Tretti.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tretti.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Harris
Jeg har nylig kjøpt hvitevarer fra Tretti.no og må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. De leverte raskt og tilbød også oppbæring, montering og bortkjørsel av de gamle produktene mine. Pri...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Billige hvitevarer på nett hos Tretti - En gledelig kundeopplevelse!

  Jeg har nylig kjøpt hvitevarer fra Tretti.no og må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. De leverte raskt og tilbød også oppbæring, montering og bortkjørsel av de gamle produktene mine. Prisene var virkelig gode sammenlignet med andre butikker der jeg sjekket ut lignende produkter. Utvalget de hadde på nettstedet var imponerende, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat hva jeg lette etter. Kundeservicen deres var også flott. Jeg tok kontakt via telefon for å spørre om et par ting før jeg bestilte, og representantene var hjelpsomme og hyggelige i samtalen vår. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Tretti.no hvis du leter etter hvitevarer til rimelige priser online. Deres enkle nettside, gode service og imponerende utvalg gjør dem til en flott destinasjon for dine hjemmeforbedringer behov.


Andre så også på