Hyttefeber

Alle anmeldelser

Hyttefeber

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Hyttefeber

Vi Nordmenn elsker hyttelivet og mange av oss eier allerede, eller har en drøm om å kjøpe den perfekte hytta på fjellet eller ved sjøen. Når det kommer til hytteinnredning ser vi ofte for oss noe Norsk og tradisjonelt som produkter med det populære "Marius"-mønsteret eller tilbehør som Norgesglass. Hyttefeber er en nettbutikk som fokuserer på interiør og tilbehør til hytta, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du bestemmer deg å handle fra de? Her hjelper vi deg med dette ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra Hyttefeber!

Om Hyttefeber
Hyttefeber er en Norsk nettbutikk som drives av selskapet Preben & Preben AS, et selskap som ble startet i 2015 av Preben Lugg og Preben Frenning. I tillegg til den Norske nettbutikken drives selskapet også en Amerikansk variant av siden som kalles for FromNorge. Både Lugg og Frenning er Nordmenn som er opptatt av tradisjon og hyttelivet, og det er denne lidenskapen som har vært grunnlaget for Hyttefeber. Visjonen til selskapet er å hjelpe folk med å komme tilbake til naturen og ta en pause fra en hektisk hverdag med mye kontor og skjermtid. 

Produkter og tjenester av Hyttefeber
Sortimentet til Hyttefeber består av en rekke interiør og innredningsprodukter i tradisjonell stil som passer med det vi tenker på som typisk for hyttelivet. Produktkategoriene varierer fra uteplassen til interiør og turutstyr. Du kan forvente å finne produkter som servise og annet med det populær "Marius"-mønsteret, norgesglass, bålpanner, kikkerter, badekåper, spill og aktiviteter. Når du handler fra Hyttefeber kan du forvente en leveringstid på mellom 1-4 virkedager, og et fraktbeløp på 69-99kr for leveringer i Norge. Dersom ordren din er på, eller over, et totalbeløp på 600kr tilbyr de også gratis frakt. Dersom bestillingen din ankommer sitt hentested men du ikke henter pakken, vil du belastes med et gebyr på 250kr for retursendingen. De har også 90 dagers åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fortsatt fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Hyttefeber tilbyr betaling via VISA, Mastercard, Vipps, Stripe, PayPal og Klarna, der sistnevnte også gir mulighet for fakturabetaling, delbetaling og utsettelse av betalingen. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du gå til tilbudssiden i nettbutikken, melde deg på nyhetsbrevet deres, eller også se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Hyttefeber
Vi ønsker å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de absolutt beste alternativene på nett. Derfor vil vi svært gjerne høre om din opplevelse dersom du har erfaringer med Hyttefeber. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du for eksempel forteller litt om produktet - stod produktet til forventningene? Leveringstiden - ble ordren levert til forventet tid? Servicen - var du i kontakt med deres kundeservice? kvaliteten, eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre som vurderer å handle fra Hyttefeber.