Bubbleroom

Alle anmeldelser

Bubbleroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bubbleroom

Er du på jakt etter en klesbutikk som har litt mer spennende utvalg enn de vanlige? Er du over gjennomsnittet interessert i mote og leter etter noen spesielle og særegne produkter? I dag finnes det en rekke nettbutikker som fokuserer mer på merkeklær enn andre. Bubbleroom er en av disse, men hvordan vet du om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk når du skal handle klær på nett? Her på denne siden kan du finne svar på dette! Her deler anmeldelser og erfaringer fra andre slik at du kan finne all informasjonen du trenger for å vurdere om dette er butikken for deg

Om Bubbleroom
Bubbleroom er opprinnelig et Svensk selskap som ble etablert i Sverige av Svante Tegnér i 2005. På denne tiden fantes det ikke så mange nettbutikker som hovedsakelig fokuserte på merkeklær noe som var Bubblerooms spesialområde fra starten av. Dette gjorde at selskapet fikk raskt fotfeste som en av de mest populære samlestedene for klær av denne typen. I 2018 nådde firmaet et punkt der de så muligheter for utvidelse og det Bubbleroom AS ble stiftet i Norge samme år. I dag er selskapet også til stede i flere land som blant annet Danmark og Finland. 

Produkter og tjenester av Bubbleroom
Siden Bubbleroom hovedsakelig fokuserer på merkeklær har de et veldig bredt sortiment innenfor de ulike merkene. Du finner alt fra billigere merker som Veromoda og Only, til designere som Marc Jacobs og Michael Kors. Innenfor de ulike merkene og designerne finner du kategorier som topper, bukser, undertøy, accessoirer, vesker, sko, kjoler, jakker og mye mer. Du kan velge mellom å sortere produktene etter kategori, merker, størrelser, farger og pris. De har også en egen inspirasjonsside for ulike antrekk til ulike anledninger som fokuserer på dagens stiler og trender. Når du legger inn en bestilling hos Bubbleroom lover de gratis frakt dersom den totale summen av bestillingen din overstiger 799kr. På siden deres har de også en kampanje der du har muligheten til å skaffe deg en rabattkode som gir deg ekstra avslag på bestillingen din. For å motta denne rabattkoden må du først følge selskapet sin profil på Instagram, og så melde deg på nyhetsbrevet deres. De har også noe som kalles for Instashop på nettsiden deres der du kan finne alle plaggene som vises i deres instafeed direkte i nettbutikken. I tillegg til Instagram kan du også følge selskaper på Facebook, Youtube og se profilen deres på LinkedIn

Komplimenter, klager og tips om Bubbleroom
Har du benyttet deg av produktene og tjenestene til denne nettbutikken? Dersom du har handlet klær fra Bubbleroom vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du kan legge igjen en anmeldelse der du sier litt om leveringstiden, kvaliteten, servicen, produktet og annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra denne netthandelen. For å hjelpe deg og andre lesere deler vi her informasjon og anmeldelser om en rekke nettbutikker slik at du enkelt skal kunne finne det beste alternativet for deg!