Coverbrands

Alle anmeldelser

Coverbrands

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Coverbrands

Leter du etter den perfekt butikken for kosmetikk og skjønnhetsprodukter? Er du ute etter en forhandler som fører alle produktene du bruker på et og samme sted? Coverbrands er en nettbutikk med stort utvalg innenfor dette området. Men hvordan kan du finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du utfører et kjøp? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre slik at du enkelt kan finne ut om dette er butikken for deg. Unngå svindel og tvilsomme nettbutikker ved å lese kundeanmeldelser på forhånd!

Om Coverbrands
Coverbrands AS ble etablert i 2006 av grunderduoen Anders Julian Fagerli og Tone Elisabeth Pettersen. De to møtte hverandre i England mens de studerte markedsføring ved samme universitet. De to bestemte seg for å prøve å starte en nettbutikk sammen som i utgangspunktet hadde som formål å selge kosmetikk til B2B markedet og drive med agenturer. Da de kom i gang med nettbutikken i 2009 vokste selskapet raskt og Coverbrands har blitt kåret til gasellebedrift 2 ganger, en pris av Dagens Næringsliv som deles ut til bedrifter som utmerker seg innenfor sitt område. 

Produkter og tjenester av Coverbrands
Coverbrands fører en rekke varer innen skjønnhetsprodukter, hudpleie, kosmetikk, hårprodukter og sminke med stor variasjon i pris. De fører en rekke kjent merker som Loreal, Maybeline, Max Factor og Jan Thomas. På nettsiden kan du sortere varene etter merker, kategori og tilbud. Det finnes også en kategori for pakketilbud der du kan kan oppnå bedre prisen per produkt når du kjøper de sammen. Når du handler hos denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt og leveringstiden ligger på rundt 2-4 virkedager. I tillegg de vanlige betalingsalternativene kan du også velge å betale med PayPal og Klarna der sistnevnte legger tilrette for faktura og delbetaling slik at du kan betale i flere omganger eller også utsette betalingen. Du må være 18 for å kunne handle hos Coverbrands. Du har 365 dagers angrerett på varene så lenge de fortsatt er i originalemballasjen og moms er inkludert i prisen. Det påbeløper heller ingen tollavgift på forsendelser fra dette selskapet. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettsiden kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Coverbrands er også Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger gitte regler og retningslinjer for varehandel via nett, og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en gode måte. 

Komplimenter, klager og tips om Coverbrands
Har du allerede erfaring med å handle fra dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din opplevelse med Coverbrands. For å gjøre det enkelt for deg og andre lesere å finne de aller beste alternativene av nettbutikker innenfor ulike områder deler vi her kundeanmeldelser slik at du enkelt kan finne frem til de beste butikkene. Si gjerne litt om leveringstiden, servicen, produktet, bestillingsprosessen, kvaliteten og annen informasjon du tror kan være relevant!