Confident Living

Alle anmeldelser

Confident Living

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Confident Living

I dagens handelsliv er det flere store fordeler knyttet til netthandel. Det kan ofte være upraktisk og tidkrevende å skulle gå fra butikk til butikk for å finne de produktene man trenger. Er du for eksempel ute etter nye møbler eller interiørartikler? Da finnes det et hav av nettbutikker som fører et stort utvalg innenfor denne kategorien. Confident Living er en av disse, men hvordan finner du ut om dette er riktig butikk for deg? På denne siden gir vi deg all informasjon du trenger for å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler. Ved å dele andres erfaringer og opplevelser kan du enkelt finne de positive eller eventuelle negative sidene med denne nettbutikken før du i det hele tatt handler hos de!

Om Confident Living
Denne nettbutikken fokuserer hovedsakelig på møbler og interiørvarer. Confident Living er også et svensk selskap som ble registrert som et er Norsk utelandsk firma i 2016. Selskapet er inkludert i i Kitchentime AB, et selskap som ble grunnlagt i 2013 og fører en rekke kjøkkentilbehør og utstyr. I dag hevder Confident Living å tilby et av Norges største utvalg av møbler og innredning

Produkter og tjenester av Confident Living
Confident Living fører et stort utvalg av møbler og interiørartikler. Under kategorien møbler finner du alt fra Senger og barnemøbler til Hagemøbler, hyller og oppbevaring. Da de er inkludert i selskapet Kitchentime AB finner du også en rekke produkter innenfor denne kategorien. De selger også interiørartikler for baderom såvel som tepper, belysning, og artikler for barnerom og leker. På nettsiden finner du en egen side for inspirasjon som tar for seg dagens trender innenfor interiør og styling. Da Confident Living er et Norskregistrert utelandsk foretak kommer vil du ikke måtte betale noen tilleggsavgifter som moms eller toll. Selskapet tilbyr gratis frakt dersom du handler for over 499kr, for bestillinger mellom 100kr-499kr vil fraktprisen være 49kr, og 99kr dersom bestillingen er på under 100kr. For privatpersoner har du en angrerett på 14 dager, men dette gjelder ikke for bedriftskunder, og du som privatperson er selv ansvarlig for returkostnaden. Følg med på tilbud og se opp for en eventuell rabattkode dersom du ønsker å handle hos denne netthandelen da dette kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Confident Living
På denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for kundene våre å finne de aller beste alternativene når det gjelder nettbutikker, derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har benyttet deg av tjenestene eller produktene til dette selskapet! Fortell gjerne litt om; leveringstiden - kom varen til forventet tid?  Produktet - stod produktet til forventningene? Mottok du riktig type (farge, størrelse, stil)? Kundeservice - var du på noe tidspunkt i kontakt med deres kundeserviceavdeling, og om så hvordan opplevde du dette? Alt dette er svært verdifull informasjon for våre lesere i deres avgjørelsesprosess for om de ønsker å handle fra dette nettstedet. Les og del anmeldelser og informasjon om Confident Living her!