SACKit

Alle anmeldelser

SACKit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

SACKit

Netthandelindustrien vokser stadig og i dag kan du finne så og si alt du trenger på nett. Er du for eksempel på jakt etter nye høyttalere eller møbler som skiller seg ut fra de vanlige kjedebutikkene? SACKit er en nettbutikk som selger produkter innen begge disse segmentene. Men hvordan finner du ut om dette er en butikk som kan passe for deg? Her på denne siden hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra SACKit slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette er en god og trygg forhandler!

Om SACKit
SACKit er opprinnelig et Dansk selskap som ble etablert i Aalborg i Danmark i 2012 av Kristoffer Glerup. Siden da har selskapet fortsatt å vokse og er i dag et etablert designmerke. SACKit fokuserer på et sortiment bestående av det de kaller livsstilprodukter og har varesortiment som skiller seg ut fra de vanlige kjedebutikkene. Visjonen til selskapet er å kunne tilby produkter som både er funksjonelle, av høy kvalitet og stilig design. De ønsker å skape produkter som du som kunde kan nyte i mange år.

Produkter og tjenester av SACKit
SACKit har et varesortiment som hovedsakelig består av elektronikk, inne- og utemøbler. Innen elektronikk kategorien finner du varer som høyttalere, hodetelefoner, ladere, klokkeradioer og lamper. Når det kommer til møbler vil du finne produkter som sekkestoler, puffer, bord, hengekøyer og annet egnet både for inne og ute bruk. Når du handler varer fra SACKit tilbyr de gratis frakt på alle ordrer med en forventet leveringstid på 1-3 virkedager. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften på 25%. SACKit har en angrerett på 30 dager, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i sin originalemballasje. Dersom du har noen spørsmål knyttet til bestillingen din, eller ønsker å komme i kontakt med SACKit kan du ringe deres kundeservice mellom 07.00 og 23.00 hver dag. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også betale ordren din via PayPal eller Klarna. Dersom du velger Klarna som betalingsmetode åpner dette også opp for fakturabetaling, delbetaling og også utsettelse av betalingen. 

Komplimenter, klager og tips om SACKit
Har du noen erfaringer med dette selskapet? Har du for eksempel handlet møbler eller høyttalere fra SACKit? Vi ønsker å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de aller beste nettbutikkene og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre!