DentaWorks

Alle anmeldelser

DentaWorks

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

DentaWorks

Ønsker du hvitere tenner men synes det er for dyrt å bleke tennene hos tannlegen? Når finnes det mange produkter som er laget for at du skal kunne bleke tennene hjemme. Men tennene våre er ikke noe å spøke med så det er viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd. For å finne ut hvilke som er de beste og tryggeste forhandlerne av disse produktene kan du på denne siden lese om andres erfaringer og opplevelser før du tar i bruk et produkt som potensielt kan skade tennene dine. DentaWorks er en av de mest kjente leverandørene for tannblekingsprodukter for hjemmebruk og her kan du lese andres anmeldelser for å finne ut om dette er et godt alternativ for deg. 

Om DentaWorks
DentaWorks er et selskap som selger tannblekingsprodukter for hjemmebruk på nett. DentaWorks selges i flere land, som blant annet våre Skandinaviske naboer Danmark og Sverige. I Norge er selskapet en av de mest kjente leverandørene innenfor denne kategorien. Du kan også samarbeide med DentaWorks ved å annonsere produktene deres på dine nettsider, sosiale medier eller blogg gjennom noe som kalles for Affiliate Marketing, en markedsføringsform der en forhandler belønner andre instanser som nevner eller deler bilder av produktene deres. 

Produkter og tjenester av DentaWorks
i nettbutikken kan du kjøpe komplette startpakker med alle produktene du trenger for hjemmebleking, eller kjøpe gel og andre refill produkter som tannskinner hver for seg. De fører også en tannblekingspenn som er liten og lett å ta med seg. Denne tannblekingspennen inneholder en blekegel som pensles direkte på tennene. Den kan brukes både på dagtid, kveldstid eller til å bleke tennene dine mens du sover. I tillegg til blekeutstyr selger de også produkter som tannverktøy som kan brukes til å fjerne plakk og tannstein hjemme, og en tungeskrape som fjerner bakterier fra tungen og forhindrer dårlig ånde. Når du handler hos DentaWorks kommer det ingen tilleggsavgifter som toll og du har alltid 14 dager returrett (obs. du betaler selv frakt for retur). Du finner også en oversikt over tips for hjemmebleking, kunders tilbakemeldinger og informasjon om tannbleking. Normal leveringstid er beregnet til å være mellom 2-5 virkedager, eller 1-3 dersom du benytter deg av budbringeren UPS. Dette er med forbehold om forsinkelser og forutsatt at varen er på lager. Dersom du skal bestille varer fra denne forhandleren kan det også være en god ide å se etter tilbud eller en rabattkode som kan gi deg ytterligere rabatt på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om DentaWorks
Har du handlet hos DentaWorks, eller testet eller benyttet deg av noen av produktene deres? Da vil vi gjerne høre fra deg! For at alle våre brukere skal kunne finne frem til de aller beste alternativene innen netthandel, deler vi her informasjon og anmeldelser med alt du trenger å vite. Legg igjen en anmeldelse der du sier litt om leveringstid, kvalitet, produkt, bestillingsprosess og annen informasjon du tror kan være verdifull for andre å vite før de bestemmer seg for om de ønsker å utføre et kjøp hos denne nettbutikken.