0 selskaper

Kreditt og Lån

ReviewsBird

Kreditt og Lån

Du kan enkelt finne individuelle online långivere ved å søke på internett. For å effektivisere søket ditt, kan du også bruke et nettsted som ReviewsBird, der du kan lese anmeldelser fra forskjellige brukere rundt forskjellige kredittselskaper. Du kan også se de beste alternativene på nettstedene raskt og enkelt sortere resultatene dine etter estimerte renter, tilbakebetalingsvilkår, månedlige betalinger og mer. Låntakere med veldig god kreditt kan for eksempel finne attraktive avtaler med banker, som for eksempel et lån uten avslutnings- eller forskuddsgebyr og med en potensielt lav rente.

Du kan sannsynligvis finne et personlig lån til nesten alle legitime formål, men individuelle lån kan komme med begrensninger for hvordan de kan brukes. Før du søker så må du sørge for at du kan bruke pengene til det formålet du ønsker. Refinansieringslån er for eksempel spesielt utformet for å hjelpe låntakere med å betale ned kredittkortgjeld med en lavere rente og uten håndteringsgebyrer. Hvis du vil bruke pengene til å reparere bilen din, må du finne en annen långiver.

Selv om online virksomheter har drevet veksten av personlige lån de siste årene, tilbyr de fleste banker og kredittforeninger også personlige lån. Renter og gebyrer i bankene kan være mindre konkurransedyktige, spesielt hvis du ikke allerede har et forhold til en bank. Imidlertid, hvis du har et forhold til en bank og kredittvurderingen din er utmerket, kan det være verdt å sjekke bankens tilbud.

Sjekk ut mulighetene for 0% saldooverføringsalternativene som enkelte banker tilbyr. Hvis kredittvurderingen din er god blir du kanskje allerede nedlesset av tilbud for 0% saldooverførings-kredittkort. Avhengig av omstendighetene dine, kan dette være et levedyktig alternativ til å ta opp et privat lån, forutsatt at du kan betale tilbake saldoen din før introduksjonsperioden utløper slik at du vil bli belastet den normale renten. Gjør regnestykket (ta hensyn til overføringsgebyrer) for å sikre at du kommer godt ut til slutt.

Sammenligning av renter, vilkår, gebyrer og lånebeløp med det blotte øye kan fort være risikabelt. Ofte er det også slett ikke mulig for de fleste av oss å finne ut akkurat hvordan disse forskjellige faktorene vil påvirke dine månedlige betalinger og hva den totale kostnaden ender opp med å bli. En lånekalkulator er en rask og smertefri måte å sjekke tallene på. Med en slik kalkulator kan du sammenligne mange alternativer og fortsatt ta en rask beslutning.

Å forbedre kredittvurderingen din, selv gradvis, kan gi deg bedre renter og bedre vilkår uansett hvor på skalaen poengsummen din faller. Hvis kredittvurderingen din derimot er under gjennomsnittet eller midt på treet så kan det være særlig verdifullt å optimalisere kredittvurderingen din hvis det er mulig. Avhengig av hvor mye tid du har til å forbedre kredittvurderingen din så kan du dra nytte av noen viktige muligheter her:

Finn en långiver som jobber med låntakere som forbedrer eller gjenoppbygger kredittvurderingen sin. Selv om kredittvurderingen din virkelig trenger hjelp så kan du likevel finne gode alternativer hos anerkjente långivere. Låntakere i den nedre enden av kredittvurderingsskalaen betaler vanligvis høyere priser og gebyrer og bør vurdere å stille med sikkerhet eller kausjonist for lånene sine.