NLY Man Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NLY Man

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sipes
Jeg har nylig handlet på NLY Man og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg fant nettstedet deres enkelt å navigere gjennom, og det var tydelig at de tilbyr et bredt utvalg av klær fra desig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Femstjerners shoppingopplevelse hos NLY Man

  Jeg har nylig handlet på NLY Man og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Jeg fant nettstedet deres enkelt å navigere gjennom, og det var tydelig at de tilbyr et bredt utvalg av klær fra designermerker. Det var en rekke stiler og størrelser å velge mellom, noe som gjorde hele prosessen mye mer praktisk for meg. Jeg satte også pris på deres rask leveringstid og gode kundeservice. De sendte meg informasjon om bestillingen min umiddelbart etter kjøpet mitt, slik at jeg kunne holde oversikt over hvor pakken min befant seg i hver fase i leveringsprosessen. Da pakken endelig kom, ble jeg imponert over kvaliteten på produktene mine - alt var akkurat som annonsert på nettsiden deres (og noen ganger bedre!). Alt i alt vil jeg absolutt anbefale NLY Man til alle menn som er interessert i å handle online for stilige designerklær av høy kvalitet.


Andre så også på