DARK Department Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

DARK Department

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Verner Bergstrom
Jeg har nylig kjøpt flere accessories fra det norske merket DARK, og jeg er svært fornøyd med produktene mine. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det jeg lette etter - et stort u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  DARK Department Review

  Jeg har nylig kjøpt flere accessories fra det norske merket DARK, og jeg er svært fornøyd med produktene mine. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det jeg lette etter - et stort utvalg av hårstrikker, hårbøyler, vesker, øredobber og armbånd. Alle produkter var godt beskrevet med detaljerte bilder som viste alle sider av tilbehøret. Jeg satte pris på at prisen for hvert produkt også ble oppgitt tydelig. Bestillingen min ankom raskt i posten, og alt ble levert pent pakket inn. Kvaliteten på tilbehøret overrasket positivt - alle produktene føles solide og velkonstruerte uten noen synlige feil eller mangler. Prisene er også rimelige for kvaliteten du får. Overall så vil jeg definitivt handle igjen fra DARK Department når jeg trenger nye accessoires.


Andre så også på