Pinkorblue

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Pinkorblue

Pinkorblue: Din One-Stop-Shop for Baby- og Barnebehov

Pinkorblue er en nettbutikk med et bredt utvalg av baby- og barneprodukter. Med sin opprinnelse i den tyske virksomheten babymarkt.de, er Pinkorblue Tysklands største og ledende barnebutikk og lekebutikk på nettet. Nettbutikken har også kjedebutikker på nettet i 13 andre land rundt om i Europa. Med sin store erfaring og ekspertise, kan Pinkorblue tilby et godt og bredt utvalg av produkter innenfor følgende kategorier: barnevogner, bilstoler, barneromsinnredning, leker, barneklær, pleie og ernæring.

Kvalitet og Sikkerhet er Prioritert hos Pinkorblue

Produktsikkerhet spiller en svært stor rolle hos Pinkorblue. Derfor samarbeider de bare med sertifiserte leverandører som gjennomfører grundige tester av produktkvalitet og sikkerhet. Innkjøperne hos Pinkorblue følger norske standarder og EU-direktiver for å sikre at produktene er sikre og av høy kvalitet. I tillegg tilbyr Pinkorblue en gratis sikkerhetsgaranti for alle baby- og barnebilstoler. Hvis en ulykke skulle skje innen 2 år etter kjøpet, og det kan dokumenteres, bytter Pinkorblue gjerne ut bilstolen for å sikre barnets sikkerhet.

Et Bredt Utvalg av Barnevogner og Bæreseler

Pinkorblue tilbyr et stort utvalg av barnevogner og bæreseler, og det er noe for enhver smak og behov. Enten du er ute etter en kombivogn, en joggevogn, en paraplytrille eller en søskenvogn, så har Pinkorblue et bredt utvalg av modeller å velge mellom. Barnevognene kommer fra populære og pålitelige merker som Baby Jogger, Bugaboo, og ABC Design. I tillegg tilbyr de også bæreseler som gir mulighet til å holde barnet tett inntil seg samtidig som man har hendene frie.

"Barnets utvikling er et mirakel som begynner når to individer blir til en. Det er et under at et menneske blir til et annet menneske." - Friedrich von Schiller

Innredning og Sikkerhetsprodukter for Barnerommet

Det er viktig å skape et trygt, koselig og praktisk barnerom for barnet ditt. Pinkorblue tilbyr en rekke innredningsprodukter, lekne løsninger og fargerike detaljer for å piffe opp barnerommet. Du finner alt fra møbler, reisesenger, matstoler, veggdekorasjoner og mye mer. Pinkorblue har også en kategori dedikert til barnesikkerhet, der du finner produkter som sikkerhetsgrinder, babyovervåkning og barnesikringsutstyr fra anerkjente produsenter som Babybjörn, Baby Dan og Easy Baby.

Leker som Stimulerer Barnets Utvikling

Pinkorblue tilbyr et bredt utvalg av leker som stimulerer barnets utvikling. Leken er en viktig del av barns liv og bidrar til utvikling av fantasi, kreativitet og sosiale ferdigheter. Du finner alt fra babygym, biteleker, rangler og kosedyr for de aller minste, til hobbysett, avanserte brettspill og skoleutstyr for eldre barn. Populære lekemerker som Lego, Playmobil, Schleich, Brio og Haba er tilgjengelige hos Pinkorblue.

Kundefokus og Trygg Handel hos Pinkorblue

Pinkorblue har kundens opplevelse i fokus og tilbyr flere betalingsmetoder for å sikre enkel og trygg handel. Du kan velge mellom kortbetaling, direktebetaling eller forskuddsbetaling. Pinkorblue samarbeider også med anerkjente betalingstjenester som Klarna og Paypal. Alle pakker sendes med PostNord, og Pinkorblue tilbyr gratis frakt for bestillinger over 1000 kr.

Del Dine Synspunkter hos ReviewsBird

Har du handlet hos Pinkorblue og ønsker å dele din erfaring med andre? Legg igjen en anmeldelse av Pinkorblue på vår hjemmeside ReviewsBird. Vi setter pris på dine synspunkter og tilbakemeldinger, og de hjelper andre potensielle kunder med å ta informerte beslutninger.

Kom og bli med på ReviewsBird og del din anmeldelse av Pinkorblue nå!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

E
Esta Fadel 2 år siden
9
Jeg har hatt en fantastisk opplvelse med å handle på Pinkorblue.no. De tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter som jeg ikke kunne finne andre steder. Det var virkelig en lettelse å...

Alle anmeldelser ( 1 )

Pinkorblue.no: En nettbutikk verdt å besøke

Jeg har hatt en fantastisk opplvelse med å handle på Pinkorblue.no. De tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter som jeg ikke kunne finne andre steder. Det var virkelig en lettelse å få alt jeg trengte fra ett sted, i stedet for å hoppe rundt forskjellige nettsider. Prisene er konkurransedyktige, spesielt når man handler for 1000 kroner eller mer og får fri frakt! Jeg følte at jeg fikk mye valuta for pengene mine. Kundeservicen var også veldig imøtekommende og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktene før kjøpet mitt. Leveringen var også veldig rask og effektiv! Alt i alt vil jeg anbefale Pinkorblue til alle foreldre der ute som er på jakt etter kvalitetsprodukter til sine småbarn. Takk Pinkorblue!

E
Esta Fadel 2 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!