NA-KD

Alle anmeldelser

NA-KD

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

NA-KD

Ser du etter en ny butikk der du kan handle trendy og fine klær på nett? I dag har netthandel gjort det mye enklere å finne alt man er ute etter på et og samme sted slik at man slipper å gå fra butikk til butikk for å finne alt man trenger. NA-KD er en klesbutikk på nett som mange kanskje har hørt om men det er likevel lurt å gjøre litt undersøkelser før du bestemmer deg for om du ønske å handle fra denne butikken. Her på denne siden hjelper vi deg med å finne ut om dette er en trygg og god nettbutikk ved å dele kundeanmeldelser og erfaringer fra andre som allerede har handlet fra NA-KD.

Om NA-KD
NA-KD ble grunnlagt i 2015 av Jarno Vanhatapio. Vanhatapio har er også grunnlegger for Nelly.com, et av Nordens ledende selskaper for salg av klær på nett. Da han solgte Nelly.com til Qliro Group, som i dag kalles for Nelly Group, startet han NA-KD. Men erfaringene og kunnskapen han hadde bygd seg opp gjennom Nelly.com var det enkelt og legge et solid grunnlag for den nye nettbutikken og NA-KD begynte raskt å vokse og selskapet er nå aktive i flere land som blant annet Norge, Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Sverige og Polen. 

Produkter og tjenester av NA-KD
NA-KD er en nettbutikk med fokus på mote. De fører et bredt sortiment innen kategoriene klær, sko, vesker og skjønnhet fra både eget merke og kjente merkevarer som Levi's, Calvin Klein, Mango og Dr. Denim. Du kan forvente å finne produkter som kjoler, topper, undertøy, badetøy, sko, vesker, sminke og hudpleie for å nevne noen. På nettsiden har de også en egen side for gjenbruksprodukter der du kan handle brukte varer som har blitt inspisert av NA-KD. I følge selskapet er dette en del av tiltakene de har gjort for å bli mer miljøbevisste og klimavennlige. På nettsiden kan du også se klimamålene selskapet har satt seg som de ønsker å nå innen 2025. Når du handler hos NA-KD tilbyr de også gratis frakt og returer. Du har også 90 dagers åpent kjøp som vil si at du står fritt til å returnere varene i denne perioden dersom de fremstår som ubrukt og er i originalemballasjen. Leveringstiden varierer fra hvilket leveringsalternativ du velger men er normalt sett mellom 2-4 virkedager. Alle prisene på nettsiden er inklusive MVA (merverdiavgift) og det kommer heller ingen tilleggsavgift for toll. Du kan finne de beste tilbudene ved å gå til tilbudssiden, og du kan også benytte deg av en eventuell rabattkode for ekstra avslag på ordren din. 

Komplimenter, klager og tips om NA-KD
Har du handlet klær eller andre produkter fra NA-KD? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse og erfaring av handelen med dette selskapet. Si gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten, produktet, servicen og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal avgjøre om de ønsker å handle fra denne nettbutikken!