Bubbleroom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bubbleroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jaylan Ferry
Jeg var på utkikk etter noen nye plagg til garderoben min, og da jeg oppdaget Bubbleroom på nett kjente jeg at dette kunne være stedet for meg. Jeg ble ikke skuffet! Utvalget av klær og sko er både...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt


  Fantastisk utvalg til gode priser

  Jeg var på utkikk etter noen nye plagg til garderoben min, og da jeg oppdaget Bubbleroom på nett kjente jeg at dette kunne være stedet for meg. Jeg ble ikke skuffet! Utvalget av klær og sko er både bredt og variert - med alt fra hverdagslige plagg til mer dressy antrekk. Det som imponerte meg mest var prisklassen; det var virkelig fantastiske å finne så mange trendy produkter innenfor mitt budsjett. Nettsiden deres er enkel å navigere seg gjennom, og ønsker du hjelp underveis har de en hyggelig kundeservice som raskt besvarte mine spørsmål og tok seg tid til å gi god veiledning. Bestillingen min gikk helt knirkefritt, uten problemer eller forsinkelser, noe som satte pris på. Da pakkene mine ankom fortjente dessuten produktene all ros. Alt passet perfekt i størrelse (slik netthandel kan ofte være utfordrende), materialene føltes av høy kvalitet, designs vi klassiske men fortsatt moderne nok slik at jeg følte meg trendy når jeg brukte dem. Alt i alt: Et genialt kjøp hos Bubbleroom!


Andre så også på