MyStuff

Alle anmeldelser

MyStuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

MyStuff

Ser du etter en nettbutikk som fokuserer på produkter og varer som er populære for øyeblikket? En forhandler som selger alt fra El-sparkesykler til Airfryer? Det finnes i dag nettbutikker innen nesten hver eneste produktkategori og MyStuff er en av forhandlerne som fokuserer på et sortiment tilpasset det som er populært i dag, og her på denne kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra MyStuff slik at det er enkelt for deg å avgjøre om dette er en trygg og pålitelig forhandler. Slik hjelper vi deg med å finne de beste nettbutikkene!

Om MyStuff
MyStuff Norge AS er en nettbutikk som fokuserer på et variert sortiment bestående av varer som er populære i dag. Selskapet ble etablert i 2016 og har sitt varelager på Vinterbro utenfor Oslo. Siden oppstarten har selskapet vokst til både flere ansatte og et større og mer variert sortiment. Selskapets visjon er å tilby produkter som er populære akkurat nå innen flere ulike produktkategorier, og ønsker å være først ute i tillegg til å yte god kundebehandling og oppfølging. I følge selskapet selv tilbyr de produkter som gjør hverdagen lettere. 

Produkter og tjenester av MyStuff
MyStuff har et variert utvalg av produkter som er i tiden. Du kan forvente å finne produkter som El-sparkesykler, treningsapparater, luftkjølere, badebaljer og mer. Når du handler fra MyStuff kan du forvente en leveringstid på rundt 1-4 virkedager, og dersom bestillingen har en totalsum på, eller over, 1000kr tilbyr de også gratis frakt. For ordrer under 1000kr blir frakten beregnet ut fra vekten og størrelsen på pakken din. Du kan også velge å hente varen din selv fra deres lager. Hos MyStuff har du også 30 dagers åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan sende varene dine i retur så lenge produktene fremstår som nye og i originalemballasjen. Dette gjelder for alle varer da de har en 100% fornøydgaranti slik at du ikke trenger noen annen grunn enn bare at du ikke er fornøyd med varen for å returnere den. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften på 25%, og siden nettbutikken er Norsk vil det heller ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll. Produktene fra MyStuff kommer med en garanti som varierer fra 1-2 år. Med denne garantien er du sikret dersom varen skulle slutte å virke etter det som blir vurdert som vanlig bruk. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du følge med på Outlet siden i nettbutikken, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om MyStuff
Har du handlet varer fra MyStuff? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om leveringstiden, kvaliteten, produktet, servicen eller annen informasjon som du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.