I Love Dogs Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

I Love Dogs

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Skiles
Jeg kjøpte nylig noen produkter på I Love Dogs, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De hadde et enormt utvalg av alt man trenger til sin firbente venn, fra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  God service og stort utvalg hos Ilke dogs.no (Oversettelse: Good service and large selection at I love dogs.no)

  Jeg kjøpte nylig noen produkter på I Love Dogs, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De hadde et enormt utvalg av alt man trenger til sin firbente venn, fra hundeutstyr til snacks og mat. Det var lett å navigere i nettbutikken deres, og informasjon om produktene var godt presentert. Jeg ble spesielt imponert over kundeservicen jeg mottok da en leveranse forsinket seg litt. Jeg kontaktet dem via e-post, og de svarte meg raskt med løsninger på problemet mitt. Dette gjorde at jeg følte meg sett som kunde. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse hos I Love Dogs.no, og vil absolutt anbefale denne nettbutikken til andre hunde- eller katteeiere!


Andre så også på