Beautycos

Alle anmeldelser

Beautycos

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Beautycos

Leter du etter den beste nettbutikken for skjønnhet og kosmetikk på nett? Det finnes ikke noe bedre enn å finne en forhandler som selger alle favorittmerkene og produktene på et og samme sted slik at du slipper å måtte handle fra flere forskjellige butikker. Beautycos er nettbutikk innen dette området, men hvordan finner du ut om dette er butikken for deg? Når det kommer til nettbutikker er det selvfølgelig viktig å sørge for at de både er pålitelige og trygge å handle fra før du betaler! Her på denne siden kan du lese anmeldelser og erfaringer fra andre som allerede har benyttet seg av Beautycos slik at det blir lettere for deg å bestemme deg for om dette er butikk du ønsker å handle fra.

Om Beautycos
Beautycos er en nettbutikk som selger kosmetikk og skjønnhetsprodukter på nett. Selskapet ble etablert i Danmark i 2002, og har i følge selskapet selv Danmarks største utvalg av enkelte skjønnhetsprodukter på nett. Selskapets visjon er å være en av de billigste forhandlerne av deres sortiment og har et bredt utvalg innen kategoriene de fokuserer på. De sier også å ha ansatte som frisører og kosmetologer for å kunne gi deg profesjonell veiledning om de ulike produktene.

Produkter og tjenester av Beautycos
Beautycos selger skjønnhetsprodukter innen en rekke ulike varekategorier. Varene er sort etter brands, nyheter, gaveideer, hårpleie, hudpleie, sminke, dufter, personlig pleie, herre, barn og livsstil. Du kan forvente å finne både rimelige og kjente merkevarer som Abercrombie, Babyliss, Burberry, Chanel, Dolce & Gabbane og mange fler. På nettsiden deres finner du også en egen blogg der du kan lese om ulike råd og guider om ulike produkter og hvordan du bruker de, i tillegg til trender og hva som er populært i dag. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din, en slik kode kan du for eksempel skaffe deg ved å melde deg på nyhetsbrevet deres. Når du handler fra Beautycos tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som overstiger en totalsum på 1499kr. leveringstiden ligger på rundt 2-5 virkedager. Du har automatisk 14 dagerbytterett på alle ordrer hos denne nettbutikken som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for produkter som blir regnet som hygieneartikler. Beautycos tilbyr betaling via Visa, Visa electron, Mastercard og PayPal. 

Komplimenter, klager og tips om Beautycos
Har du handlet produkter fra Beautycos? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne de absolutt beste alternativene på nett og derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse av Beautycos. All informasjon du legger ved kan være svært nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet!