Vuxen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vuxen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Satterfield
Jeg var nysgjerrig på å handle sexleketøy på nett, så jeg bestemte meg for å prøve Vuxen.no. Først og fremst er nettstedet deres veldig enkelt å navigere, og de har et stort utvalg av produkter til...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vuxen.no - Diskret Glede

  Jeg var nysgjerrig på å handle sexleketøy på nett, så jeg bestemte meg for å prøve Vuxen.no. Først og fremst er nettstedet deres veldig enkelt å navigere, og de har et stort utvalg av produkter til gode priser. Jeg la inn min bestilling og fryktet at det ville ta lang tid før jeg mottok produktene mine, men leveransen var faktisk overraskende rask! Jeg satte stor pris på den diskrete emballasjen som ble brukt - ingen kunne fortelle hva som var i pakken med mindre de hadde åpnet den. Produktene selv var også av god kvalitet og ga meg mye glede. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse hos Vuxen.no, og vil definitivt komme tilbake når jeg skal kjøpe flere sexleketøy.


Andre så også på