Coolshop

Alle anmeldelser

Coolshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Coolshop

Er du lei av å måtte planlegge handleturen for å rekke innom alle de ulike butikkene du ønsker å handle fra? Nå kan stort sett handle alt du trenger på nett, og det finnes til og med nettbutikker med et så variert sortiment at du gjerne kan finne alt du trenger på et og samme sted. Coolshop er en nettbutikk innen dette området som har et svært stort og variert sortiment. Men når det kommer til nettbutikker er det lurt å gjøre litt undersøkelser på forhånd for å sikre at det er en trygg forhandler. Her hjelper vi deg med å finne de beste alternativene på nett ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av de!

Om Coolshop
Coolshop er opprinnelig en Dansk nettbutikk som ble etablert i 2002. I oppstarten fokuserte nettbutikken på spill og leketøy, et sortiment som senere har utviklet seg til et stort og variert utvalg innen mange ulike kategorier. I tillegg til nettbutikken vokste selskapet i form av fysiske butikker. Et at nøkkelpunktene til Coolshop er at det skal være enkelt å handle på nett, og visjonen deres er å kunne tilby funksjonelle produkter av høy kvalitet til gunstige priser. 

Produkter og tjenester av Coolshop
Coolshop har et stort og variert varesortiment innen ulike kategorier som blant annet Leker, skjønnhet, datamaskiner, gadgets og verktøy. Du kan med andre ord finne alt fra sminke og barneutstyr til høyttalere og gressklippere. Innen hver kategori finner du produkter fra kjente merkevarer som Acer, Philips, Lancaster og Eva Solo. Når du handler fra Coolshop tilbyr de gratis frakt på alle ordrer og leveringstiden ligger normalt sett på mellom 2-4 virkedager. Coolshop har også en prisgaranti, noe som innebærer at selskapet lover å tilby deg samme pris dersom du skulle finne den samme varen til en billigere pris hos en annen forhandler. Nettbutikken overholder den norske angrerettloven som automatisk gir deg 14 dager angrerett på alle kjøp. Dette betyr at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fortsatt fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen (vær oppmerksom på at enkelte produkter som hygieneartikler kan være unntak). Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske momsavgiften på 25%, og det vil heller ikke påbeløpe noen ekstra tillegg for toll. Du kan velge å betale ordren din via enten VISA, Mastercard, VISA Electron eller Klarna, der sistnevnte også gir deg mulighet for fakturabetaling, delbetaling og utsettelse av betalingen. Det er også lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Coolshop
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse dersom du har noen erfaringer med Coolshop. Si for eksempel noe som produktet, leveringstiden, servicen, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.