Lunehjem.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lunehjem.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Glen
Jeg har nylig opplevd en hyggelig og personlig handel hos Lunehjem.no. Nettsiden deres er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Utva...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel shopping hos Lunehjem.no

  Jeg har nylig opplevd en hyggelig og personlig handel hos Lunehjem.no. Nettsiden deres er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Utvalget av interiørvarer var rikholdig, og jeg hadde mange produkter å velge mellom. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den raske leveringen - varene mine kom frem til meg i løpet av bare noen få dager! Jeg ble også glad for at alle produktene jeg kjøpte var pakket inn på en forsvarlig måte, slik at de ikke kunne bli ødelagt under transporten. Totalt sett vil jeg anbefale Lunehjem.no til alle som leter etter vakre interiørvarer. Den gode kundeopplevelsen min har virkelig overbevist meg om at dette er stedet å handle når du ønsker en stressfri shoppingopplevelse med et bredt utvalg av produkter tilgjengelige.


Andre så også på