Confident Living

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100.0% vil kjøpe her igjen

Confident Living

I dagens handelsliv er det flere store fordeler knyttet til netthandel. Det kan ofte være upraktisk og tidkrevende å skulle gå fra butikk til butikk for å finne de produktene man trenger. Er du for eksempel ute etter nye møbler eller interiørartikler? Da finnes det et hav av nettbutikker som fører et stort utvalg innenfor denne kategorien. Confident Living er en av disse, men hvordan finner du ut om dette er riktig butikk for deg? På denne siden gir vi deg all informasjon du trenger for å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler. Ved å dele andres erfaringer og opplevelser kan du enkelt finne de positive eller eventuelle negative sidene med denne nettbutikken før du i det hele tatt handler hos de!

Om Confident Living

Denne nettbutikken fokuserer hovedsakelig på møbler og interiørvarer. Confident Living er også et svensk selskap som ble registrert som et er Norsk utelandsk firma i 2016. Selskapet er inkludert i i Kitchentime AB, et selskap som ble grunnlagt i 2013 og fører en rekke kjøkkentilbehør og utstyr. I dag hevder Confident Living å tilby et av Norges største utvalg av møbler og innredning.

Produkter og tjenester av Confident Living

Confident Living fører et stort utvalg av møbler og interiørartikler. Under kategorien møbler finner du alt fra Senger og barnemøbler til Hagemøbler, hyller og oppbevaring. Da de er inkludert i selskapet Kitchentime AB finner du også en rekke produkter innenfor denne kategorien. De selger også interiørartikler for baderom såvel som tepper, belysning, og artikler for barnerom og leker. På nettsiden finner du en egen side for inspirasjon som tar for seg dagens trender innenfor interiør og styling. Da Confident Living er et Norskregistrert utelandsk foretak kommer vil du ikke måtte betale noen tilleggsavgifter som moms eller toll. Selskapet tilbyr gratis frakt dersom du handler for over 499kr, for bestillinger mellom 100kr-499kr vil fraktprisen være 49kr, og 99kr dersom bestillingen er på under 100kr. For privatpersoner har du en angrerett på 14 dager, men dette gjelder ikke for bedriftskunder, og du som privatperson er selv ansvarlig for returkostnaden. Følg med på tilbud og se opp for en eventuell rabattkode dersom du ønsker å handle hos denne netthandelen da dette kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Confident Living

På denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for kundene våre å finne de aller beste alternativene når det gjelder nettbutikker, derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har benyttet deg av tjenestene eller produktene til dette selskapet! Fortell gjerne litt om; leveringstiden - kom varen til forventet tid? Produktet - stod produktet til forventningene? Mottok du riktig type (farge, størrelse, stil)? Kundeservice - var du på noe tidspunkt i kontakt med deres kundeserviceavdeling, og om så hvordan opplevde du dette? Alt dette er svært verdifull informasjon for våre lesere i deres avgjørelsesprosess for om de ønsker å handle fra dette nettstedet. Les og del anmeldelser og informasjon om Confident Living her!

Informasjon

Bredgränd 8
753 20 Uppsala
Bredgränd 8
Sverige
kundeservice@confidentliving.no
23965917

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Haley Pollich 1 år siden
10
Jeg har nylig handlet på Confident Living, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! De tilbyr et stort utvalg av møbler og innredning som du kan få levert rett hjem til deg. Je...

Alle anmeldelser ( 1 )

. Sammenlagt sett hadde jeg en flott opplevelse å handle på Confident Living. Jeg vil definitivt komme tilbake neste gang jeg trenger å gjøre endringer eller kjøpe nye møbler til mitt hjem!

Jeg har nylig handlet på Confident Living, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! De tilbyr et stort utvalg av møbler og innredning som du kan få levert rett hjem til deg. Jeg var veldig imponert over hvor enkelt det var å finne akkurat det jeg lette etter på deres nettside, og bestillingsprosessen gikk smidig. Jeg ble også positivt overrasket over prisene - selv om utvalget er enormt, følte jeg ikke at prisen var altfor høy sammenlignet med andre møbelbutikker. Og enda bedre: Leveransen var så rask! Jeg ventet i bare noen få dager før ordren min ankom døra mi. Selve produktene levde absolutt opp til mine forventninger når de ble satt i mitt hjem- miljøvennlige skapstkall farging fra en av produsenten

H
Haley Pollich 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!