Babyshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Babyshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elisabeth Leannon
Jeg har nylig kjøpt barneklær på nett fra Babyshop.no, og jeg er veldig fornøyd med mitt kundeforhold. Det var enkelt å navigere seg rundt på nettsiden, og sorteringen av klær etter størrelse, merk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handel hos BabyShop||

  Jeg har nylig kjøpt barneklær på nett fra Babyshop.no, og jeg er veldig fornøyd med mitt kundeforhold. Det var enkelt å navigere seg rundt på nettsiden, og sorteringen av klær etter størrelse, merke, type og farge gjorde handleopplevelsen til en lek. Jeg fant akkurat det jeg lette etter uten problemer. Merkene Molo og Mini Rodini stod spesielt ut for meg med sitt brede utvalg av klær i morsomme fargerike mønstre som passet perfekt til min lille prinsesse. Ralph Lauren hadde også noen veldig fine alternativer. Å ha organiske babyklær fra flotte merker som Skip Hop, OiOi og Bugaboo var også et pluss når det kommer til miljøvennlige valg. Å bestille var raskt og effektivt. Jeg mottok varene innen få dager i vakker innpakning - noe min lille prinsesse elsker å leke med nå. Til sammen opplevde jeg Babyshop.no som en strålende tjeneste som både har et solid utvalg samt god service-tilbud for de yngste familiemedlemmene våre.


Andre så også på