Skistart

Alle anmeldelser

Skistart

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Skistart

Vi nordmenn er svært opptatt av ski og mange av oss forbinder vinteren med lange skiturer. Nå er det ikke bare om vinteren man kan gå på ski ettersom det nå finnes et stort utvalg av rulleski for vår og sommer. Alt du trenger av Ski og utstyr kan i dag kjøpes på nett hos for eksempel Skistart. Men når det kommer til denne type produkter er det lurt å gjøre litt undersøkelser på forhånd slik at du kan være sikker på at forhandleren du velger er en pålitelig forhandler av trygge produkter. Her på denne siden gjør vi det enkelt for deg ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra Skistart!

Om Skistart
Skistart er et opprinnelig Svensk selskap som ble etablert i Älvdalen, nord i Dalarna i Sverige, i 2004. Skistart er en familiebedrift med en fysisk butikk i Älvdalen og en godt etablert netthandelsplattform. Nettbutikken fokuserer på treningsklær, ski og utstyr fra ledende varemerker, og i følge selskapet selv er det viktigste for de at du som kunde blir fornøyd. De hevder derfor at de tilbyr samme produktutvalg, behandling og tjenester som er tilgjengelig for eliten og idrettsutøvere.

Produkter og tjenester av Skistart
Hos Skistart kan du forvente å finne et bredt utvalg av ski, rulleski og utstyr fra kjente merkevarer som for eksempel Fischer og Swix. I tillegg til dette selger de også en rekke andre treningstilbehør som løpesko, svømmebriller og gåstaver. De selger også treningsklær og annet tilbehør. Når det kommer til utstyr som ski og rulleski er dette gjerne noe man tenker ikke er ideelt å handle over nett da man gjerne vil prøve produktet før man kjøper det. Derfor har Skistart 90 dagers åpent kjøp / bytterett på alle disse varene slik at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny og uten skader. På denne måten har du mulighet til å prøve produktet hjemme og bytte til en annen variant dersom det ikke skulle passe til dine behov. Alle prisene som er oppgitt på nettsiden inkluderer den norske merverdiavgiften, og det vil heller ikke påbeløpe som tollavgift på varene du handler derfra. Skistart har et minimumsbeløp på 200kr, noe som vil si at du må nå eller overstige denne summen for å få tilsendt ordren din. De tilbyr gratis frakt på alle ordrer som er på, eller over, 1000kr. Selskapet sender til hele Norge, men ikke til Svalbard. I tillegg til vanlige betalingsmetoder som VISA og Mastercard kan du også betale ordren din via faktura. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken!

Komplimenter, klager og tips om Skistart
Har du handlet varer fra Skistart? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om produktet, leveringstiden, servicen og annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne forhandleren!