NA-KD Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NA-KD

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bianka
Jeg har nylig handlet hos NA-KD og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse! De hadde et bredt utvalg av klær og motetilbehør som passer for enhver stil eller anledning. Jeg ble positivt overr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shopping-opplevelse hos NA-KD

  Jeg har nylig handlet hos NA-KD og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse! De hadde et bredt utvalg av klær og motetilbehør som passer for enhver stil eller anledning. Jeg ble positivt overrasket over at de hadde nye stiler hver dag, noe som gjorde det lett å finne det perfekte antrekket til enhver tid. Kundeservicen deres var veldig imøtekommende og hjelpsomme når jeg hadde spørsmål om størrelser og fraktalternativer. Checkout-prosessen var også rask og smidig, etterfulgt av en kjapp levering hjem til meg. Det vi likte mest ved å handle hos NA-KD var den høye kvaliteten på produktene kombinert med rimelige priser, dette er ikke alltid like lett å finne andre steder. Totalt sett kan jeg trygt si at min erfaring med NA-KD var helt fantastisk!


Andre så også på