Petster

Alle anmeldelser

Petster

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Petster

Kjæledyrene våre er noe av det viktigste vi har og vi ønsker selvfølgelig å ta vare på dem på den beste måten. Er du ute etter en nettbutikk der du kan finne alt du trenger til kjæledyret ditt av god kvalitet på nett? Petster er en forhandler av produkter til dyr på nett, men hvordan finner du ut om dette er en god og trygg forhandler? På denne siden kan du lese andres erfaringer og kundeanmeldelser om Petster slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk som passer for deg. Sett i gang med å lese og dele anmeldelser av Petster her!

Om Petster
Petster er en nettbutikk som opererer i ulike land i Europa. Nettbutikken fokuserer på detaljhandel innen produkter og utstyr for dyr. Selskapet selger produkter fra leverandører i mange ulike land og dersom du savner et produkt på nettsiden deres kan du også legge inn et ønske slik at de kan vurdere å legge produktet til i sortimentet deres. Petsters mål er i følge selskapet selv å tilby et bredt sortiment av ulike produkter til hunder, ryttere og katter mm. I dag har de egne nettbutikker i Sverige og Norge i tillegg til resten av Europa. 

Produkter og tjenester av Petster
Siden Petster spesialiserer seg på salg av produkter og varer til dyr finner du et bredt utvalg av artikler for både hester, hunder, katter og tilbehør for ryttere. For hund og katt kan du forvente å finne produkter som halsbånd, leker, senger, snacks, hårpleieprodukter mm. Til hest har de artikler som sjabrak & tilbehør, grimer & leietau, reflekser, saltilbehør & stigbøyler mm. For ryttere kan du finne tilbehør som ridehjelmer, ridebukser og pisker & sporer. Når du handler fra Petster vil det ikke påbeløpe noen tollavgift på ordren din og selskapet er registrert i merverdiavgiftsregisteret. Du kan velge selv om du ønsker at prisene skal inkludere momsavgiften eller ikke på nettsiden. Leveringstiden fra Petster ligger på 3-10 virkedager til Norge og fraktbeløpet bli beregnet etter hvilke varer du handler i tillegg til størrelse og vekt. Du har automatisk 14 dager angrerett på kjøpet ditt noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varene så lenge produktene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen (med unntak av sesongvarer og forbruksvarer). Dersom du bestiller varer fra denne nettbutikken men ikke henter pakken når den ankommer ditt hentested vil du måtte betale et gebyr på 99kr. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Petster
Har du handler varer fra Petster? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring og opplevelse med denne nettbutikken. Si gjerne litt om leveringstiden, servicen, produktet, kvaliteten og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal avgjøre om de ønsker å benytte seg av denne nettbutikken!