9 selskaper

Betalingstjenester

...

  Betalingstjenester

  Når du overfører penger, er det viktig at du bruker et pålitelig selskap for å sikre at pengene dine kommer trygt frem. Noen ganger blir brukere av en bestemt virksomhet ofre for svindel og kan tape penger som kan være vanskelig å få tilbake. Noen ganger kan det oppstå feil i transaksjoner og da er det greit å være forberedt på hva som kan skje. Når du velger selskapet du ønsker å gjennomføre transaksjoner og pengeoverføring gjennom, vil du være sikker på at pengene dine kommer frem i tide.

  Hvilke andre risikoer bør du være oppmerksom på? Er det noen skjulte transaksjonskostnader du ikke kunne ha visst på forhånd, og hva bør du gjøre hvis selskapet virker motvillige til å hjelpe deg med å få pengene tilbake? Kunne du oppnå større fordeler ved for eksempel å bytte bank? Den føderale regjeringen bidrar til å forhindre markedssvikt ved å føre tilsyn med allokering av ressurser, fordeling av inntekter og stabilisering av økonomien. Regelmessig finansiering av disse programmene er for det meste sikret gjennom beskatning. Lån fra banker, forsikringsselskaper og andre myndigheter og å tjene utbytte fra deres selskaper bidrar også til å finansiere den føderale regjeringen.

  Statlige og lokale myndigheter mottar også subsidier og støtte fra den føderale regjeringen. Andre kilder til offentlig finansiering inkluderer brukeravgifter fra havner, flyplasstjenester og andre fasiliteter; bøter for lovbrudd; inntekter fra lisenser og avgifter, for eksempel for kjøring; og salg av statspapirer og obligasjonslån.

  Bedrifter

  Selskaper finansierer seg på en rekke måter, fra aksjeinvesteringer til kredittordninger. Et selskap kan ta opp lån i en bank eller gi en kredittgrense. Å skaffe og administrere gjeld på riktig måte kan hjelpe en virksomhet med å utvide og bli mer lønnsom.

  Nye bedrifter, eller såkalte startups, kan motta kapital fra engleinvestorer eller venturekapitalister i bytte mot en prosentandel av eierskapet. Hvis et selskap trives og blir børsnotert, vil det utstede aksjer på en børs; slike børsnoteringer bringer en stor tilstrømning av kontanter inn i et selskap. Etablerte selskaper kan selge ytterligere aksjer eller utstede selskapsobligasjoner for å skaffe penger. Selskaper kan kjøpe utbyttebetalendeaksjer, blue-chip obligasjoner eller rentebærende bankinnskuddsbevis (CDer); de kan også kjøpe andre selskaper i et forsøk på å øke inntektene. For eksempel rapporterte avisutgiveren Gannett i juli 2016 en nettoinntekt på 12,3 millioner dollar i andre kvartal, ned 77 % fra 53,3 millioner dollar i andre kvartal 2015. På grunn av oppkjøp av North Jersey Media Group og Journal Media Group i 2015 , Gannett økte imidlertid opplagstallene betydelig i 2016, noe som resulterte i en økning på 3 % i totalinntekter til $748,8 millioner for andre kvartal.


  Betalingstjenester

  Livet er dessverre ikke gratis, det er mye vi må konstant betale for. Man må til enhver tid sørge for at alle regninger og avgifter er betalt innen fristen. Kanskje du har også lånt penger fra familiemedlemmer eller venner og trenger å overføre beløpet du skylder. Uansett hvem du skal betale er det nødvendig å være sikker og trygg på at pengene dine blir overført til riktig sted og person. 

  Hvordan kan man betale?

  I dag finnes det mange måter å betale på takket være ulike selskaper. Alle de tilbyr forskjellige tjenester og betalingsmåter. Du skaper en konto, taster inn kortopplysninger og overfører beløpet du ønsker til den gitte plattformen. Deretter kan du overføre beløpet til et person eller selskap etter dine behov og summen blir trykket direkte fra kortet ditt eller “lommeboken” du har overført til på plattformen. Når vi sier lommebok, mener vi en funksjon enkelte selskaper tilbyr for sine kunder. Det vil si at du overfører en sum til din saldo på plattformen. Det betyr at alle utgifter vil bli trukket direkte fra saldoen og ikke fra kortet ditt. Det er opp til deg hvilke funksjoner og måter du foretrekker, hvilke fungerer best for deg og hvilke du mer er tryggest. 

  Kjenn til potensielle risikoer

  Det er aldri dumt å investere tid i å bli kjent med selskap du velger å bruke før du begynner å bruke den. Uansett om beløpet er stort eller liten, er det aldri hyggelig å miste penger, samt om du virkelig ble lurt av selskap, vil de med glede stjele alle dine data i tillegg til pengene. 

  Om du er sikker på at selskapet du valgte er pålitelig, bør du også bli kjent med deres regler, vilkår og generell informasjon. Finn ut om det er noen begrensninger eller skjulte beløp ved bruk av deres tjenester. Se om det er fare for potensielle feil med transaksjoner og hvordan du kan unngå de. Haster det å overføre, bli kjent på forhånd med tiden overføringer vil ta. Uansett hvem du velger, bør du alltid være velinformert og sikker på at pengene dine kommer til den rette person og til riktig tid. 

  Hvilket selskap valgte du og er du fornøyd med betalingstjenestene de tilbyr? Har du hatt noen uhyggelige overraskelser i form av skjulte kostnader? Eller vil du kanskje anbefale et selskap som gjorde en rask og trygg transaksjoner? Les anmeldelser, meninger og opplevelser eller fortell oss om dine erfaringer ved å legge igjen din egen anmeldelse.