Lunehjem

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Lunehjem

Vi nordmenn er svært opptatt av et vakkert og estetisk hjem. Derfor finnes det i dag et hav av interiørbutikker på nett slik at du enkelt og raskt kan handle at du ønsker av interiør uten å måtte dra innom en rekke fysiske butikker. Lunehjem er en nettbutikk med fokus på møbler og interiør. Når det kommer til netthandel er det viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd slik at du kan være sikker på at butikken du ønsker å handle fra er en trygg og pålitelig forhandler.Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Lunehjem for å finne ut om dette er butikken for deg!

Om Lunehjem

Lunehjem ble etablert i Norge i 2005 av Lisbeth Tverback. Nettbutikken har hatt flere nominasjoner for Gaselle, som er en årlig pris av Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet Norway AS for bedrifter som har utmerket seg innen sitt område. Selskapet var en av de første norske interiørbutikkene på nett og de har i tillegg en fysisk butikk i Tønsberg. I 2012 ble de kåret til "årets beste nettbutikk" av Boligpluss der de blant annet hadde det aller høyeste antallet av anbefalinger fra lesere.

Produkter og tjenester av Lunehjem

Nettbutikken fokuserer på interiør i rustikk/vintage stil og er også et livsstilskonsept med produkter som te, sjokolade og marmelader. Møblene og interiørvarene kommer både fra ukjente og kjente merkevarer som HAY, String, Muuto og Northern Lightning. I følge selskapet selv er kvalitet noe av de aller viktigste. Når du handler fra dette selskapet tilbyr de gratis frakt på ordrer over 1000,- så lenge de ikke inneholder møbler. Leveringstiden ligger på 1-3 virkedager, og de leverer i hele Norge men ikke til Svalbard. Dersom totalbeløpet er under 1000,- kommer det et frakttillegg på 99,- så lenge det ikke er snakk om møbler. Ved levering av møbler blir fraktbeløpet regnet ut basert på størrelsen og vekten til produktet. Når du har mottatt produktet har du en bytterett på 14 dager dersom produktet fremstår som nytt og i eventuell originalemballasje. For å holde deg oppdatert på interiørtrender og de beste prisene fra Lunehjem kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om Lunehjem

Har du erfaringer med denne nettbutikken? Har du handlet varer eller benyttet deg av nettsiden deres? Her på denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for våre lesere å velge de aller beste nettbutikkene innenfor de ulike områdene og derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Fortell om din opplevelse og si gjerne litt om produktet - mottok du riktig produkt? (størrelse, farge, modell) Leveringen - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - var det noen feil eller mangler på varen? Servicen - var du på noe tidspunkt i kontakt med deres kundeservice? bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal vurdere om dette er en trygg, pålitelig og god nettbutikk!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

G
Glen 1 år siden
8.5
Jeg har nylig opplevd en hyggelig og personlig handel hos Lunehjem.no. Nettsiden deres er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette ette...

Alle anmeldelser ( 1 )

Enkel shopping hos Lunehjem.no

Jeg har nylig opplevd en hyggelig og personlig handel hos Lunehjem.no. Nettsiden deres er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Utvalget av interiørvarer var rikholdig, og jeg hadde mange produkter å velge mellom. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den raske leveringen - varene mine kom frem til meg i løpet av bare noen få dager! Jeg ble også glad for at alle produktene jeg kjøpte var pakket inn på en forsvarlig måte, slik at de ikke kunne bli ødelagt under transporten. Totalt sett vil jeg anbefale Lunehjem.no til alle som leter etter vakre interiørvarer. Den gode kundeopplevelsen min har virkelig overbevist meg om at dette er stedet å handle når du ønsker en stressfri shoppingopplevelse med et bredt utvalg av produkter tilgjengelige.

G
Glen 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!