Coolstuff Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Coolstuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Prof. Kaden Denesik
Jeg har nylig handlet hos Coolstuff og opplevelsen var fantastisk. De har virkelig et av de største utvalgene av morsomme dingser og unike gaver jeg noen gang har sett! Det var så mange kule ting å...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Den perfekte destinasjon for originale gaver

  Jeg har nylig handlet hos Coolstuff og opplevelsen var fantastisk. De har virkelig et av de største utvalgene av morsomme dingser og unike gaver jeg noen gang har sett! Det var så mange kule ting å velge mellom, og det føltes som om jeg kunne bruke timer på å utforske alle produktene deres. Ikke bare var utvalget imponerende, men også prisene. Jeg kan trygt si at Coolstuff tilbyr en billig frakt sammen med rask levering, noe som gjør shoppingopplevelsen mer praktisk enn noensinne. Det viktigste for meg når jeg handler online er kundeservicen. Jeg vil alltid ha muligheten til å kontakte butikken hvis det skulle oppstå problemer eller spørsmål angående bestillingen min. Kundeservice-teamet hos Coolstuff imponerte meg virkelig med sin raske respons og hjelpsomhet under hele prosessen. Alt i alt vil jeg anbefale alle som ønsker en unik gave eller en kul dings å besøkere Coolstuff sin nettside. Du finner så mange interessante produkter der!


Andre så også på