Vuxen

Alle anmeldelser

Vuxen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Vuxen

Det finnes noen produkter og varer som noen av oss kanskje gruer seg litt til å kjøpe i fysiske butikker. Er du for eksempel på utkikk etter sexy undertøy eller sexleker men vil helst handle disse produktene i ditt eget private hjem? Nå kan du handle alt innen dette segmentet på nett hos for eksempel nettbutikken Vuxen. Men hvordan finner du ut om dette er en butikk for deg før du utfører et kjøp? Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra de slik at du enkelt kan finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler. 

Om Vuxen
Vuxen er en forhandler av erotiske produkter som opprinnelig startet som en forretning for voksenfilmer på tidlig 90 tallet. Selskapet opererte da som et postordreselskap som sendte ut kataloger som inneholdt sortimentet deres. De begynte tidlig å utvide sortimentet sitt til å også inkludere sexleketøy og andre erotiske produkter. I dag er selskapet tilgjengelig via nettbutikk og med et sortiment som har fortsatt å vokse og utvikle seg i takt med selskapet. Vuxen eies av Purefun Group og er en leverandør av intime produkter til både privatpersoner og erotikkbutikker i Norden. 

Produkter og tjenester av Vuxen
Vuxen selger et variert utvalg av ulike intime, erotiske og sex-relaterte produkter. Du kan forvente å finne produkter som vibratorer, glidemiddel, sexy undertøy, kondomer og andre enheter og tilbehør innen dette segmentet. Når du handler fra Vuxen vil varene bli levert i en nøytral pakke slik at ingen vil knytte emballasjen til nettbutikken. Leveringstiden ligger på mellom 2-3 virkedager og fraktprisen er 69kr. Alle prisene på nettbutikken er inkludert den Norske momsavgiften, og det vil heller ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du gå til salgs- og kampanjesiden i nettbutikken eller melde deg på nyhetsbrevet deres. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. Vuxen har også et magasin knyttet til nettsiden der du kan finne diverse informasjon, råd og tips om ulike produkter og intime aktiviteter. Selskapet tilbyr 30 dagers åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere varer så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. De har også 3 årsreklamasjonsrett for alle produkter når det kommer til produksjonsfeil, de lover også å dekke returkostnader i slike tilfeller. 

Komplimenter, klager og tips om Vuxen
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne de beste alternativene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring der du sier litt om produktet, leveringstiden, servicen, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre lesere som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.