TjenesteTorget

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 9
Pris 9
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

TjenesteTorget

Er du lei av å stadig måtte undersøke en rekke ulike forhandlere og leverandører for å finne frem til de beste tilbudene? I dag finnes det nettsider som gjør dette for deg! TjenesteTorget er en av disse nettsidene hvor du kan sammenligne priser, tilbud og avtaler fra en rekke ulike aktører slik at det er lettere for deg å velge det alternativet som passer deg best. Men som med alt annet er det også viktig å sørge for at TjenesteTorget er en pålitelig aktør som holder det de lover, og derfor kan du her lese andres anmeldelser om deres opplevelse med TjenesteTorget slik at du enkelt kan finne ut om dette er en side du burde benytte deg av.

Om TjenesteTorget

TjenesteTorget AS ønsker å være et sted som kan hjelpe forbrukere med å ta bedre og mer informerte avgjørelser om hvilke leverandører og forhandlere de ønsker å benytte seg av. Selskapet ble etablert i 2004 og hevder selv at de siden den gang har hjulpet over 800.000 forbrukere over hele landet. De hevder også å samarbeide med over 1000 ulike leverandører innen ulike segmenter som økonomi, hjem, bolig og juss.

Produkter og tjenester av TjenesteTorget

Hos TjenesteTorget kan du finne og sammenligne en rekke ulike produkter og tjenester fra ulike leverandører. Ved å søke på denne siden kan du få en direkte sammenligning mellom de ulike tilbudene, prisene og avtalene uten at du trenger å besøke en rekke ulike nettsider eller nettbutikker. Noen av kategoriene du finner hos TjenesteTorget er blant annet mobilabonnement, boliglån, advokat, bredbånd, varmepumpe, garasjeporter, takstmann mm. Det er også knyttet en egen bloggseksjon til nettsiden hvor du finner en rekke råd og tips om for eksempel hvordan du velger den rette eiendomsmegleren, tester for boligalarmer og varmepumper, hvordan du kan få et mobilabonnement uten kredittsjekk osv. Nettsiden har også et nyhetsbrev du kan melde deg på der det sender ut informasjon og tips om hvordan du kan spare penger på å velge de beste avtalene. Det koster ingenting å benytte seg av denne tjenesten så uansett om du velger et tilbud via TjenesteTorget vil det ikke påbeløpe noen ekstra kostnader for å ha benyttet denne tjenesten. Alle de eventuelle tilbudene du mottar eg også helt uten forpliktelser som vil si at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte velge et av tilbudene du mottar.

Komplimenter, klager og tips om TjenesteTorget

Har du funnet noen gode tilbud eller løsninger ved bruk av TjenesteTorget? Eller har du andre erfaringer knyttet til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett! Si gjerne litt om brukervennligheten - var nettsiden enkel å bruke og fant du frem til det du lette etter? Servicen - var du noen gang i kontakt med deres kundeavdeling? Og all informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av TjenesteTorget.

Informasjon

Professor Kohts vei 5
1366 Lysaker
Professor Kohts vei 5
Norge
post@tfinans.no
66770101

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

P
Per Hansen 2 måneder
10
Enkel og effektiv tjeneste. Sparte meg for 5000 på forsikringene mine.
J
Jesus 1 år siden
7
Jeg har nettopp erfart TjenesteTorget og må si at jeg var positivt overrasket. Det var utrolig enkelt å bruke tjenesten deres for å sammenligne tilbud på ulike produkter og tjenester. Alt fr...

Alle anmeldelser ( 2 )

Forsikring

Enkel og effektiv tjeneste. Sparte meg for 5000 på forsikringene mine.

P
Per Hansen 2 måneder
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Effektiv samkjøring av fleire tildelingar

Jeg har nettopp erfart TjenesteTorget og må si at jeg var positivt overrasket. Det var utrolig enkelt å bruke tjenesten deres for å sammenligne tilbud på ulike produkter og tjenester. Alt fra forsikring til varmepumpe og eiendomsmegler ble dekket via ett enkelt skjema. Det beste med TjenesteTorget er at det hele er gratis, så man kan sammenligne priser uten noen form for forpliktelse. Kundeservice var også svært imøtekommende da jeg hadde spørsmål om prosessen, noe som alltid er et pluss i min bok. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale TjenesteTorget til alle som ønsker å spare tid og penger når de skal velge leverandører av ulike tjenester eller produkter.

J
Jesus 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
7
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!