Zeno

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8.7
Service 6.7
Pris 8.7
Levering 7.3

Totalt

7.8
66.7% vil kjøpe her igjen

Zeno

En fantastisk opplevelse med Zeno

Zeno er en nettbutikk som tilbyr herreskjorter av høy kvalitet laget av premium bomull. Med skandinavisk tilpasset passform og et rent naturmateriale, er Zeno den perfekte destinasjonen for alle som ønsker seg en stilfull og komfortabel skjorte. Som en kunde hos Zeno kan du forvente deg en personlig kundereise og en god opplevelse gjennom hele kjøpsprosessen.

Et bredt utvalg av skjorter i ulike stiler

Hos Zeno finner du et bredt utvalg av herreskjorter i forskjellige stiler, farger og mønstre. Enten du foretrekker en klassisk hvit skjorte med cut away-krage for en formell anledning, eller en casual skjorte med button down-krage for en avslappet look, har Zeno noe for enhver smak. De tilbyr også skjorter i ulike passformer, inkludert slim fit og regular fit, slik at du kan finne den perfekte skjorten som passer akkurat deg.

Prøv skjortene i et digitalt prøverom

Zeno tilbyr også et innovativt digitalt prøverom, som lar deg finne din ideelle passform og størrelse hjemme. Alt du trenger er et målebånd og noen få minutter. Med åpent kjøp i 30 dager kan du prøve skjorten i ro og mak, og hvis den ikke passer, kan du enkelt bytte den uten ekstra kostnad. Zeno er virkelig opptatt av å sørge for at kundene deres er fornøyde og finner den perfekte skjorten.

"En god skjorte er som et andre hudlag på kroppen."

Rask levering og trygg betaling

Hos Zeno får du varene dine levert raskt, med en leveringstid på bare 1-3 virkedager. Du kan velge å hente pakken selv på et Postnord utleveringssted, eller få den levert hjem til deg. Når det gjelder betaling, kan du være trygg på at Zeno tilbyr sikre betalingsalternativer som VIPPS, Visa, Mastercard, American Express og faktura via Klarna.

Få inspirasjon og delta i spennende giveaways

For å holde deg oppdatert på de siste trendene og delta i spennende giveaways, kan du følge Zeno i sosiale medier. Følg dem på Facebook og Instagram for inspirasjon og muligheten til å vinne flotte premier. Zeno er opptatt av å skape et samfunn rundt merket sitt og ønsker å engasjere seg med kundene sine på en personlig og autentisk måte.

Konklusjon

Zeno er uten tvil en nettbutikk som skiller seg ut når det kommer til kvalitet og personlig opplevelse. Med deres utvalg av herreskjorter i ulike stiler, passformer og kvaliteter, er det enkelt å finne akkurat det du leter etter. Det digitale prøverommet gjør hele kjøpsprosessen enkel og smidig, samtidig som du kan føle deg trygg på at du får en skjorte som passer perfekt. Med rask levering og sikre betalingsalternativer er Zeno den perfekte destinasjonen for alle dine skjortebehov.

Har du prøvd Zeno og ønsker å dele din erfaring? Legg igjen en anmeldelse på vår side så andre kan dra nytte av din kunnskap og erfaring!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

Å
Åsmund 4 måneder
10
Meget god kvalitet, hatt skjorter i bortimot 7-8 år nå og ingen har hverken blitt ødelagt eller «blasse» etter så lang tid. Kjempeplagg og blitt mitt eneste valg av den typen klær.
A
Armstrong 2 år siden
8.5
Jeg er svært fornøyd med min erfaring hos Zeno. Jeg kjøpte Lorang herreskjorten og jeg vil påstå at dette er den beste kvaliteten jeg noensinne har opplevd i en skjorte. Skjorten leveres ogs...
T
Trond 3 måneder
5
Bestilte min første skjorte.
Pga feil fra postnord, så ble varen sendt i retur. Isteden for å sende varen på nytt, fikk jeg krav på frakt tur/retur.. sendt flere mail til kundeservice...

Alle anmeldelser ( 3 )

Skjortergensereskoogfrakk

Meget god kvalitet, hatt skjorter i bortimot 7-8 år nå og ingen har hverken blitt ødelagt eller «blasse» etter så lang tid. Kjempeplagg og blitt mitt eneste valg av den typen klær.

Å
Åsmund 4 måneder
10
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

"Zenos Lorang - Min nye favorittskjorte"

Jeg er svært fornøyd med min erfaring hos Zeno. Jeg kjøpte Lorang herreskjorten og jeg vil påstå at dette er den beste kvaliteten jeg noensinne har opplevd i en skjorte. Skjorten leveres også strykefri, noe som gjorde det enda mer praktisk for meg som ikke liker å bruke tid på å stryke klærne mine. Produktet var pakket godt og ble raskt levert til døren min. Jeg ble imponert over hvor myk og luftig bomullen var, noe som gjorde at skjorten føltes behagelig mot huden min hele dagen lang. Hos Zeno fikk jeg også personlig bytteservice og fri retur hvis jeg hadde behov for det. Det ga meg ekstra trygghet når jeg handlet online. Betalingsalternativene var veldig varierte da man kunne velge mellom Klarna, bankkort eller Vipps - alt etter hva som passet best. Alt i alt, så vil jeg absolutt anbefale produkter fra Zeno til hvem som helst!

A
Armstrong 2 år siden
6
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skjorter

Bestilte min første skjorte.
Pga feil fra postnord, så ble varen sendt i retur. Isteden for å sende varen på nytt, fikk jeg krav på frakt tur/retur.. sendt flere mail til kundeservice som tydeligvis ikke vil ha flere kunder, så kravet på frakt består uten noe varer. Styr unna.

T
Trond 3 måneder
10
Bestille
2
Service
6
Pris
2
Levering
5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!