Nelly

Alle anmeldelser

Nelly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? Ønsker du kanskje å oppdatere stilen og følge de nye trendene? Det finnes utallige nettbutikker innen denne kategorien og det kan være både vanskelig å tidskrevende å finne frem til de beste alternativene. Nelly.com er en populær klesbutikk på nett med stort sortiment, og her på denne siden kan du lese informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet hos denne nettbutikken for å finne ut om dette er et godt alternativ for deg!

Om Nelly.com
Nelly.com er en stor forhandler av klær på nett som ble opprettet av Jarno Vanhatapio i 2003. Vanhatapio jobbet før dette som bygningsarbeider i Norge og ønsket å endre karriereretning. Han lurte lenge på hva han kunne gjøre i stedet for, men hadde alltid drømt om å eie sin egen bedrift. Til slutt bestemte han seg for å begynne å selge undertøy på nett gjennom nettsiden Nelly.com, selv om han ikke hadde noen særlig erfaring hverken med e-handel eller mote. Selskapet vokste likevel raskt og er i dag en av Nordens ledende butikker for klær, mote og skjønnhet på nett. 

Produkter og tjenester av Nelly.com
Dette selskapet har et stort utvalg av klær, accessoirer, og sko fra kjente merker som blant annet Babyliss, Calvin Klein, Converse, Diesel og Levis. I tillegg fører de også sitt eget merke som kalles NLY. Til sammen sier nettbutikken at de har et utvalg av omtrent 350 ulike merker. På nettsiden kan du sortere produktene etter kategorier som kjoler, jakker, bukser, undertøy, badetøy, tilbehør, topper osv. men også etter merker og bestselgere. De har også en egen side som kalles for Instashop der du kan se profiler på Instagram som har på seg produktene deres, og også handle direkte fra deres Instagram. Når du handler fra Nelly.com tilbyr de gratis frakt i hele Norge dersom totalbeløpet av ordren din overstiger 299kr. Dersom beløpet er under 299kr vil det komme et frakttillegg på 49kr. Nelly.com benytter seg i stor grad av sosiale medier når det kommer til markedsføring og du finner selskapet både på Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, Twitter og Pinterest. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken er det også lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Nelly.com
Er du en tilhenger av denne Nelly.com? Har du handlet klær eller andre produkter fra dette nettstedet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste butikkene på nett. Derfor hadde vi satt stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din opplevelse. Sitter du igjen med noen positive eller negative erfaringer med denne nettbutikken? Gikk alt som de skulle under bestillingsprosessen? Mottok du riktig produkt og kom varene til forventet tid? Sett i gang med å lese og dele anmeldelser om Nelly.com her!