NLY Man

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

NLY Man

I dag er det utrolig enkelt å finne alt man kunne ønske av herreklær på nett og vi får stadig flere og flere nettbutikker som fører varer innen denne kategorien. Dette kan gjøre det vanskelig å finne ut hvilken butikk man burde velge. Det beste du kan gjøre for å finne den rette butikken for deg er å lese kundeanmeldelser om tidligere kunder sine erfaringer. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser slik at du enkelt kan finne ut som selskap som blant NLY Man kan være noe for deg.

Om NLY Man

NLY Man er en klesbutikk for menn på nett som selger en rekke varer innen denne produktkategorien. NLY Man eies av Nelly Group som også eier damebutikken Nelly. NLY Man har en internasjonal nettbutikk som tilbyr varer til forbrukere i land utenfor EU, men de har også egne nettbutikker for landene Danmark, Sverige, Finland, Storbritannia og Norge. Den norske nettbutikken ble lansert i 2008. I følge selskapet selv er deres visjon å bli den ledende moteaktøren i norden for menn i aldersgruppen 18-35 år.

Produkter og tjenester av NLY Man

NLY Man er en klesbutikk for menn på nett. Sortimentet deres består hovedsakelig av varer innen kategoriene klær, tilbehør, sport, sko, badetøy og undertøy. Du kan også sortere varene etter merker, nyheter og produkter som er nedsatt i pris. Nettsiden har en søkefunksjon du kan bruke dersom du ønsker å finne et spesifikt produkt eller merke. Når du handler fra NLY Man tilbyr de gratis frakt på alle ordrer som er på, eller over, et beløp på 399kr. Dersom ordren er under dette beløpet vil fraktprisen være 49kr. Du kan forvente en leveringstid på 4-9 virkedager på alle bestillinger fra denne nettbutikken forutsatt at de har varen på lager. Du har automatisk 14 dager angrerett på alle varer, noe som vil si at du i denne perioden kan melde fra om at du ønsker å sende produktet i retur så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Før du legger inn en bestilling fra denne nettbutikken kan det være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer så kan du også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlig informasjon om dette på e-post. Du kan velge å betale bestillingen din med vanlige betalingsmetoder som VISA og Mastercard, men også Klarna som igjen tilbyr deg å betale via faktura, delbetaling eller utsettelse av betalingen.

Komplimenter, klager og tips om NLY Man

For at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de beste og tryggeste butikkene på nett så deler vi her informasjon og kundeanmeldelser om de ulike selskapene. Har du handlet fra NLY Man? Da bli vi svært takknemlige om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Du kan for eksempel fortelle litt om kvaliteten på produktene, leveringstiden, brukervennligheten eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for potensielle kunder.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

S
Sipes 1 år siden
8.5
Jeg har nylig handlet på NLY Man og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg fant nettstedet deres enkelt å navigere gjennom, og det var tydelig at de tilbyr et bredt utvalg av klær fr...

Alle anmeldelser ( 1 )

Femstjerners shoppingopplevelse hos NLY Man

Jeg har nylig handlet på NLY Man og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg fant nettstedet deres enkelt å navigere gjennom, og det var tydelig at de tilbyr et bredt utvalg av klær fra designermerker. Det var en rekke stiler og størrelser å velge mellom, noe som gjorde hele prosessen mye mer praktisk for meg. Jeg satte også pris på deres rask leveringstid og gode kundeservice. De sendte meg informasjon om bestillingen min umiddelbart etter kjøpet mitt, slik at jeg kunne holde oversikt over hvor pakken min befant seg i hver fase i leveringsprosessen. Da pakken endelig kom, ble jeg imponert over kvaliteten på produktene mine - alt var akkurat som annonsert på nettsiden deres (og noen ganger bedre!). Alt i alt vil jeg absolutt anbefale NLY Man til alle menn som er interessert i å handle online for stilige designerklær av høy kvalitet.

S
Sipes 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!