Tretti.no

Alle anmeldelser

Tretti.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Tretti.no

Er du på jakt etter billige hvitevarer? Ønsker du å handle hvitevarene dine på nett? Nå finnes det en rekke forhandlere som selger og leverer hvitevarer hjem til deg. Men hvitevarer er kostbart og her er det viktig med god kvalitet og trygge forhandlere. Tretti.no er en forhandler for hvitevarer på nett, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk? Her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer om denne netthandelen for å finne ut om dette er butikken for deg!

Om Tretti.no
Dette selskapet ble etablert i Sverige av Jan Friedman & Paul Fischbein sammen med Victor Press. I 2009 vant de "årets e-handel" i kategorien for hvitevarer for 4 året på rad av Pricerunner, en prissammenligningstjeneste som ble etablert i 1999. De vant også pris av Svenskhandel ved Retail Awards samme år. Den norske nettbutikken ble opprettet i 2010 og i 2011 åpnet de også en nettbutikk i Finland. I følge selskapet selv er målet til Tretti.no å gjøre det like inspirerende å handle hvitevarer som det er å handle møbler og interiør, da de mener at hvitevarer har blitt en betydelig del av innredningen.

Produkter og tjenester av Tretti.no
Tretti.no selger hvitevarer og husholdningsapparater på nett. På nettsiden finner du en rekke produkter innen hvitevarer som komfyrer, kjøleskap, vaskemaskiner og tørketromler. I tillegg finner du også husholdningsartikler som kaffetraktere, støvsugere, kjøkkenmaskiner og vaffeljern innenfor kjente merkevarer som Braun, Nespresso, Moccamaster og Bosch. Da Tretti.no kun opererer som netthandel mener de at de kan tilby de laveste prisene da de sparer på kostnader som husleier og andre utgifter som fysiske butikker må forholde seg til. Dersom du handler hos dette selskapet tilbyr de gratis frakt til fortauskant som vil si det nærmeste området budbilen kan parkere til hjemmet ditt. Leveringstiden ligger på rundt 2-7 virkedager forutsett at de har varen på lager. Hos Tretti.no har du også åpent kjøp i 365 dager. Dette vil si at du står fritt til å returnere produktet så lenge det er i ubrukt tilstand og fortsatt er i originalemballasjen. På nettsiden finner du en "Track and Trace" mulighet der du kan spore ordren din etter du har bestilt, og de har også en egen kampanjeside slik at du enkelt kan finne frem til kampanje- og tilbudsvarer. Tretti.no har et Trygg e-handel sertifikat som vil si at de følger gitte retningslinjer og regler for varehandel over nett og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en forsvarlig måte. 

Komplimenter, klager og tips om Tretti.no
Har du handlet hvitevarer eller andre produkter fra Tretti.no? Eller har du erfaringer med noen av varene de fører? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din opplevelse og erfaring slik at andre lesere enkelt kan finne ut om dette er en trygg og pålitelig netthandel. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal velge sin nettbutikk for hvitevarer.