AndLight Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

AndLight

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Madeline
AndLight er en fantastisk nettbutikk for alle som leter etter designlamper og belysning til svært gode priser. Jeg gjorde nylig kjøp her, og jeg var svært fornøyd med utvalget og kundeservicen. Ne...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Lamper Til Lavest Mulig Pris Hos AndLight

  AndLight er en fantastisk nettbutikk for alle som leter etter designlamper og belysning til svært gode priser. Jeg gjorde nylig kjøp her, og jeg var svært fornøyd med utvalget og kundeservicen. Nettstedet deres var veldig brukervennlig, og det var enkelt å finne den typen lampe eller belysning jeg lette etter. Prisene på produktene var også overraskende lave sammenlignet med andre lignende butikker jeg hadde besøkt tidligere. Da jeg oppdaget at noen av lampene i bestillingen min ville ha lengre leveringstid enn forventet, tok AndLights kundeservice kontakt med meg umiddelbart. De sørget for at alle mine spørsmål ble besvart på en profesjonell måte, og de gav meg statusoppdateringer underveis slik at jeg alltid visste hva som skjedde. Jeg mottok pakkene mine raskere enn forventet, faktisk innen få virkedager etter bestillingen min. Og selvfølgelig ble lampene perfekt pakket inn sånn at ingenting skulle bli ødelagt under frakten. Samlet sett hadde jeg en veldig positiv opplevelse hos AndLight fra start til slutt. De har et flott utvalg av vakre designlamper, pleier sine kunder godt og gir raske leveranser - alt til meget konkurransedyktige priser!


Andre så også på