Confident Living Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Confident Living

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Haley Pollich
Jeg har nylig handlet på Confident Living, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! De tilbyr et stort utvalg av møbler og innredning som du kan få levert rett hjem til deg. Jeg var v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  . Sammenlagt sett hadde jeg en flott opplevelse å handle på Confident Living. Jeg vil definitivt komme tilbake neste gang jeg trenger å gjøre endringer eller kjøpe nye møbler til mitt hjem!

  Jeg har nylig handlet på Confident Living, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen! De tilbyr et stort utvalg av møbler og innredning som du kan få levert rett hjem til deg. Jeg var veldig imponert over hvor enkelt det var å finne akkurat det jeg lette etter på deres nettside, og bestillingsprosessen gikk smidig. Jeg ble også positivt overrasket over prisene - selv om utvalget er enormt, følte jeg ikke at prisen var altfor høy sammenlignet med andre møbelbutikker. Og enda bedre: Leveransen var så rask! Jeg ventet i bare noen få dager før ordren min ankom døra mi. Selve produktene levde absolutt opp til mine forventninger når de ble satt i mitt hjem- miljøvennlige skapstkall farging fra en av produsenten


Andre så også på