Staypro

Alle anmeldelser

Staypro

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Staypro

Er du i gang med et byggeprosjekt eller noe som krever verktøy? Visste du at du i dag kan finne alt du trenger av verktøy, måleinstrumenter og utstyr på nett? Staypro er en butikk som fører varer innen denne kategorien, men denne typen produkter bør absolutt være av god kvalitet. Derfor er det lurt at du gjør litt undersøkelser på forhånd før du velger hvilken netthandel du vil benytte deg av. Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Staypro for å finne ut som dette er en trygg og pålitelig nettbutikk. 

Om Staypro
Staypro har eksistert siden 2007 og drives av det svenske firmaet Proffmagasinet Svenska AB og har sentrallager i Sverige. Proffmagasinet Svenska AB er en av Sveriges ledende forhandlere for verktøy, laser- og måleinstrumenter i tillegg til andre byggrelaterte produkter på nett. Staypro ble stiftet som et norskregistrert utenlandsk foretak i 2015. I følge selskapet selv har de i dag over 200.000 fornøyde kunder i Skandinavia, og de sier at kompetanse og lidenskap for verktøy står sentralt i selskapets konsept. 

Produkter og tjenester av Staypro
Staypro fører en rekke byggrelaterte produkter som måleinstrumenter, laserinstrumenter, hage & fritidsartikler og stillas. I tillegg har de også et bredt utvalg av verktøy som stikksag, vinkelsliper, monteringsverktøy, nettdrevne verktøy, rengjøringsmaskiner og mye mer. På nettsiden deres finner du også en side som kalles for Kunnskapsportalen der du finner guider, råd og tips om alt fra bygging og verktøy til hagevedlikehold og bassengbygging. Her kan du lese om hvordan du bruker enkelt verktøy, hva som er de beste redskapene til ulike prosjekter og hvordan du vedlikeholder utstyret ditt. Sortimentet varerier fra billige produkter til varer fra de mest kjente merkevarene som Bosch, Honda, Mitsubishi og Osram. Selskapet er Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger visse regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en god måte. I tillegg til alle de vanlige betalingsalternativene tilbyr de også faktura og delbetaling fra Klarna som betyr at du kan kjøpe og motta produktet før du betaler. De sender til hele Norge men ikke til Svalbard og tilbyr gratis frakt dersom totalbeløpet av bestillingen din overstiger 999kr. De har også en Fornøyd Kunde Garanti som vil si at du står fritt til å returnere varene i et rom på 30 dager etter bestillingen. De fleste produktene har også en garanti på 1-2 år fra produsenten. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Staypro
Her på denne siden deler vi informajson og erfaringer fra andre lesere for at du enkelt skal kunne velge de aller beste alternativene av nettbutikker i de ulike kategoriene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse hvis du har benyttet deg av produktene eller tjenestene til Staypro. Si gjerne litt om produktet du kjøpte, leveringstiden, servicen, kvaliteten, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle hos Staypro.