Lunehjem.no

Alle anmeldelser

Lunehjem.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lunehjem.no

Vi nordmenn er svært opptatt av et vakkert og estetisk hjem. Derfor finnes det i dag et hav av interiørbutikker på nett slik at du enkelt og raskt kan handle at du ønsker av interiør uten å måtte dra innom en rekke fysiske butikker. Lunehjem.no er en nettbutikk med fokus på møbler og interiør. Når det kommer til netthandel er det viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd slik at du kan være sikker på at butikken du ønsker å handle fra er en trygg og pålitelig forhandler.Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Lunehjem.no for å finne ut om dette er butikken for deg!

Om Lunehjem.no
Lunehjem ble etablert i Norge i 2005 av Lisbeth Tverback. Nettbutikken har hatt flere nominasjoner for Gaselle, som er en årlig pris av Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet Norway AS for bedrifter som har utmerket seg innen sitt område. Selskapet var en av de første norske interiørbutikkene på nett og de har i tillegg en fysisk butikk i Tønsberg. I 2012 ble de kåret til "årets beste nettbutikk" av Boligpluss der de blant annet hadde det aller høyeste antallet av anbefalinger fra lesere. 

Produkter og tjenester av Lunehjem.no
Nettbutikken fokuserer på interiør i rustikk/vintage stil og er også et livsstilskonsept med produkter som te, sjokolade og marmelader. Møblene og interiørvarene kommer både fra ukjente og kjente merkevarer som HAY, String, Muuto og Northern Lightning. I følge selskapet selv er kvalitet noe av de aller viktigste. Når du handler fra dette selskapet tilbyr de gratis frakt på ordrer over 1000,- så lenge de ikke inneholder møbler. Leveringstiden ligger på 1-3 virkedager, og de leverer i hele Norge men ikke til Svalbard. Dersom totalbeløpet er under 1000,- kommer det et frakttillegg på 99,- så lenge det ikke er snakk om møbler. Ved levering av møbler blir fraktbeløpet regnet ut basert på størrelsen og vekten til produktet. Når du har mottatt produktet har du en bytterett på 14 dager dersom produktet fremstår som nytt og i eventuell originalemballasje. For å holde deg oppdatert på interiørtrender og de beste prisene fra Lunehjem.no kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om Lunehjem.no
Har du erfaringer med denne nettbutikken? Har du handlet varer eller benyttet deg av nettsiden deres? Her på denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for våre lesere å velge de aller beste nettbutikkene innenfor de ulike områdene og derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Fortell om din opplevelse og si gjerne litt om produktet - mottok du riktig produkt? (størrelse, farge, modell) Leveringen - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - var det noen feil eller mangler på varen? Servicen - var du på noe tidspunkt i kontakt med deres kundeservice? bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal vurdere om dette er en trygg, pålitelig og god nettbutikk!