Coolstuff

Alle anmeldelser

Coolstuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Coolstuff

Leter du etter den perfekte nettbutikken for å kjøpe praktiske og gøye ting til hjemmet, morsomme gadgets, småelektronikk. Hvor praktisk hadde det ikke vært å kunne finne gaver og ting til både husets barn, tenåringer og voksne fra en og samme netthandel? Denne siden er her for å hjelpe deg å finne de beste alternativene innenfor nettbutikker. Ved å lese gjennom andres erfaringer og vurderinger om ulike bedrifter kan du enkelt sammenligne og avgrense mulighetene dine. Coolstuff er en nettbutikk som tilbyr morsomme og praktiske småting til både deg og hjemmet, finn ut om dette er butikken for deg ved å lese anmeldelsene. 

Om Coolstuff
Coolstuff har vært tilstede på internett siden 1999, selskapet kommer fra Sverige og ble etablert av Kajsa Knapp og Christian Omander. Selskapet vokste raskt til andre land i Skandinavia og er i dag til stede i Danmark, Tyskland, Norge, Finland og Sverige. Senere forsøkte selskapet også å utvide til Storbritannia men valgte å avvikle driften der i 2020 da de etter rundt 4 år ikke hadde klart å skape de omsetningstallene de ønsket. Coolstuff har kun en fysisk butikk som ligger i Malmø i Sverige der de også har sitt hovedlager på 1600 kvadratmeter. 

Produkter og tjenester av Coolstuff
Coolstuff selger en rekke ulike produkter, noen er praktiske redskap eller ting til hjemmet mens andre er morsomme gadgets og praktiske spøker. Sortimentet er veldig bredt og du kan forvente å finne alt fra badekar, påskeegg, grill og oppblåsbar kajakk, til puslespill, vektdyne, gigantisk prosecco glass og pop up telt med campingtoalett. På grunn av de spesielle produktene selskapet fører opplever de en stor pågang rundt høytider da det ser ut som at produktene de fører er populære som gaver. På nettbutikken kan er mange av produktene lagt inn i gavetips kategorier som for eksempel; julegavetips, morsdagsgaver, bryllupsgaver og valentinsdagen. I tillegg til å selge elektroniske produkter, tar selskapet også i mot elektronisk avfall som er kjøpt hos dem. Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med vanlig avfall og derfor kan det være vanskelig å vite hvor man skal gjøre av det. Ta kontakt med deres kundeservice avdeling dersom du ønsker å sende tilbake elektronisk avfall som er kjøpt på nettsiden deres. Hver måned kåres det en vinner av en fotokonkurranse selskapet fører på nettsiden sin der du kan være med i trekningen om et gavekort på 1000kr dersom du laster opp et bilde på Coolstuffs Instagram konto. 

Komplimenter, klager og tips om Coolstuff
Har du noen gang handlet på denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse. Ved å dele informasjon hjelper du brukerne av denne nettsiden til å velge de rette nettbutikkene. Fortell gjerne litt om Leveringstiden, kom produktet til forventet tid? Service, har du noen erfaring med deres kundeservice? Kvalitet, var produktet av forventet kvalitet? Vi setter stor pris på all informasjon du deler. Har du for eksempel noen gode tips til å bruke denne nettbutikken? Vet du kanskje hvor man kan være så heldig å finne en rabattkode som kan gi avslag på bestillingen? Sett i gang og del din erfaring!