Zeno Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Zeno

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Armstrong
Jeg er svært fornøyd med min erfaring hos Zeno. Jeg kjøpte Lorang herreskjorten og jeg vil påstå at dette er den beste kvaliteten jeg noensinne har opplevd i en skjorte. Skjorten leveres også stryk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "Zenos Lorang - Min nye favorittskjorte"

  Jeg er svært fornøyd med min erfaring hos Zeno. Jeg kjøpte Lorang herreskjorten og jeg vil påstå at dette er den beste kvaliteten jeg noensinne har opplevd i en skjorte. Skjorten leveres også strykefri, noe som gjorde det enda mer praktisk for meg som ikke liker å bruke tid på å stryke klærne mine. Produktet var pakket godt og ble raskt levert til døren min. Jeg ble imponert over hvor myk og luftig bomullen var, noe som gjorde at skjorten føltes behagelig mot huden min hele dagen lang. Hos Zeno fikk jeg også personlig bytteservice og fri retur hvis jeg hadde behov for det. Det ga meg ekstra trygghet når jeg handlet online. Betalingsalternativene var veldig varierte da man kunne velge mellom Klarna, bankkort eller Vipps - alt etter hva som passet best. Alt i alt, så vil jeg absolutt anbefale produkter fra Zeno til hvem som helst!


Andre så også på