relativt gode, i hvert fall satt opp mot kvaliteten man får kjøpt. For det er tross alt sånn man bør se på det.

Det er rett og slett en butikk med et godt sortiment, og som også selger bleier, og har en egen seksjon for mat og drikke. Som sagt ovenfor så er det verdt din tid å utforske alt som finnes på denne siden. Da har du så god oversikt som mulig, og det blir enklere for deg å gjøre et godt valg, når den tid kommer.

Vi anbefaler en titt, og vi ser gjerne at de av dere som har handlet der forteller oss om det. Både negativt og positivt, vi venter på deg!