Zaful

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Zaful

Leter du etter en rimelig butikk som selger mye varierte og moteriktige klær? Ønsker du klær av god kvalitet som ikke koster for mye? Zaful hevder å tilby dette. Hos denne nettsiden finner du et stort utvalg av billige klær, men hvordan er egentlig denne butikken? Holder de hva de lover? Står kvaliteten til forventningene? Tilsvarer produktene bildene på nettsiden? Les videre for å lære alt om nettbutikken Zaful, og ta en titt på noen kundeanmeldelser for å finne ut hva kundene deres har å si om dem!

Om Zaful

Zaful ble lansert i 2013 med mål om å bli en populær fast-fashion-forhandler. Deres oppdrag er å gi deg det siste innen overbevisende design for moteelskere sammen med å tilby eksepsjonell verdi, kvalitet og kundefokusert kundeservice. Siden lanseringen har butikken vokst ekstremt, og kundebasen fortsetter å utvide seg. Du finner en rekke ulike klær i en rekke ulike stiler. De har en rekke ulike kategorier, og jobber for å tilfredstille sine kunder. På nettsiden finner du også en rekke anmeldelser av kunder, der du kan lese hva folk har å si om de ulike plaggene. Du finner også en rekke bilder, og du kan dermed få et mer realistisk bilde av hva du kan forvente om du kjøper noen av plaggene de selger hos Zaful sin nettside.

Zaful sine produkter

Zafuls produkter er delt inn på nettsiden deres i 7 kategorier: Badetøy, All Sport, Kjoler, Topper, Underdeler, Sko og Tilbehør. Zafuls badetøyskategori består av Bikinier, One-Pieces, Tankinier og Cover-Ups, i tillegg til å tilby kundene muligheten til å handle fra trendende stiler som High Cut-bikini, Heklebikini, High Neck-bikini, Thong-bikini og String-bikini. Sportskategorien deres består av topper og bh-er, aktive underdeler, treningssett og sportstilbehør, med trendende stiler som yogabukser, treningsleggings, yogaoverdeler, yogaleggings og svarte leggings. Zaful sin Kjolekategori tilbyr et bredt utvalg av kjolestiler som Maxi, Print, Bohemian, Langermet, Genser, Bodycon, Sommer, Blonder, Chiffon og Casual, med trender som hvite kjoler, ballkjoler, korte kjoler, blomsterkjoler, formelle kjoler og festkjoler. Kategorien med topper har seksjoner for bluser, t-skjorter, skjorter, intimates, gensere, jakker og kåper, blazere, gensere, vester, todelte antrekk, kimonoer og bodysuits, med forskjellige trendende topper som Crop Tops, Summer Tops, Tunic Tops, White Topper, T-skjorter med tryk og blondetopper. Deres underdel-kategori tilbyr jumpsuits og buksebukser, skjørt, leggings, bukser, shorts og jeans med trendy Maxi-skjørt, dongeri-skjørt, lange skjørt, hvite skjørt, blyantskjørt og miniskjørt. Zafuls skokategori er delt inn i støvler, pumps, plattformer, flater og sandaler, med trendy alternativer for stiletter, hælsandaler, gladiatorsandaler, lave hæler og svarte hæler.

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Zaful

Hva synes du om Zaful? Har du hatt noen spesielt positive erfaringer med god service og klær av høy kvalitet eller har du hatt betydelig negative erfaringer med svindel som oppførsel og manglende leveranser? Gi oss beskjed i en kundeanmeldelse for å informere andre kunder! Potensielle kunder vil sette pris på om du deler din ærlige mening av dette merket. Hva burde de vite før de handler hos dette selskapet? Sto produktene til dine forventninger? Var kundeservicen til noe hjelp? Hvor lang var leveringstiden? Vi setter pris på at du deler din ærlige tilbakemelding.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jacobs 1 år siden
8
Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på Zaful! Dette er virkelig et sted hvor du kan finne de nyeste trendene innen klær og tilbehør, både for kvinner og menn, til de bes...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk shoppingopplevelse hos Zaful

Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på Zaful! Dette er virkelig et sted hvor du kan finne de nyeste trendene innen klær og tilbehør, både for kvinner og menn, til de beste prisene. Utvalget var imponerende med alt fra badetøy og kjoler til jakker, gensere og bukser. Hva jeg satte mest pris på var kundeservicen. De ansatte var svært vennlige og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om størrelser eller produktinformasjon. Jeg følte meg virkelig ivaretatt under hele kjøpsprosessen. Kvaliteten på produktene lever også helt opp til forventningene mine. Klærne ser ut akkurat som bildene online, noe som er en stor bonus når man handler på nettet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Zaful hvis du leter etter trendy klær av god kvalitet til lave priser. Jeg kommer garantert til å handle der igjen snart!

J
Jacobs 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!