Chillout Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Chillout

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Adelia
Jeg har nylig gjort en bestilling hos Chillout og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. De har virkelig et stort utvalg av reiseutstyr til alle behov, enten det er snakk om backpacking, safarier...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse hos Chillout!

  Jeg har nylig gjort en bestilling hos Chillout og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. De har virkelig et stort utvalg av reiseutstyr til alle behov, enten det er snakk om backpacking, safarier eller fjellturer. Det som imponerte meg mest var kundebehandlingen. Personalet var utrolig hjelpsomme og imøtekommende, og de tok seg tid til å besvare alle mine spørsmål på en informativ måte. Produktene jeg kjøpte var også av høy kvalitet, og viste seg å være akkurat det jeg trengte for turen min. Jeg følte virkelig at jeg fikk valuta for pengene mine. Alt i alt så anbefaler jeg Chillout på det sterkeste til alle som leter etter reiseutstyr av god kvalitet og med supert personale!


Andre så også på