Babyshop

Alle anmeldelser

Babyshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Babyshop

Det å skulle gå i butikker for å finne det man trenger kan ofte være tidkrevende, og særlig dersom man har barn med seg. Hvor fint hadde det vel ikke vært å kunne handle alt barneutstyret på nett uten å måtte gå i butikker? Det er helt klart mulig og det finnes massevis av nettsider å velge mellom. Babyshop er en av disse. Men hvordan finner du ut om dette er riktig butikk for deg? Med denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for deg å finne den rette butikken. Les andres anmeldelser og erfaringer her for å finne ut om butikken har god service og er pålitelig.

Om Babyshop
Babyshop startet som en del av Sportshuset i 1964, så fikk de etterhvert sitt eget lokale som barnevognforretning, før de etterhvert ble etablert som et AS i 1992 og åpnet en egen butikk på Ryen. Selskapet fortsatte å ekspandere og flere butikker og avdelinger vokste frem. Når Babyshop ble etablert som et eget selskap tok Trude Baarlid over driften og spilte en stor rolle i fremveksten til selskapet. I dag har selskapet butikkene Storo og Ullevålsveien i Oslo, og også butikk i Stavanger, Ski, Jessheim, Lørenskog (Skårer) og Billingstad (Slependen), og nettbutikken Babyshop som ble til i 2006.

Produkter og tjenester av Babyshop
Babyshop er nettbutikk som fører et stort utvalg av barneutstyr. En del av utvalget finnes også i deres fysiske butikker nevnt ovenfor. Produkter du kan forvente å finne er barneklær med alt fra sokker, nattklær og undertøy, til regntøy, pentøy og skibukser. De fører også tilbehør som smykker, skjerf og votter, samt barnevogner, barnestoler, leker mm. På nettsiden kan du også finne håndbøker og instruksjoner til varene de fører, noe som kan være praktisk dersom man har mistet instruksjonene til for eksempel et barnesete eller barnevogn, og se om produktene er CE-merket. Nettbutikken har et minimumsbeløp for bestillinger på 199kr. De hevder dette er for å være mer miljøvennlige ved at kundene deres utfører færre men større bestillinger. Leveringstiden varierer fra hvilken budbringer du velger, og du kan velge om du ønsker å motta pakken hjem til deg eller hente den i en av butikkene deres. De gir deg også rettigheten til å heve et kjøp dersom det forekommer forsinkelser. Husk å se opp for en rabattkode dersom du ønsker å utføre et kjøp da dette kan gi deg avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Babyshop
Har du noen erfaringer med dette selskapet? Har du benyttet deg av noen av tjenestene deres? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Vi ønsker å sørge for at brukerne finner de beste nettbutikkene ved å lese andres vurderinger og erfaringer på forhånd. Skriv gjerne litt om produktet du mottok, var det enkelt å legge inn bestillingen? Var leveringstiden som forventet? Opplevde du noen positive eller negative overraskelser? Dette og all annen informasjon du gjerne skulle ha visst før du benyttet deg av tjenestene eller produktene til dette selskapet vil vi gjerne høre om!