NLY Man

Alle anmeldelser

NLY Man

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Stayhard
Stayhard

Flere og flere handler nå alt av klær og tilbehør på nett, og antall forhandlere øker stadig. Det kan være b&...

NLY Man

I dag er det utrolig enkelt å finne alt man kunne ønske av herreklær på nett og vi får stadig flere og flere nettbutikker som fører varer innen denne kategorien. Dette kan gjøre det vanskelig å finne ut hvilken butikk man burde velge. Det beste du kan gjøre for å finne den rette butikken for deg er å lese kundeanmeldelser om tidligere kunder sine erfaringer. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser slik at du enkelt kan finne ut som selskap som blant NLY Man kan være noe for deg.

Om NLY Man
NLY Man er en klesbutikk for menn på nett som selger en rekke varer innen denne produktkategorien. NLY Man eies av Nelly Group som også eier damebutikken Nelly. NLY Man har en internasjonal nettbutikk som tilbyr varer til forbrukere i land utenfor EU, men de har også egne nettbutikker for landene Danmark, Sverige, Finland, Storbritannia og Norge. Den norske nettbutikken ble lansert i 2008. I følge selskapet selv er deres visjon å bli den ledende moteaktøren i norden for menn i aldersgruppen 18-35 år. 

Produkter og tjenester av NLY Man
NLY Man er en klesbutikk for menn på nett. Sortimentet deres består hovedsakelig av varer innen kategoriene klær, tilbehør, sport, sko, badetøy og undertøy. Du kan også sortere varene etter merker, nyheter og produkter som er nedsatt i pris. Nettsiden har en søkefunksjon du kan bruke dersom du ønsker å finne et spesifikt produkt eller merke. Når du handler fra NLY Man tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som er på, eller over, et beløp på 399kr. Dersom ordren er under dette beløpet vil fraktprisen være 49kr. Du kan forvente en leveringstid på 4-9 virkedager på alle bestillinger fra denne nettbutikken forutsatt at de har varen på lager. Du har automatisk 14 dager angrerett på alle varer, noe som vil si at du i denne perioden kan melde fra om at du ønsker å sende produktet i retur så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Før du legger inn en bestilling fra denne nettbutikken kan det være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer så kan du også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlig informasjon om dette på e-post. Du kan velge å betale bestillingen din med vanlige betalingsmetoder som VISA og Mastercard, men også Klarna som igjen tilbyr deg å betale via faktura, delbetaling eller utsettelse av betalingen.

Komplimenter, klager og tips om NLY Man
For at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de beste og tryggeste butikkene på nett så deler vi her informasjon og kundeanmeldelser om de ulike selskapene. Har du handlet fra NLY Man? Da bli vi svært takknemlige om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Du kan for eksempel fortelle litt om kvaliteten på produktene, leveringstiden, brukervennligheten eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for potensielle kunder.