NordicFeel

Alle anmeldelser

NordicFeel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

NordicFeel

Leter du etter en nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger av kosmetikk og skjønnhetsprodukter på et og samme sted? Du kjøper kanskje sminken din et sted og parfymen et annet? Når finnes det mange nettbutikker som fokuserer på et større utvalg av disse produktene slik at du slipper å handle fra flere butikker. NordicFeel er en av disse. Når vi skal handle på nettet er det likevel viktig å finne ut hva som er gode og trygge forhandlere. For at du enkelt skal kunne finne ut om NordicFeel er riktig butikk for deg kan du her på denne siden lese anmeldelser og deres opplevelser av butikken!

Om NordicFeel
NordicFeel ble opprinnelig grunnlagt i Sverige i 2006 og har vokst til å bli en stor forhandler innen skjønnhetsprodukter og kosmetikk. De startet som en uavhengig privatbedrift og en av Sveriges første nettbutikker som kun fokuserte på denne varegruppen. I 2015 åpnet de sin første fysiske butikk i Växjö i Sverige og i dag er selskapet til stede i Norge, Sverige, Danmark og Finland. 

Produkter og tjenester av NordicFeel
NordicFeel er et selskap som fokuserer på kosmetikk, parfymer og skjønnhetsprodukter og både menn og kvinner. De selger en rekke kjente merkevarer som Dolce & Gabbana, Clarins, Babyliss, Elizabeth Arden, Diesel mm. Selskapet er en autorisert forhandler som vil si at de mottar varene sine direkte fra hovedleverandørene av disse kjente merkene. NordicFeel fører også en rekke veganske, naturlige og økologiske produkter og har flere sertifiseringer i disse kategoriene som blant annet Leaping Bunny, The vegan society og PETA. PETA står for "the Ethical Treatment of Animals" og er en organisasjon for dyrerettigheter. Når et produkt er PETA-sertifisert vil det si at produktet ikke inneholder noe fra dyr, og har ikke blitt testet på dyr. Når du handler fra dette selskapet tilbyr de gratis frakt dersom du handler for en totalsum som overstiger 199kr. De har også fri retur og 14 dagers angrerett på kjøpet. Alle prisene på nettsiden er inkludert momsavgiften på 25% men forbehold om endringer. Nettsiden har en egen side for kampanjer der du kan finne tilbudspriser, pakketilbud og varer som har en gratis vare med på kjøpet. Dersom du ønsker å handle hos denne nettforhandleren kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ytterligere rabatt på kjøpet ditt.

Komplimenter, klager og tips om NordicFeel 
Har du handlet produkter fra NordicFeel? Eller har du erfaringer med noen av varene de fører? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om bestillingsprosessen, leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon. For at våre lesere enkelt skal kunne finne frem til de aller beste alternativene av nettbutikker deler vi her informasjon og kundeanmeldelser om de ulike forretningene. Sett i gang og les og del erfaringer om NordicFeel her for å finne ut om dette er butikken for deg, eller for å hjelpe noen ved å dele dine erfaringer og opplevelser.