DentaWorks Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

DentaWorks

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Corene Hilpert PhD
Jeg har nylig prøvd tannblekingen fra Dentaworks og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene! Metoden er utrolig enkel å følge, og det var ingen problemer eller ubehag under hele prosessen. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Smile Transformation med Dentaworks

  Jeg har nylig prøvd tannblekingen fra Dentaworks og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene! Metoden er utrolig enkel å følge, og det var ingen problemer eller ubehag under hele prosessen. Jeg ble virkelig overrasket over hvor effektivt produktet var - tennene mine så betydelig hvitere ut bare etter noen få bruksområder. Å ha muligheten til å bleke tennene mine i komforten av mitt eget hjem var også svært praktisk for meg. Det faktum at dette produktet er rimeligere enn en tradisjonell profesjonell tannbleking hos legen gjorde opplevelsen enda bedre. Jeg sparte tusenvis av kroner uten å måtte gå på bekostning av kvaliteten på behandlingen min. Overall, jeg vil definitivt anbefale Dentaworks til de som ønsker å få et strålende smil ved hjelp av hjemmetannblekingsprodukter.


Andre så også på