Staypro

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 5
Service 6
Pris 6
Levering 5

Totalt

5.5
50.0% vil kjøpe her igjen

Staypro

Er du i gang med et byggeprosjekt eller noe som krever verktøy? Visste du at du i dag kan finne alt du trenger av verktøy, måleinstrumenter og utstyr på nett? Staypro er en butikk som fører varer innen denne kategorien, men denne typen produkter bør absolutt være av god kvalitet. Derfor er det lurt at du gjør litt undersøkelser på forhånd før du velger hvilken netthandel du vil benytte deg av. Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Staypro for å finne ut som dette er en trygg og pålitelig nettbutikk.

Om Staypro

Staypro har eksistert siden 2007 og drives av det svenske firmaet Proffmagasinet Svenska AB og har sentrallager i Sverige. Proffmagasinet Svenska AB er en av Sveriges ledende forhandlere for verktøy, laser- og måleinstrumenter i tillegg til andre byggrelaterte produkter på nett. Staypro ble stiftet som et norskregistrert utenlandsk foretak i 2015. I følge selskapet selv har de i dag over 200.000 fornøyde kunder i Skandinavia, og de sier at kompetanse og lidenskap for verktøy står sentralt i selskapets konsept.

Produkter og tjenester av Staypro

Staypro fører en rekke byggrelaterte produkter som måleinstrumenter, laserinstrumenter, hage & fritidsartikler og stillas. I tillegg har de også et bredt utvalg av verktøy som stikksag, vinkelsliper, monteringsverktøy, nettdrevne verktøy, rengjøringsmaskiner og mye mer. På nettsiden deres finner du også en side som kalles for Kunnskapsportalen der du finner guider, råd og tips om alt fra bygging og verktøy til hagevedlikehold og bassengbygging. Her kan du lese om hvordan du bruker enkelt verktøy, hva som er de beste redskapene til ulike prosjekter og hvordan du vedlikeholder utstyret ditt. Sortimentet varerier fra billige produkter til varer fra de mest kjente merkevarene som Bosch, Honda, Mitsubishi og Osram. Selskapet er Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger visse regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar rettighetene dine som forbruker på en god måte. I tillegg til alle de vanlige betalingsalternativene tilbyr de også faktura og delbetaling fra Klarna som betyr at du kan kjøpe og motta produktet før du betaler. De sender til hele Norge men ikke til Svalbard og tilbyr gratis frakt dersom totalbeløpet av bestillingen din overstiger 999kr. De har også en Fornøyd Kunde Garanti som vil si at du står fritt til å returnere varene i et rom på 30 dager etter bestillingen. De fleste produktene har også en garanti på 1-2 år fra produsenten. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Staypro

Her på denne siden deler vi informajson og erfaringer fra andre lesere for at du enkelt skal kunne velge de aller beste alternativene av nettbutikker i de ulike kategoriene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse hvis du har benyttet deg av produktene eller tjenestene til Staypro. Si gjerne litt om produktet du kjøpte, leveringstiden, servicen, kvaliteten, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle hos Staypro.

Informasjon

Box 44024
100 73 Stockholm
Box 44024
Sverige
info@staypro.no
21062303

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

P
Peter 5 måneder
9
Har bestilte fra StayPro mange ganger, og er nå eneste butikken jeg bruker for verktøy og tilbehør.

Har kjøpt 8 Bosch professional fra dem, samt tilbehøret, Ingen problemer der....
j
jani 1 år siden
2
Ikke la deg lure av billige priser!
StayPro er en totalt useriøs nettbutikk som ikke har respekt for leveransetider eller den kostnaden påløpende forsinkelser koster kunden!

Alle anmeldelser ( 2 )

Utalligeprodukter

Har bestilte fra StayPro mange ganger, og er nå eneste butikken jeg bruker for verktøy og tilbehør.

Har kjøpt 8 Bosch professional fra dem, samt tilbehøret, Ingen problemer der.

Mottokk en pakke med multiverktøy slipeskiver som var defekt, meldte ifra til kundeservice og fikk tilsendt en gratis erstatning samme dag.

Vanvittig kjapp leveranse, godt pakket, god kundeservice og fantastiske priser.

10/10

P
Peter 5 måneder
8
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Dewalt Giraffsliper

Ikke la deg lure av billige priser!
StayPro er en totalt useriøs nettbutikk som ikke har respekt for leveransetider eller den kostnaden påløpende forsinkelser koster kunden!

Etter å ha ventet i over halvannen måned på en Dewalt Giraffsliper (DCN800) fikk jeg et defekt produkt, og slipenettene som jeg bestilte sammen med produktet manglet, selv om de stod som leverte på nettsiden.

Selv etter at jeg har sendt de videodokumentasjon på defekt vare og sporingsnummer på returen, så nekter de å sende en ny vare slik at jeg får kommet i gang med oppussingsarbeidet i kjelleren, hvor leieboer skal flytte inn, noe som gjør at vi taper flere tusen kr per mnd i tapte leieinntekter!

Kundeservice er noen trassige svensktalene damer som ikke har peiling på noe som har med verktøy å gjøre, tar null eierskap i problemet, og gjør ingenting for å forbedre kjøpsopplevelsen din. "Saken må bare gå sin gang" var beskjeden jeg fikk, snart 2 måneder etter bestilling.

Anbefaler heller å betale noen tusenlapper ekstra enn å bestille fra denne useriøse bedriften!

For ordens skyld... varen ble bestilt 29.11.22, ordrenummer ...2457503. Jeg mottok en defekt vare og har enda ikke fått erstatning, per 01.02.2023. Jeg er nå i kontakt med forbrukerombudet ang. denne saken.

j
jani 1 år siden
2
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!