Tropehagen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tropehagen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Willie Kuhic
Jeg har nylig handlet hos Tropehagen, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Alt fra nettsiden deres til leveringen av produktene var profesjonelt utført. Nettstedet var svært enkelt å bruke, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Tropehagen - Alt du trenger for dine små venner!

  Jeg har nylig handlet hos Tropehagen, og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Alt fra nettsiden deres til leveringen av produktene var profesjonelt utført. Nettstedet var svært enkelt å bruke, og det var lett å finne det jeg lette etter. Sortimentet av produkter som var tilgjengelig for kjæledyrskategorier inkluderte alt fra hund og katt til reptiler og gnagere. Jeg ble imponert over utvalget de hadde. Leveransen av produktene mine skjedde raskt, noe som også var viktig for meg. Produktene kom i god stand uten noen skade eller feil. Jeg vil definitivt anbefale Tropehagen til alle dyreelskere der ute som vil ha et stort utvalg produkter til konkurransedyktige priser, effektiv leveringstid samt alltid gode nyttige tips om pleie av kjæledyrene sine!


Andre så også på