AndLight

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 6

Totalt

7
100.0% vil kjøpe her igjen

AndLight

AndLight - Den beste destinasjonen for designlamper og mer

AndLight er en ledende online-designforhandler som spesialiserer seg på å tilby et bredt utvalg av designlamper, møbler og hjemmetilbehør. Med sin base i København har AndLight vært i drift siden 2007, og har hjulpet og veiledet mennesker fra hele Europa i jakten på det perfekte designet for hjemmet sitt. Med sitt imponerende utvalg på over 10 000 produkter fra mer enn 100 forskjellige produsenter, er AndLight virkelig en av de beste destinasjonene for alle designelskere.

Bredt utvalg av designprodukter

En av de største styrkene til AndLight er det brede utvalget av designprodukter de tilbyr. Uansett om du leter etter en pendellampe som vil være det perfekte midtpunktet i stuen din, en bordlampe som vil gi et elegant preg til arbeidsområdet ditt, eller en taklampe som vil skape en koselig atmosfære på kjøkkenet ditt, har AndLight et produkt som vil passe dine preferanser og behov. Og det stopper ikke der - de tilbyr også et utvalg av gulvlamper, vegglamper, transportable lamper, spotter og utendørsbelysning, slik at du kan skape den perfekte belysningen i alle rom i hjemmet ditt.

Eksklusive merker og unikt design

AndLight er stolt av å tilby eksklusive merker og unikt design til sine kunder. Med merker som &tradition, GUBI, Muuto, Flos og mange flere, kan du være sikker på at du finner produkter av høyeste kvalitet og stil. Disse merkene er kjent for sitt fokus på innovasjon, estetikk og funksjonalitet, og det gjenspeiles i hvert design de tilbyr. Enten du liker det klassiske og tidløse eller det moderne og dristige, har AndLight et design som vil appellere til dine preferanser og hjelpe deg med å skape det perfekte hjemmet.

Kvalitet og kundeservice i fokus

AndLight setter en høy standard for kvalitet og kundeservice. Alle produkter som tilbys gjennom nettbutikken er nøye utvalgt og kvalitetsvurdert for å sikre at de lever opp til AndLights kvalitetsstandarder. I tillegg til å kunne tilby produkter av høyeste kvalitet, streber AndLight etter å gi en førsteklasses kundeserviceopplevelse. Deres kunnskapsrike og vennlige kundeserviceteam er alltid klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha, og sikrer at du får den beste opplevelsen når du handler hos AndLight.

Som den kjente designeren Charles Eames en gang sa: "Det å ha det godt med menneskene du omgir deg med er det mest verdifulle i livet." Dette sitatet kan også brukes til å beskrive opplevelsen av å handle hos AndLight. De streber etter å skape et samfunn av designelskere som kan dele sin kjærlighet til design og inspirere hverandre. Når du handler hos AndLight, blir du en del av dette samfunnet og får muligheten til å utforske vakre design og hente inspirasjon fra AndLights mange eksperter og stylister.

Konklusjon

AndLight er uten tvil et av de beste stedene å handle designlamper og mer. Med et bredt utvalg av produkter, eksklusive merker og en fokus på kvalitet og kundeservice, vil du ikke bli skuffet når du velger å handle hos AndLight. Du kan stole på at du får produkter av høyeste kvalitet som vil hjelpe deg med å skape et hjem du virkelig elsker. Gjør som tusenvis av andre fornøyde kunder og oppdag AndLights fantastiske utvalg i dag!

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med AndLight! Vennligst etterlat din anmeldelse nedenfor og hjelp andre designelskere med å finne den beste destinasjonen for designlamper og mer. Vi ser frem til å høre dine tanker!

Informasjon

Tømmergravsgade 4B
2450 København SV
Tømmergravsgade 4B
Danmark
info@andlight.no
+4544446244

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Madeline 1 år siden
7
AndLight er en fantastisk nettbutikk for alle som leter etter designlamper og belysning til svært gode priser. Jeg gjorde nylig kjøp her, og jeg var svært fornøyd med utvalget og kundeservic...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske Lamper Til Lavest Mulig Pris Hos AndLight

AndLight er en fantastisk nettbutikk for alle som leter etter designlamper og belysning til svært gode priser. Jeg gjorde nylig kjøp her, og jeg var svært fornøyd med utvalget og kundeservicen. Nettstedet deres var veldig brukervennlig, og det var enkelt å finne den typen lampe eller belysning jeg lette etter. Prisene på produktene var også overraskende lave sammenlignet med andre lignende butikker jeg hadde besøkt tidligere. Da jeg oppdaget at noen av lampene i bestillingen min ville ha lengre leveringstid enn forventet, tok AndLights kundeservice kontakt med meg umiddelbart. De sørget for at alle mine spørsmål ble besvart på en profesjonell måte, og de gav meg statusoppdateringer underveis slik at jeg alltid visste hva som skjedde. Jeg mottok pakkene mine raskere enn forventet, faktisk innen få virkedager etter bestillingen min. Og selvfølgelig ble lampene perfekt pakket inn sånn at ingenting skulle bli ødelagt under frakten. Samlet sett hadde jeg en veldig positiv opplevelse hos AndLight fra start til slutt. De har et flott utvalg av vakre designlamper, pleier sine kunder godt og gir raske leveranser - alt til meget konkurransedyktige priser!

M
Madeline 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
7
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!