Skistart Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skistart

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Viola
Jeg har nylig handlet hos Skistart og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse. De har definitivt Nordens største utvalg av skibekledning og tilbehør på nettet, alt innen langrenn! Fra rullesk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos Nordens største skibutikk på nettet

  Jeg har nylig handlet hos Skistart og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse. De har definitivt Nordens største utvalg av skibekledning og tilbehør på nettet, alt innen langrenn! Fra rulleski til skipakker, fra skismøring til staver - de selger alt du trenger for å utøve denne flotte sporten. Det første som imponerte meg med Skistart var den lave fraktprisen. Ikke bare er prisene overkommelige, men leveringen var også svært rask. Bestillingen min kom dagen etter at jeg hadde kjøpt den - det kalles førsteklasses kundeservice! Alt produktet jeg bestilte ble levert i perfekt stand og virket som om det skulle vare lenge. Jeg satte også pris på deres unike kundetilfredshetsgaranti som gir deg trygghet når du handler. Skistarts nettside er lett navigerbar og brukervennlig, noe som gjorde shoppingopplevelsen min glatt og enkel. Så hvis du leter etter et bredt spekter av produkter til gode priser innenfor langrennsporten så kan jeg ikke anbefale Skistart nok!


Andre så også på