Lux-Case

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Lux-Case

Er du på jakt etter et nytt mobildeksel eller annet tilbehør til dine elektroniske enheter? I dag kan du finne alt du trenger på nett, men i et hav av nettbutikker innenfor dette området kan det være vanskelig å navigere seg frem til de beste alternativene. Lux-Case er en av nettbutikkene innen dette segmentet og her på denne siden hjelper vi deg med å finne ut om dette kan være en butikk for deg. Vi deler informasjon og anmeldelser om andres erfaringer med dette selskapet slik at det er enkelt for deg å avgjøre om dette høres ut som en trygg og pålitelig forhandler!

Om Lux-Case

Lux-Case er et selskap som fokuserer på salg av mobil- og annet elektronisk tilbehør over nett. De eies og drives av det Svenske selskapet WePack AB som ble etablert i 2011. Lux-Case ble registrert som et Norskregistrert utenlandsk foretak i 2020 innen segmentet internetthandel med spesialisert vareutvalg. I følge selskapet selv har de Norges største utvalg av denne varekategorien med over 150.000 deksler, etuier og annet tilbehør til smartphones og tablets til alle modeller og enheter.

Produkter og tjenester av Lux-Case

Hos Lux-Case finner du et stort og variert utvalg av tilbehør til ulike elektroniske enheter. Sortimentet er sortert etter følgende produktkategorier: mobil, smartklokke, nettbrett, laptop, kamera, gaming, mobiltilbehør og diverse. Noen av de mest populære produktene deres er mobildeksler, kamerabeskyttelse, skjermbeskyttere mm. Når du handler hos dette selskapet tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som er på, eller over, 199kr. Leveringstiden kan variere etter hvor i landet du bor og etter hvilken leveringsmetode du velger. Normal leveringstid ligger derfor på mellom 2-5 virkedager og 4-10 virkedager. Alle prisene på nettsiden er inkludert merverdiavgiften, men siden varene sendes fra Sverige kan du måtte betale en tollavgift på bestillingen din. I følge selskapet vil dette kun gjelde for bestillinger over 3000kr. Varene du handler fra Lux-Case er inkludert i EUs kjøpslov noe som innebærer at du automatisk har 6 måneder til å klage på skader eller feil som har oppstått ved normal bruk av produktet. I tillegg til de vanlige betalingsalternativene som Visa og Mastercard, har du også mulighet til å betale ordren din via PayPal og Klarna. Dersom du velger Klarna som betalingsmetode kan du også få mulighet til å betale kjøpet ditt via faktura, delbetaling eller også utsette betalingen. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om Lux-Case

Har du handlet mobildeksel eller annet tilbehør til dine elektroniske enheter fra dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å hjelpe alle våre lesere med å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med Lux-Case. Si gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten, bestillingsprosessen, produktet, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av produktene eller tjenestene til denne nettbutikken.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse