Chillout

Alle anmeldelser

Chillout

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Chillout

Vi nordmenn er svært glad i tur og reiseliv. Vi er også svært opptatt av å ha det rette utstyret når det kommer til friluftsliv. Med den enorme veksten i nettbutikker kan du i dag finne alt du trenger for din neste reise på nett. Chillout er en nettbutikk med fokus på reise og friluftsliv, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du utfører et kjøp? Her på denne siden deler vi kundeanmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Chillout for å gjøre det så lett som mulig for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg!

Om Chillout
Chillout er et selskap som selger utstyr til reise og friluftsliv. Selskapet ble stiftet i Bergen i 2006 og i 2008 åpnet de sin første fysiske butikk i Bergen. Ideen om Chillout kom fra Fredrik Mørch-Johnsen og Jarle Moberg som begge var svært opptatt av reising og savnet et sted der de kunne finne alt fra inspirasjon til reiseutstyr og også bestille reisen. De ønsker også å skape et sted man ville fortsette å vende tilbake til og derfor ble en kafé også en naturlig del av konseptet. I dag har de fysiske butikker i både Bergen, Oslo og Moss i tillegg til nettbutikken. 

Produkter og tjenester av Chillout
Varesortimentet til Chillout fokuserer på utstyr til tur og reiser. Sortimentet er delt inn i følgende hovedkategorier: tur & friluft, reise & backpacking, klær & sko, bøker & kart, kampanjer, utstyrstips og inspirasjon. Du kan forvente å finne produkter blant annet som turjakker, hengekøyer, ryggsekker, liggeunderlag, kopper og reiseguider. Når du bestiller varer fra Chillout kan du velge mellom å hente pakken din i butikk, levering hjem på døren eller levering til hentested. Dersom du ønsker levering hjem vil frakttillegget kommer på 99kr uansett størrelsen på ordren, velger du levering til hentested er frakten gratis dersom totalsummen er over 1500kr, 49kr for ordrer mellom 500kr og 1500kr, og 69kr for ordrer under 500kr. Normal leveringstid ligger på mellom 1-3 virkedager. Hos dette selskapet har du 30 dagers åpent kjøp på alle varer som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur forutsatt at produktene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Alle prisene på nettsiden er inkludert merverdiavgiften, og siden det er en Norsk nettbutikk vil det heller ikke komme noen ekstra avgift for toll. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene kan du også velge å betale ordren din via Vipps og Klarna, der sistnevnte også gir deg mulighet for fakturabetaling. Husk å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din før du handler!

Komplimenter, klager og tips om Chillout
Har du handlet reiseutstyr eller annet fra Chillout? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om leveringstiden, kvaliteten, produktet, servicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet!