Zaful Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Zaful

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jacobs
Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på Zaful! Dette er virkelig et sted hvor du kan finne de nyeste trendene innen klær og tilbehør, både for kvinner og menn, til de beste pris...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shoppingopplevelse hos Zaful

  Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på Zaful! Dette er virkelig et sted hvor du kan finne de nyeste trendene innen klær og tilbehør, både for kvinner og menn, til de beste prisene. Utvalget var imponerende med alt fra badetøy og kjoler til jakker, gensere og bukser. Hva jeg satte mest pris på var kundeservicen. De ansatte var svært vennlige og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om størrelser eller produktinformasjon. Jeg følte meg virkelig ivaretatt under hele kjøpsprosessen. Kvaliteten på produktene lever også helt opp til forventningene mine. Klærne ser ut akkurat som bildene online, noe som er en stor bonus når man handler på nettet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Zaful hvis du leter etter trendy klær av god kvalitet til lave priser. Jeg kommer garantert til å handle der igjen snart!


Andre så også på