Coverbrands Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Coverbrands

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dale
Jeg kjøpte nylig noen produkter fra Coverbrands, og jeg må si at det var en flott opplevelse. Nettstedet deres er veldig intuitivt og enkelt å navigere på, noe som gjorde shoppingen min mye lettere...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Skjønnhetsshopping Opplevelse

  Jeg kjøpte nylig noen produkter fra Coverbrands, og jeg må si at det var en flott opplevelse. Nettstedet deres er veldig intuitivt og enkelt å navigere på, noe som gjorde shoppingen min mye lettere. Jeg satte pris på at de tilbyr gratis frakt og ingen tollavgifter - dette sparte meg både tid og penger. Leveringen var også svært rask, produktene mine ankom i god stand innen et par dager etter bestilling. Det beste av alt, produktene jeg kjøpte var av høy kvalitet - og jeg har allerede lagt merke til positive resultater med bruk av dem. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min erfaring hos Coverbrands.no. De har definitivt blitt min go-to nettbutikk for sminke-og-skjønnhetsprodukter fremover!


Andre så også på