37 selskaper

Kontor, Hobby og Fest

...

  Kontor, Hobby og Fest

  Vet du hvor du skal henvende deg, når du kopierer, organiserer viktige papirer, eller når du trenger noen papirruller i forskjellige farger eller en god stiftemaskin? Eller kanskje du trenger ting som gjør at du kan forberede deg til den beste festen? Det er vanlig å prøve å finne billig kontorrekvisita og hobbyartikler, for eksempel for å lage et fint bursdagskort eller gi en gave med et originalt gavepapir. Andre kan være ute etter bedre kvalitet og service. Men hvor kan man gå for billig kontorrekvisita som også er av god kvalitet? Hvordan er servicen, ordrehåndteringen og er det i det hele tatt mulig å returnere et produkt du har valgt? Hvordan er service- og returpolicyen når du kjøper kontorrekvisita eller skolemateriell fra en av de mest kjente butikkene? Finnes det også seriøse produkter i en kostyme- eller festbutikk? Er valget gjennomført?

  Mange vellykkede virtuelle forhandlere selger digitale produkter (inkludert informasjonslagring, gjenfinning og modifikasjon), musikk, filmer, utdanning, kommunikasjon, programvare, fotografering og økonomiske transaksjoner. Eksempler på denne typen virksomhet inkluderer: Google, eBay og Paypal. Et stort antall vellykkede markedsførere, inkludert flere selgere på eBay, bruker Drop shipping eller tilknyttede markedsføringsteknikker for å lette transaksjoner med materielle varer uten å opprettholde en reell beholdning. Små gjenstander som bøker, CD-er og smykker som har høy verdi for vekten og som enkelt kan få plass i en standard postkasse er spesielt egnet for virtuelle butikker. Den første suksessen for Amazon, kanskje det lengstgående dot-com-selskapet, var basert på å selge varer som var enkle å sende. Store nettsteder som Yahoo!, Amazon.com og eBay tilbyr nettbutikkvertstjenester til små forhandlere. Disse butikkene presenteres innenfor et integrert navigasjonsrammeverk. Samlinger av nettbutikker er noen ganger kjent som virtuelle kjøpesentre eller nettmarkedsplasser.

  Logistikk

  Forbrukere finner et produkt av interesse ved å bruke en søkemotor, besøke forhandlerens nettsted direkte, eller utføre et søk på tvers av mange forskjellige leverandører ved å bruke en søkemotor som tilbyr pris- og kvalitetssammenligninger.

  De fleste nettforhandlere bruker handlekurvprogramvare som lar kunden velge flere varer for å legge til en bestilling og justere antall. Når bestillingen er fullført, går kunden gjennom en "checkout"-prosess hvor betalings- og leveringsinformasjon samles inn. Noen butikker lar forbrukere registrere seg for en nettkonto som lagrer betalingsinformasjon og leveringsadresser permanent, slik at kjøpsprosessen kan automatiseres. Forbrukeren ser vanligvis en bekreftelsesside og mottar en e-postbekreftelse når transaksjonen er fullført. Ytterligere e-poster varsler kunden når bestillingen er sendt og kan gi sporingsinformasjon for forsendelsen. Mindre sofistikerte butikker kan ganske enkelt vise en katalog på nettsiden deres og stole på at forbrukere bestiller via telefon eller e-post.


  Kontor, Hobby og Fest

  Les anmeldelser fra kunder som har handlet hos selskapene som selger kontorrekvisita, hobbyartikler og festartikler før deg, og skriv din egen anmeldelse hvis du har noen personlig erfaring.

  Nettsidedesign

  Kunder velger netthandel på grunn av det høye nivået av bekvemmelighet og fordi det tilbyr et bredere utvalg; konkurransedyktige priser og bedre tilgang til informasjon. . For en forhandler øker en shoppingside salget, øker kundetilgangen til produktene sine, og styrker merkevarebevissthet og kundelojalitet. Godt nettsteddesign er avgjørende for suksessen til en netthandelsside. Mange forhandlere møter fortsatt utfordringer med å skape en tilfredsstillende og tiltalende netthandelsopplevelse for kundene sine.

  Nettbutikksider gir detaljert produktinformasjon som vanligvis ikke er tilgjengelig i en butikk, sammen med en måte å enkelt sammenligne egenskapene til flere lignende produkter. Mengden informasjon og måten den presenteres på påvirker direkte kundens tilbøyelighet til å kjøpe produkter og tjenester på nett. To viktige faktorer som har vist seg å påvirke kjøpsatferd er kompleksitet og nyhet. "Kompleksitet" refererer til antall forskjellige elementer eller funksjoner på et nettsted; et nettsted som presenterer den samme informasjonen på flere forskjellige måter har potensial til å fremkalle impulskjøp. Nyheter innebærer å legge til uventede, nye eller ukjente aspekter til et nettsted, for eksempel ukentlige spesialiteter, sesongprodukter, nyhetsartikler og popup-vinduer; nyhet får kundene til å utforske shoppingnettstedene.

  Brukersentrert design er veldig viktig. Formålet med en netthandelside er å bygge relasjoner med kunder og tjene penger. Nettstedets primære fokus bør være å møte forbrukernes forventninger, ikke å støtte organisasjonens kultur og merkevare. Forbrukere søker effektivitet, god kundeservice, en følelse av at selskapet bryr seg om dem, og en konsistent opplevelse hver gang de kommer tilbake til nettstedet. En organisasjon må investere betydelige ressurser for å definere, designe, utvikle, teste, implementere og vedlikeholde en shoppingside. Feil må rettes så snart de oppdages. For å beholde kunder må et kundeservicenettverk returnere e-poster i tide, informere kunder om problemer, være ærlig og være en god forvalter av kundedata. Internett-salg kan ikke automatiseres fullt ut; et stort antall nettkjøpere kontakter selskapet på telefon eller e-post for å stille spørsmål før de foretar et kjøp, og for å løse problemer i etterkant.

  Webdesign må ta hensyn til de kulturelle særegenhetene og smakene til potensielle kunder. Designelementer som appellerer til en japansk eller kinesisk kunde kan ha motsatt effekt på en tysk kunde. Det er viktig å gjøre informasjonen på en nettside tilgjengelig på kundenes språk for å unngå misforståelser og øke deres tillit til produktet. En brukers kunnskap om Internett påvirker også oppførselen til en shoppingside. Erfarne brukere fokuserer mer på variablene som direkte påvirker den aktuelle oppgaven, mens nybegynnere konsentrerer seg om å finne og forstå informasjonen på en shoppingside.