VPG Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

VPG

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

U
Urban Mosciski
Jeg har nylig kjøpt en rekke sportsprodukter fra Vertical Playground, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Fra start til slutt var prosessen problemfri og effektiv. Nettstedet ha...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse shopping hos Vertical Playground

  Jeg har nylig kjøpt en rekke sportsprodukter fra Vertical Playground, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Fra start til slutt var prosessen problemfri og effektiv. Nettstedet hadde et bredt utvalg av produkter å velge mellom, med detaljert informasjon om hver vare som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat hva jeg lette etter. Jeg verdsatte også den raske leveringstiden - produktene mine kom raskt og i god stand. En annen ting jeg likte ved Vertical Playground var deres utmerkede kundeservice. De svarte øyeblikkelig på alle spørsmålene mine, og ga meg all informasjonen jeg trengte for å ta de riktige valgene når det gjaldt produktene mine. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse av å handle hos Vertical Playground, og vil absolutt anbefale dem videre til andre sportsentusiaster som meg selv!


Andre så også på