TjenesteTorget

Alle anmeldelser

TjenesteTorget

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo CVGuru
CVGuru

Prøver du å finne deg en ny jobb? Det kan ofte være vanskelig å komme inn på jobbmarkedet og særlig dersom det...

TjenesteTorget

Er du lei av å stadig måtte undersøke en rekke ulike forhandlere og leverandører for å finne frem til de beste tilbudene? I dag finnes det nettsider som gjør dette for deg! TjenesteTorget er en av disse nettsidene hvor du kan sammenligne priser, tilbud og avtaler fra en rekke ulike aktører slik at det er lettere for deg å velge det alternativet som passer deg best. Men som med alt annet er det også viktig å sørge for at TjenesteTorget er en pålitelig aktør som holder det de lover, og derfor kan du her lese andres anmeldelser om deres opplevelse med TjenesteTorget slik at du enkelt kan finne ut om dette er en side du burde benytte deg av. 

Om TjenesteTorget
TjenesteTorget AS ønsker å være et sted som kan hjelpe forbrukere med å ta bedre og mer informerte avgjørelser om hvilke leverandører og forhandlere de ønsker å benytte seg av. Selskapet ble etablert i 2004 og hevder selv at de siden den gang har hjulpet over 800.000 forbrukere over hele landet. De hevder også å samarbeide med over 1000 ulike leverandører innen ulike segmenter som økonomi, hjem, bolig og juss. 

Produkter og tjenester av TjenesteTorget
Hos TjenesteTorget kan du finne og sammenligne en rekke ulike produkter og tjenester fra ulike leverandører. Ved å søke på denne siden kan du få en direkte sammenligning mellom de ulike tilbudene, prisene og avtalene uten at du trenger å besøke en rekke ulike nettsider eller nettbutikker. Noen av kategoriene du finner hos TjenesteTorget er blant annet mobilabonnement, boliglån, advokat, bredbånd, varmepumpe, garasjeporter, takstmann mm. Det er også knyttet en egen bloggseksjon til nettsiden hvor du finner en rekke råd og tips om for eksempel hvordan du velger den rette eiendomsmegleren, tester for boligalarmer og varmepumper, hvordan du kan få et mobilabonnement uten kredittsjekk osv. Nettsiden har også et nyhetsbrev du kan melde deg på der det sender ut informasjon og tips om hvordan du kan spare penger på å velge de beste avtalene. Det koster ingenting å benytte seg av denne tjenesten så uansett om du velger et tilbud via TjenesteTorget vil det ikke påbeløpe noen ekstra kostnader for å ha benyttet denne tjenesten. Alle de eventuelle tilbudene du mottar eg også helt uten forpliktelser som vil si at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte velge et av tilbudene du mottar. 

Komplimenter, klager og tips om TjenesteTorget
Har du funnet noen gode tilbud eller løsninger ved bruk av TjenesteTorget? Eller har du andre erfaringer knyttet til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett! Si gjerne litt om brukervennligheten - var nettsiden enkel å bruke og fant du frem til det du lette etter? Servicen - var du noen gang i kontakt med deres kundeavdeling? Og all informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av TjenesteTorget.