Beautycos Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Beautycos

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kenyatta Corkery
Jeg har nylig handlet hos Beautycos og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Sortimentet deres av skjønnhetsprodukter var eksepsjonelt bredt, og jeg hadde mange valgmuligheter for hårpleie, hu...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv shoppingopplevelse hos Beautycos

  Jeg har nylig handlet hos Beautycos og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Sortimentet deres av skjønnhetsprodukter var eksepsjonelt bredt, og jeg hadde mange valgmuligheter for hårpleie, hudpleie, sminke og parfyme. Jeg fant produkter fra noen av mine favorittmerker som Kerastase, Redken og L'Oreal. Det beste med å handle hos Beautycos var kundeservicen. De ansatte var svært hjelpsomme og kunnskapsrike om produktene sine. De hjalp meg virkelig å finne de riktige produktene for mine behov. Bestillingen min ble levert til meg raskt og alt ble pakket pent inn uten problemer eller feil. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Beautycos til alle som ser etter et stort utvalg av skjønnhetsprodukter sammen med en god kundeserviceopplevelse.


Andre så også på