AndLight

Alle anmeldelser

AndLight

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

AndLight

I dag er vi veldig opptatt av hjemmet og hvordan det ser ut. Med det norske klimaet tilbringer vi mye tid hjemme og ønsker et vakkert hjem med god stemning. Når det kommer til innredning er belysning noe av det viktigste for å sørge for riktig stemning i hvert enkelt rom. I dag finnes det et hav av nettbutikker som tilbyr alle typer belysning, men det kan være vanskelig å vite hva som er de beste forhandlerne. AndLight er en nettbutikk med stort utvalg av lamper og her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med denne nettbutikken for å finne ut om dette er en forhandler for deg!

Om AndLight
AndLight er en forhandler av belysning som opprinnelig ble etablert i Danmark i 2007. Den Norske nettbutikken ble til i 2011 og i dag har de nettbutikker i Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike, Nederland, Belgia, Polen, Frankrike, Spania, Italia og Storbritannia, i tillegg til en global nettbutikk andlight.com. Selskapets mål er å kunne tilby designlamper og vanlige av god kvalitet og til konkurransedyktige priser. AndLight ble tildelt Gazelleprisen, en pris som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet til selskaper med omsetningsvekst og gode driftsresultat, i både 2014 og 2015.

Produkter og tjenester av AndLight
AndLight hevder å være Nordens førende online-forhandler av designerlamper og fører en rekke lamper i produktkategoriene bordlamper, taklamper, takpendler, gulvlamper, vegglamper, barnelamper, LED-lamper, spotter, baderomslamper, utelamper, lyspærer og tilbehør. Du finner lamper fra både billige merker men også kjente designermerker som Tom Dixon, Muuto, Gubi og Artemide. På nettsiden finner du også en egen Outlet- og Tilbudsside der du finner alle varene som er nedsatt i pris. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken. AndLight tilbyr gratis frakt i hele Norge på alle ordrer som overstiger en totalsum på 599kr, foruten om Svalbard, Måøya og andre. På nettsiden kan du se forventet leveringstid på hvert enkelt produkt, men dersom varen er lagerført ligger leveringstiden normalt sett på 2-5 virkedager. Alle lampene som ble oppført etter 03.06.2019 er inkludert MVA avgift da AndLight begynte å selge lamper inkludert momsavgift denne datoen, det er kommer heller ikke noen tillegg for toll på lamper som kjøpes fra dette selskapet. Når du handler hos AndLight har du 14 dager angrerett på kjøpet ditt, og selskapet har også mottatt E-merket, et merke som gis til bedrifter som har vist å følge visse retningslinjer for varehandel på nett. 

Komplimenter, klager og tips om AndLight
Har du handlet lamper eller andre produkter fra AndLight? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring med dette selskapet. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene! Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.