Hyttefeber Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hyttefeber

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Aurore
Jeg har nylig besøkt Hyttefeber og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De tilbyr et stort utvalg produkter som passer perfekt både hjemme og på hytta, fra kjente merkevarer ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos Hyttefeber

  Jeg har nylig besøkt Hyttefeber og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min der. De tilbyr et stort utvalg produkter som passer perfekt både hjemme og på hytta, fra kjente merkevarer og mindre leverandører av høy kvalitet. Det var enkelt å navigere nettsiden deres, og de hadde stadig gode tilbud som gjorde det enda bedre. Det som virkelig skilte seg ut for meg var imidlertid den raske hjemleveringen i hele Norge. Jeg kunne ikke tro hvor raskt produktene mine kom frem etter bestillingen min! Dette gjorde absolutt shoppingopplevelsen mye bedre. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Hyttefeber for alle som leter etter kvalitetsprodukter for hjemmet eller hytta sin. Takk igjen til teamet ved Hyttefeber!


Andre så også på