TjenesteTorget Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TjenesteTorget

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jesus
Jeg har nettopp erfart TjenesteTorget og må si at jeg var positivt overrasket. Det var utrolig enkelt å bruke tjenesten deres for å sammenligne tilbud på ulike produkter og tjenester. Alt fra forsi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektiv samkjøring av fleire tildelingar

  Jeg har nettopp erfart TjenesteTorget og må si at jeg var positivt overrasket. Det var utrolig enkelt å bruke tjenesten deres for å sammenligne tilbud på ulike produkter og tjenester. Alt fra forsikring til varmepumpe og eiendomsmegler ble dekket via ett enkelt skjema. Det beste med TjenesteTorget er at det hele er gratis, så man kan sammenligne priser uten noen form for forpliktelse. Kundeservice var også svært imøtekommende da jeg hadde spørsmål om prosessen, noe som alltid er et pluss i min bok. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale TjenesteTorget til alle som ønsker å spare tid og penger når de skal velge leverandører av ulike tjenester eller produkter.


Andre så også på