Bubbleroom

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Bubbleroom

Er du på jakt etter en klesbutikk som har litt mer spennende utvalg enn de vanlige? Er du over gjennomsnittet interessert i mote og leter etter noen spesielle og særegne produkter? I dag finnes det en rekke nettbutikker som fokuserer mer på merkeklær enn andre. Bubbleroom er en av disse, men hvordan vet du om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk når du skal handle klær på nett? Her på denne siden kan du finne svar på dette! Her deler anmeldelser og erfaringer fra andre slik at du kan finne all informasjonen du trenger for å vurdere om dette er butikken for deg.

Om Bubbleroom

Bubbleroom er opprinnelig et Svensk selskap som ble etablert i Sverige av Svante Tegnér i 2005. På denne tiden fantes det ikke så mange nettbutikker som hovedsakelig fokuserte på merkeklær noe som var Bubblerooms spesialområde fra starten av. Dette gjorde at selskapet fikk raskt fotfeste som en av de mest populære samlestedene for klær av denne typen. I 2018 nådde firmaet et punkt der de så muligheter for utvidelse og det Bubbleroom AS ble stiftet i Norge samme år. I dag er selskapet også til stede i flere land som blant annet Danmark og Finland.

Produkter og tjenester av Bubbleroom

Siden Bubbleroom hovedsakelig fokuserer på merkeklær har de et veldig bredt sortiment innenfor de ulike merkene. Du finner alt fra billigere merker som Veromoda og Only, til designere som Marc Jacobs og Michael Kors. Innenfor de ulike merkene og designerne finner du kategorier som topper, bukser, undertøy, accessoirer, vesker, sko, kjoler, jakker og mye mer. Du kan velge mellom å sortere produktene etter kategori, merker, størrelser, farger og pris. De har også en egen inspirasjonsside for ulike antrekk til ulike anledninger som fokuserer på dagens stiler og trender. Når du legger inn en bestilling hos Bubbleroom lover de gratis frakt dersom den totale summen av bestillingen din overstiger 799kr. På siden deres har de også en kampanje der du har muligheten til å skaffe deg en rabattkode som gir deg ekstra avslag på bestillingen din. For å motta denne rabattkoden må du først følge selskapet sin profil på Instagram, og så melde deg på nyhetsbrevet deres. De har også noe som kalles for Instashop på nettsiden deres der du kan finne alle plaggene som vises i deres instafeed direkte i nettbutikken. I tillegg til Instagram kan du også følge selskaper på Facebook, Youtube og se profilen deres på LinkedIn.

Komplimenter, klager og tips om Bubbleroom

Har du benyttet deg av produktene og tjenestene til denne nettbutikken? Dersom du har handlet klær fra Bubbleroom vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du kan legge igjen en anmeldelse der du sier litt om leveringstiden, kvaliteten, servicen, produktet og annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra denne netthandelen. For å hjelpe deg og andre lesere deler vi her informasjon og anmeldelser om en rekke nettbutikker slik at du enkelt skal kunne finne det beste alternativet for deg!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jaylan Ferry 1 år siden
8.5
Jeg var på utkikk etter noen nye plagg til garderoben min, og da jeg oppdaget Bubbleroom på nett kjente jeg at dette kunne være stedet for meg. Jeg ble ikke skuffet! Utvalget av klær og sko...

Alle anmeldelser ( 1 )

<br> Fantastisk utvalg til gode priser<br>

Jeg var på utkikk etter noen nye plagg til garderoben min, og da jeg oppdaget Bubbleroom på nett kjente jeg at dette kunne være stedet for meg. Jeg ble ikke skuffet! Utvalget av klær og sko er både bredt og variert - med alt fra hverdagslige plagg til mer dressy antrekk. Det som imponerte meg mest var prisklassen; det var virkelig fantastiske å finne så mange trendy produkter innenfor mitt budsjett. Nettsiden deres er enkel å navigere seg gjennom, og ønsker du hjelp underveis har de en hyggelig kundeservice som raskt besvarte mine spørsmål og tok seg tid til å gi god veiledning. Bestillingen min gikk helt knirkefritt, uten problemer eller forsinkelser, noe som satte pris på. Da pakkene mine ankom fortjente dessuten produktene all ros. Alt passet perfekt i størrelse (slik netthandel kan ofte være utfordrende), materialene føltes av høy kvalitet, designs vi klassiske men fortsatt moderne nok slik at jeg følte meg trendy når jeg brukte dem. Alt i alt: Et genialt kjøp hos Bubbleroom!

J
Jaylan Ferry 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse