Zaful

Alle anmeldelser

Zaful

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Zaful

Leter du etter en rimelig butikk som selger mye varierte og moteriktige klær? Ønsker du klær av god kvalitet som ikke koster for mye? Zaful hevder å tilby dette. Hos denne nettsiden finner du et stort utvalg av billige klær, men hvordan er egentlig denne butikken? Holder de hva de lover? Står kvaliteten til forventningene? Tilsvarer produktene bildene på nettsiden? Les videre for å lære alt om nettbutikken Zaful, og ta en titt på noen kundeanmeldelser for å finne ut hva kundene deres har å si om dem!

Om Zaful
Zaful ble lansert i 2013 med mål om å bli en populær fast-fashion-forhandler. Deres oppdrag er å gi deg det siste innen overbevisende design for moteelskere sammen med å tilby eksepsjonell verdi, kvalitet og kundefokusert kundeservice. Siden lanseringen har butikken vokst ekstremt, og kundebasen fortsetter å utvide seg. Du finner en rekke ulike klær i en rekke ulike stiler. De har en rekke ulike kategorier, og jobber for å tilfredstille sine kunder. På nettsiden finner du også en rekke anmeldelser av kunder, der du kan lese hva folk har å si om de ulike plaggene. Du finner også en rekke bilder, og du kan dermed få et mer realistisk bilde av hva du kan forvente om du kjøper noen av plaggene de selger hos Zaful sin nettside.

Zaful sine produkter
Zafuls produkter er delt inn på nettsiden deres i 7 kategorier: Badetøy, All Sport, Kjoler, Topper, Underdeler, Sko og Tilbehør. Zafuls badetøyskategori består av Bikinier, One-Pieces, Tankinier og Cover-Ups, i tillegg til å tilby kundene muligheten til å handle fra trendende stiler som High Cut-bikini, Heklebikini, High Neck-bikini, Thong-bikini og String-bikini. Sportskategorien deres består av topper og bh-er, aktive underdeler, treningssett og sportstilbehør, med trendende stiler som yogabukser, treningsleggings, yogaoverdeler, yogaleggings og svarte leggings. Zaful sin Kjolekategori tilbyr et bredt utvalg av kjolestiler som Maxi, Print, Bohemian, Langermet, Genser, Bodycon, Sommer, Blonder, Chiffon og Casual, med trender som hvite kjoler, ballkjoler, korte kjoler, blomsterkjoler, formelle kjoler og festkjoler. Kategorien med topper har seksjoner for bluser, t-skjorter, skjorter, intimates, gensere, jakker og kåper, blazere, gensere, vester, todelte antrekk, kimonoer og bodysuits, med forskjellige trendende topper som Crop Tops, Summer Tops, Tunic Tops, White Topper, T-skjorter med tryk og blondetopper. Deres underdel-kategori tilbyr jumpsuits og buksebukser, skjørt, leggings, bukser, shorts og jeans med trendy Maxi-skjørt, dongeri-skjørt, lange skjørt, hvite skjørt, blyantskjørt og miniskjørt. Zafuls skokategori er delt inn i støvler, pumps, plattformer, flater og sandaler, med trendy alternativer for stiletter, hælsandaler, gladiatorsandaler, lave hæler og svarte hæler.

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Zaful
Hva synes du om Zaful? Har du hatt noen spesielt positive erfaringer med god service og klær av høy kvalitet eller har du hatt betydelig negative erfaringer med svindel som oppførsel og manglende leveranser? Gi oss beskjed i en kundeanmeldelse for å informere andre kunder! Potensielle kunder vil sette pris på om du deler din ærlige mening av dette merket. Hva burde de vite før de handler hos dette selskapet? Sto produktene til dine forventninger? Var kundeservicen til noe hjelp? Hvor lang var leveringstiden? Vi setter pris på at du deler din ærlige tilbakemelding.