NordicFeel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NordicFeel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Halie
Jeg har nylig handlet på NordicFeel og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De tilbyr et bredt utvalg av parfymer, sminke, hudpleieprodukter og hårpleieprodukter til priser s...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bredt utvalg og lave priser hos Nordicfeel

  Jeg har nylig handlet på NordicFeel og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De tilbyr et bredt utvalg av parfymer, sminke, hudpleieprodukter og hårpleieprodukter til priser som er langt under veiledende priser. Det var virkelig enkelt å navigere på nettsiden deres og finne de produktene jeg var interessert i. En ting som imponerte meg spesielt var hvor raskt frakten gikk. Jeg mottok produktene mine bare noen dager etter at jeg hadde bestilt dem, noe som er svært beundringsverdig når man tenker på volumet av ordrer de håndterer. Det beste ved denne nettbutikken tror jeg må være det enorme utvalget av merker de tilbyr - alt fra Hugo Boss til Paris Hilton! Dette gjør shoppingopplevelsen så mye lettere for kunder med forskjellig smak i skjønnhets- og duftprodukter. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale NordicFeel til alle som leter etter et bredt spektrum av produkter innenfor rimelige priser med en god handleopplevelse!


Andre så også på